Dejan Stanković (©MN Press)
Dejan Stanković (©MN Press)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Veruj Dekiju Stankoviću, ali ne čačkaj oko Zebri

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.08.24. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 5. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Za izbegavanje
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 19:00
Borac C. - Trajal
ID: 8254132

Tim Darka Rakočevića pojačavao se za PLS. Stigli su i Nigerijci, ali ne i dozvola da se zbog kvaliteta trave na terenu Borca u povratničku sezonu krene iz Čačka. Igraće se u Užicu, pa će faktor domaćeg terena u ovom slučaju biti isključen kao adut u rukama Zebri. Trajal je kao i Borac 1926 povratnik, uz nezapamćen učinak u ligi, na 30 utakmica osvojio je 90 bodova!? Zato nismo za keca!


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 17:30
Smederevo - OFK Vrsac
ID: 8254131

Prošle sezone je bilo Smederevo kandidat za plasman u viši rang, ali je tokom leta igralo loše na pripremama, nema nijedno slavlje i pitanje je u kakvom ambijentu počinje novu sezonu. U minuloj su dvaput igrali sa Vrščanima, 1:1 u gostima, uz trijumf kod kuće 1:0. S obzirom da će ovo biti otvarajući meč za Smederevce na svom bunjištu, očekujemo da malo jače pritegnu Vršac. Nama se nešto po mislima vrti GG ishod.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.25)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 21:00
Rapid Buc. - Sepsi
ID: 8249111

Ovo će biti treći duel ova dva tima u 2024. godini, u aprilu je Sepsi bio bolji od Rapida u Bukureštu sa 1:0, a potom i u maju u Sfantul Georgeu sa 3:2. Znamo mi dobro da Rapidu nije dobro krenulo ove sezone. Dva GG remija, pa poraz od Petrolula stoje u skoru ove ekipe koja uopšte nije loša. Verujemo da je vreme da i njima krene, pa pokušajte uz najveću kvotu na svetu koja je dostupna samo u Mozzart kladionici.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
OLIMPIJSKE IGRE | 18:00
Morocco M23 - Spain M23
ID: 8252831

Španci ne deluju, oni su moćni ovog leta, bez obzira koja konkurencija je u pitanju. Seniori su osvojili evropsku titulu, a olimpijska selekcija ide po medalju. U grupi su bili bolji od Uzbekistana i Dominikanske Republike, dozvolili sebi da izgube od Egipta, ali ih sad čekaju opasni Marokanci, koji su u grupi bili bolji od Argentine i Iraka, a u četvrtfinalu od Sjednjenih Američkih Država. Verujemo da Španija može da im stane na rep, vi od toga da poentirate uz najveću kvotu na svetu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
OLIMPIJSKE IGRE | 21:00
France M23 - Egypt M23
ID: 8252832

Izabranici Tijerija Anrija glase za velike favorite. Vetar u leđa im duva činjenica da igraju na domaćem terenu. Povrh svega dobili su sve četiri utakmice na turniru, em još nisu primili gol. Egipat je grupnu fazu završio ispred Španije, a u četvrtfinalu eliminisao Paragvaj boljim izvođenjem jedanaesteraca. Mi bi ovde malo kombinovali, a vi vidite da li vam odgovara da prepišete tip.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-5 (1.85)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:00
Spartak Moscow - Krylya Sovetov
ID: 8249125

Ruku na srce, početak za Dejana Stankovića nije bio ubedljiv, jer je poražen na gostovanju Orenburgu, ali je posle toga njegov tim proradio. Dobio je Himki u prvenstvu, onda i Dinamo kod kuće u kupu, bio efikasan (oba puta po tri gola) i sad ima zicer protiv tima koji je pretrpeo sva tri poraza od početka nove sezone. Mi ovaj tip na konačan ishod smatramo možda i šansom dana! Verujemo da nas naš stručnjak neće razočarati.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
SLOVENIJA 1 | 20:15
Olimpija - Lendava
ID: 8249140

Stabilno izgleda tim iz Ljubljane na početku nove sezone. Dobio je sve četiri utakmice, po dve u prvenstvu i Evropi, bez primljenog gola. Trebalo bi tu seriju da produži, jer na Stožice stiže Nafta, koju je Olimpija dobila na poslednja četiri međusobna susreta, uključujući i onaj u Kupu Slovenije, rešen u produžecima. Ako se mi pitamo, onda kombinujemo zarad podizanja kvote.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.7)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 21:00
St.Johnstone - Aberdeen
ID: 8249455

Ovde nemamo jednu, već dve nepoznate i verovatno tvrd, rovovski meč. Ako se ima u vidu da je ovo prvi meč u novom prvenstvu, teško je pretpostaviti šta može da se desi, ali je Aberdin dobru formu nagovestio u Liga kupu, gde je dobio sva četiri meča dosad. Njegov rival je na istom uzorku susreta slavio triput, uz jedan poraz. Predikcija o malo golova zbog svega navedenog deluje sasvim realno.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.72)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara