Mehdi Badi (Persepolis)
Mehdi Badi (Persepolis)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Strojevi korak Crvene armije

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.12.20. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 25. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
IZRAEL 2 | 14:00
Hapoel Jerusalem - Hapoel Ikhsal
ID: 5290546

 

U pitanju je idealan susret za obilaženje u velikom luku. Momci iz Jerusalima su četvrti, sa bodom i utakmicom manje od trećeplasiranog imenjaka. Gosti su u poslednje vreme imali problema sa formom, ali su u prethodnom kolu bili prilično ubedljivi na strani. Sve je realno.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
IRAN 1 | 12:30
Nassaji Mazandaran - Persepolis T.
ID: 5290950

Persepolis je branilac titule i najuspešniji klub u Iranu i nemojte da vas zavara njegova trenutna pozicija. Crvena armija osvojila je osam bodova, ali odigrala je svega četiri utakmice - ubedljivo najmanje od svih klubova u ligi (iza nekih je i osam kola). Dvojka je izvesna.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
IZRAEL 2 | 14:00
Hapoel Rishon - Hapoel Kfar Shalem
ID: 5290252

Domaćin se nalazi u gornjoj polovini tabele, a iako je u poslednje vreme imao problema sa formom bodovno je znatno bliži lideru Hapoel Nazaretu nego svom rivalu, koji je zadužen za “nošenje fenjera”. Sve osim keca bilo bi iznenađenje, a moglo bi da ga prati i dosta pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Fiksevi dana
IZRAEL 2 | 14:00
Ironi Ramat - Kfar Kasem
ID: 5290234

Još jedna utakmica sa sigurnim kecom u današnjoj ponudi Druge lige Izraela. Činjenica je da su domaći vezali dva poraza (u Kupu i prvenstvu), međutim, protivnik je pretposlednji na tabeli, a posebno neubedljivo deluje na gostovanjima, na kojima još nije zabeležio pobedu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
TURSKA 2 | 17:00
Altay - Umraniyespor
ID: 5290548

Altaj je vezao tri pobede, od kojih su dve bile veoma ubedljive i trenutno se nalazi na poziciji koja vodi u doigravanje za promociju u elitu. Umranije igra promenljivo i povremeno ume da bude neugodan na gostovanjima, ali sada ne možemo da zamislimo nijedan ishod osim keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
IZRAEL 2 | 14:00
Beitar T.A. - Hapoel Nazaret
ID: 5290209

 

U pitanju je derbi 16. kola Lige leumit. Beitar je drugi, Hapoel prvi, sa četiri boda prednosti. I jedni, i drugi su u sjajnim formama - domaći su bez poraza od kraja novembra, a momci sa severa od sredine istog meseca. Sve je realno, ali tradicija je blago na strani keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Vredi probati
EGIPAT 1 | 18:30
SC Ismaily - NB Egypt
ID: 5290552

Gosti su po prvi put izborili plasman u Prvu ligu Egipta, što im je bila druga uzastopna promocija, ali već je njihovo neiskustvo u najvišem rangu dovoljno da preporučimo keca. Pritom, Ismaili može da se pohvali sa tri titule prvaka i dva osvojena Kupa, što je solidan argument.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
U A E 1 | 18:00
Khor Fakkan - Al Wasl
ID: 5290248

Posle deset odigranih kola ni jedan od aktera ne može da bude zadovoljan pozicijom koju zauzima. Hor Fakan je osvojio osam bodova, a rival četiri više, međutim, glavni razlog zbog kojeg bi trebalo da tipujete na dvojku leži u činjenici da gosti redovno dobijaju njihove duele.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara