Đoković (©Reuters)
Đoković (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Patriotski, skromno i realno na Noleta, pa kec na Romantičare

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.07.24. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 29. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Za izbegavanje
ARGENTINA 1 | 20:00
Barracas - Atletico Tucuman
ID: 8234494

Domaćin ima samo jednu pobedu u dosadašnjih sedam utakmica novog prvenstva. Atletiko je malo bolji i nalazi se u sredini tabele, pošto je dosad pretrpeo samo jedan poraz. Bakaras Sentral neguje neefikasan fudbal, jer je dao tri gola, a ni Atletiko se ne može pohvaliti u tom smislu (šest). Mi nekako i pored svega zaziremo od dvojke. Može ovde svašta da se otme kontroli, pa skrećemo pogled u stranu od pobede Atletika.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Fiksevi dana
BUGARSKA 1 | 18:00
Beroe - Lokomotiv Sofia
ID: 8234673

U prvom kolu prvenstva Beroe je na strani dobio sofijski Septembri (1:0) i u mnogo boljem ambijentu dočekuje duel, jer je Lokomotiv u gradskom obračunu poražen od Levskog (1:6). Prethodna tri međusobna okršaja dobio je današnji gost. Zanimljivo, svaki put bez primljenog gola. Postoji osnov da dođe tip jedan, pa ćemo pokušati i da ga pretvorimo u dobitnu igru uz sasvim solidnu kvotu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
OLIMPIJSKE IGRE | 13:20
Djokovic N. - Nadal R.
ID: 8239743

Ovo će danas biti njihov 60. duel, pa valja znati da trenutno srpski as vodi sa 30:29. Klasično teniski gledano, Novak je u prednosti: u boljoj je formi, više ima mečeva u rukama u poslednje vreme, ima finale Vimbldona za sobom i laku pobedu, bez potrošnje u prvoj rundi. Znamo da kvote na pobedu Srbina nisu astronomske, ali ko će odoleti olimpijskom kecu na olimpijskom meču koji je ujedno i teniski klasik.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.18)
Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Brondby - Vejle Kolding
ID: 8234755

Opšta procena poznavalaca prilika u Danskoj kaže da će Vejle teško do opstanka. Prerano je za prognoze, ali činjenica je da će gosti da „poginu“ za svaki bod. Protiv Brendbija će verovatno ostati praznih šaka, ali GG3+ nije nemoguće. Zato idemo hrabro na jedan od lepših, a po kvoti zanimljivijih tipova.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 21:00
Petrolul - Rapid Buc.
ID: 8234401

Prošle godine Rapid nije nijednom savladao Petrolul, pred svojim navijačima je izgubio sa 2:0, a potom u gostima odigrao 0:0. Sada je ipak veći favorit. Pitate li se zašto smo u to poprilično sigurni? E, pa štrajk zbog neisplaćenih plata, pa tuča kapitena sa saigračem obeležili su pripremni period Petrolula za novu sezonu. Posle toga ne čudi što iz dva kola ovaj rumunski prvoligaš ima samo jedan osvojen bod, i to protiv dojučerašnjeg drugoligaša Glorije Buzau (0:0). 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Fiksevi dana
POLJSKA 1 | 19:00
Rakow - Cracovia K.
ID: 8234410

Rakov je bez većeg problema savladao Motor u Lublinu sa 2:0. Sada će bivši šampion Poljske igrati prvi meč u sezoni kod kuće, ugostiće Krakoviju. Crveno-beli su na premijeri jedva izvukli bod protiv Pjasta iz Gljivica. Držimo da je najskuplji kec na svetu koji plasira Mozzart kladionica ujedno i pouzdan izbor, pa ga preporučujemo bez premišljanja.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
OLIMPIJSKE IGRE - ŽENE | 21:00
France W - Serbia W
ID: 8234381

Svi se nadamo trijumfu, jer vreme je za to zlato. U ovom slučaju, mislimo na pobedu, a tipujemo na tri seta. U Riju je bilo srebro, u Tokiju bronza, možda je red da naše odbojkašice konačno završe na najviše postolju. Put ka vrhu počinju protiv Francuskinja, koje su savladale pre dve sedmice u pripremnom duelu. Opomena može da bude što su nešto ranije u Ligi nacija poražene 1:3, ali znajući kvalitet Tijane Bošković, Maje Ognjenović, Jovane Stevanović...


Tačan broj setova

Tip: tri (1.33)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 20:00
OFK Belgrade - Tekstilac O.
ID: 8235133

Odlično je OFK Beograd počeo povratničku sezonu u eliti. Iako je gubio u Užicu, preokretom u režiji mladog napadača Kahvića savladao je Mladosti iz Lučana i nagovestio da bi mogao da igra bitnu ulogu ove sezone. Tekstilac je glatko poražen od Vojvodine, a zanimljivo da su prošle sezone, u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, Romantičari dobili dva, a momci iz Odžaka jedan meč. Tip jedan za nas optimalno rešenje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara