PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Golovi realna opcija u derbiju Lisabona, kvotu na Betis treba iskoristiti

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.02.21. | 11:13

Pročitajte nekoliko predloga za 1. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Betis - Osasuna
ID: 5353512

Betis je u dobrom momentu. Vezali su četiri meča bez poraza, uspeli su da prođu dalje i u Kupu Kralja. Tim iz Sevilje i dalje gaji ambicije vezane za Evropu. Za takav poduhvat Osasuna je kao poručen rival. Tim iz Pamplone igra jako slabo, i nalazi se u zoni ispadanja. Na prethodnih 14 mečeva gosti imaju samo jedan trijumf. Jasan pokazatelj ko je veliki favort u današnjem meču.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 19:00
Chindia T. - Cluj
ID: 4537

Kluž jeste branilac šampionske titule, ali Kindija igra veoma dobro, a na svom terenu nije doživela poraz još od kraja novembra, pa kec ne bi bio iznenađenje. Ipak, mi više verujemo gostima, međutim, ne očekujte efikasnu utakmicu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Watford - QPR
ID: 5353625

Ukupno gledano, Votford je u boljoj formi, međutim, neće mu biti lako zato što je Kvins Park Rendžers vezao tri remija i dve pobede na gostovanjima, te ima čemu da se nada. Budite oprezni s kecom ili se opredelite za malo pogodaka.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Porto - Rio Ave
ID: 4108

Porto, koji je do sredine januara bio u sjajnoj seriji rezultata, a na mnogim utakmicama i izuzetno raspucan pružio je nekoliko neimpresivnih partija. Međutim, to keca uopšte ne dovodi u pitanje pošto je protivnikova forma u padu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 22:30
Sporting - Benfica
ID: 5353599

Teško je reći šta možemo da očekujemo u derbiju Lisabona. Sporting ima kolosalnu šansu da i definitivno, kao trenutni lider, postane prvi kandidat za titulu. Predugo se taj trofej čeka u zeleno-belom delu Lisabona. Sa druge strane Benfika može da okaja grehe. Gosti jesu kvalitetniji, ali mi vam predlažemo da se odlučite za 2-3 gola. Tradicija ukazuje na to, kvota je dobra.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Hannover - Osnabruck
ID: 5353654

Hanover mnogo oscilira ove sezone, ali ako ga krene... Nedavno je domaćin rasturio Nirnberg (5:2), što samo pokazuje kakvim arsenalom u ofanzivi raspolaže Hanover. Osnabrik je u seriji poraza što bi Hanover mogao da iskoristi. Pravi meč za kombinazziju 1&3+


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.55)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 20:45
Moreirense - Braga
ID: 4109

Braga je izgubila dvaput uzastopno na strani. Jedan od tih neuspeha nije bio iznenađenje (protiv Sportinga), ali drugi jeste (kod Pasos Fereire). Zato je ovde sve moguće, iako su gosti kvalitetniji. Možda je 2-3 najpametnija opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara