Ilustracija ©Shutterstock
Ilustracija ©Shutterstock

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Dvojka na AIK, kao najveći izazov dana

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 11:50

Pročitajte nekoliko predloga za 15. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta..


Fiksevi dana
FINSKA 1 | 18:00
Haka - Ilves
ID: 8209996

Ilves je sredinom maja deklasirao Haku u njihovom prvom ovosezonskom prvenstvenom okršaju sa 5:0. Međutim, ta utakmica je mogla da ode u potpuno drugačijem smeru da je fudbaler Hake Mastokangas realizovao jedanaesterac u 23. minutu pri rezultatu 0:0. Nadamo se da ni sada neće biti iznenađenja, pa idemo na najskuplju dvojku u svetu betinga bez mnogo polemike.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.82)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Halmstad - AIK
ID: 8209455

Danas AIK gostuje Halmštadu, koji je bolji za jedan poen. Doduše, ni u njegovim redovima ne vlada preveliko zadovoljstvo, pogotovo posle katastrofe u duelu sa Malmeom (1:5) u prošlom kolu. U prethodne dve sezone AIK se sa gostovanja Halmštadu vraćao poražen, sa po 1:0 i 2:1. Glasaćemo za presecanje te tradicije, i znamo da može da bude škakljivo, pa ipak verujemo AIK-u uz najveću kvotu na svetu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO M19 | 16:30
Italy M19 - Norway M19
ID: 8213615

Italijani su se na Evropsko prvenstvo plasirali uz maksimalan učinak i gol razliku 10:2 u grupi sa Gruzijom, Češkom i Škotskom. Sa druge strane, Norvežani su protiv Bosne i Hercegovine osvojili samo bod (2:2), dok su protiv Crne Gore strepeli do poslednjeg minuta. Blaga prednost je na strani Azura. Idemo na tip jedan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO M19 | 20:00
N.Ireland M19 - Ukraine M19
ID: 8213616

Domaćin je po kvalitetu značajno iza Ukrajine, Italije i Norveške, te bi ispušteni bodovi doveli Ukrajince u veliki problem. Ipak, sudeći prema igrama protiv Švajcarske, Letonije i Makedonije, jasno je da bi sve osim pobede gostiju predstavljalo senzaciju. Zar je potrebno da dalje obrazlažemo predlog za igranje na tip dva? Mi držimo da je ovde sve kristalno jasno i da ovaj tip može lepo da oplemeni ma kakav tiket.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.58)
Fiksevi dana
IZRAEL - SUPER KUP | 19:00
Maccabi T.A. - Maccabi Petach-Tikva
ID: 8213573

Makabi iz Tel Aviva osvojio je prethodne sezone titulu, a za prvi trofej u novoj sezoni igraće protiv Makabi Petah Tikve. Već tri pripremne utakmice odradio je Ponos Izraela, upisao je dve pobede i jedanput odigrao nerešeno, dok je Petah Tikva u jedinom meču poražena od sofijskog CSKA. Klub iz Tel Aviva je veliki favorit.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.67)
Za izbegavanje
ELITNE PRIJATELJSKE | 18:00
Rosenborg - Man.Utd.
ID: 8214306

Pripreme za novu sezonu u Mančester junajtedu zvanično počinju ovog ponedeljka prijateljskom utakmicom protiv Rozenborga. Engleski klub je favorit, međutim, očekuje se da Erik Ten Hag promeša sastav, a kako će njegovom timu ovo biti prvi meč posle mesec i po dana, pitanje je kako će izgledati i zbog toga oprezno sa 'dvojkom'. Posebno što je Rozenborg, makar što se tiče fizičke spreme, na vrhu budući da je sezona u norveškoj uveliko u toku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.67)
Fiksevi dana
ELITNE PRIJATELJSKE | 21:00
Sevilla - Orlando Pirates
ID: 8214308

Utakmicom protiv Orlando Pirata pred svojim navijačima, Sevilja će započeti pripreme za novu sezonu, nadaju se na Ramon Sančes Pishuanu mnogo bolju od prethodne. Nju su Andalužani okončali sa četiri poraza, a priliku da uhvate zalet pred naredne izazove tim Havijera Garsije Pimijente imaće protiv Orlanda. Južnoafrički klub je tri dana pre susreta sa Seviljom već odigrao utakmicu sa Plimutom u kojoj je dva puta vodio, ali je morao da se zadovolji remijem (2:2).


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&3-6 (1.75)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
USA - Australia
ID: 8214009

Košarkaška poslastica dana u Abu Dabiju. Američki Drim tim sa Lebronom Džejsom i Stefom Karijem odmeriće snage sa Australijom za koju igra Dante Egzum. Bez dileme izvanredna utakmica nas čeka. Podstimo da na tom turniru igra i Srbija. Mi držimo da ovde neće biti preteranog i neumerenog raspucavanja, odnosno da bi sve moglo da se završi sa koševima ispod margine postavljene na 187,5.


Ukupno poena na meču

Tip: manje (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara