Atletiko juri deveti trijumf u nizu (©Reuters)
Atletiko juri deveti trijumf u nizu (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Atletiko beži na +10, Troicki i Bajern u problemu, jurimo i Lid i Benfiku

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.21. | 11:48

Pogledajte nekoliko interesantnih tipova za 8. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 23:55
Botafogo - Gremio
ID: 5371590

Botafogo se – raspada. U poslednjih osam kola osvojio je samo bod. Istina, muči se i Gremio, nije pobedio još od januara, ali retko i gubi i juri mesto u kvalifikacijama za Kopa Libertadores. Botafogo je već ispao, nema dakle motiv da igra. Jurimo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Leeds - Crystal Pal.
ID: 5369121

Ko voli malo jače kvote neka proba, jer iako su poravnati na tabeli Lids nam je ostavio nešto bolji utisak u dosadašnjem toku sezone. A ko voli baš jake kvote neka kombinuje sa makar tri pogotka pošto na mečevima Lidsa u proseku pada 3,52 golova po meču, ubedljivo najviše u Premijer ligi, dok odbrana Kristal Palasa ne uliva sigurnost.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.9)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Malatyaspor - Trabzon
ID: 5369284

Trabzon je uhvatio ritam, nanizao četiri pobede među kojima je i ona protiv Malatije. Na gostovanjima je izgubio samo jednu od 11 utakmica. Malatija retko ostavlja bodove kod kuće, ali je sa izuzetkom poslednja dva kola svima dala bar po gol. Otuda dupla šansa uz GG kao logičan izbor.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.3)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Atl.Madrid - Celta
ID: 5369644

Na poslednja tri gostovanja kod Atletika ekipa Selte nije postigla ni gol. Pride, već pet kola ne zna za pobedu. Atletiko ih je vezao osam u nizu u Primeri. Ko voli neka kombinuje sa 2-3 gola, ostajemo ovde verni čistom kecu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Benfica - Famalicao
ID: 5372698

Van forme je Benfika, četiri kola bez pobede, u ta četiri meča postigla je samo dva gola. Ali sada ima idealnu priliku da se raspuca, jer Famalikao je u seriji od tri poraza, doživeo ih je šest u poslednjih sedam kola, pride ima najgoru odbranu u Portugaliji. Benfiku nikad nije savladao, u septembru je kao domaćih deklasiran sa 1:5.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.7)
Fiksevi dana
GSM AUSTRALIJAN OPEN TVRDA | 04:20
Mmoh M. - Troicki V.
ID: 5373063

Navijaćemo naravno za Viktora Troickog, ali čitali smo njegove izjave dok je dve nedelje sedeo zaključan u sobi u Melburnu. Priznao je da je potpuno nespreman, da ne bi ni putovao u Australiju da je znao da će tako biti, da mu je cela sezona urušena... A već dugo nije u ritmu, tako da...


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Za izbegavanje
KLUPSKO SVETSKO PRVENSTVO | 19:00
Al Ahly Cairo - Bayern
ID: 5372243

Odmah da se razumemo, ni najmanje ne sumnjamo u Bajernovu pobedu, prilično komfornu uvereni smo. Ali imali su silnih problema sa letom Bavarci, jedno veče prenoćili na aerodromu, a kako su zbog silne razlike u kvalitetu kvote ipak niske sačekaćemo finale Klupskog svetskog prvenstva.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.38)
Vredi probati
DANSKA 1 | 19:00
Randers - Midtjylland
ID: 5369206

Poleteli su u oblake fudbaler Randersa posle pobede nad Kopenhagenom, vezali šest puta i sa puno samopouzdanja dočekuju Midtjiland. Ali treba znati da je to rival koji ih je savladao na osam uzastopnih susreta. Koji je pride treći na tabeli, jer je bodove gubio na utakmicama sa slabijim rivalima, dok je sve najjače dobijao. Pa i Randers na startu sezone


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara