Mohamed Salah (Liverpul) šutira pored Danijela Amartija (Lester)
Mohamed Salah (Liverpul) šutira pored Danijela Amartija (Lester)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Novogodišnji lov na Lisice

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.12.22. | 11:43

Pročitajte nekoliko predloga za 30. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

 

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Liverpool - Leicester
ID: 6916506

Liverpul je posle pauze doživeo razočaranje u LK na gostovanju Mančester Sitiju, ali je potom slavio na Vila Parku u prvenstvu. Lester je u prvom takmičenju imao lak posao protiv MK Donsa, no, poraz od Njukasla pokazao je da su Lisice i dalje u problemima. Kec je najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.27)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Norwich - Reading
ID: 6916091

Vezani neuspesi u duelima sa Blekbernom i Lutonom koštali su posla Dina Smita, tako da Norič traga za novim menadžerom. To ide naruku Redingu i nemojte da se zaletite na keca, posebno jer rivali imaju isti broj bodova. Bolje se držite golova, predlažemo vam GG i 1+I&1+II.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.9)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:30
Valladolid - Real Madrid
ID: 6917010

 

Real Madrid je uoči pauze zbog Mundijala prepustio čelo tabele Barseloni, tako da klub koji je u vlasništvu Ronalda, jedne od najvećih zvezda u istoriji španskog i svetskog giganta ne može da se nada nikakvom popustu. Štaviše, uz dvojku razmotrite i kombinaciju 2&3+ ili 2-2.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.48)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Braga - Benfica
ID: 6916220

Braga je pre desetak dana igrala u Liga kupu sa drugim velikanom iz Lisabona, Sportingom, i doživela pravu katastrofu (5:0). Benfika se nije posebno trudila u pomenutom takmičenju, ali ovde će biti druga priča, te očekujemo dvojku. Možda bi i ovaj meč mogla da isprati goleada.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Birmingham - Hull
ID: 6916057

 

Birmingem stoji nešto bolje od Hala, koji je letos imao velike ambicije, ali iako je uložio dosta novca u pojačanja zasad čami tik iznad zone ispadanja. Međutim, Tigrovi su u seriji od pet gostovanja bez poraza, pa možda ne bi bilo loše da reskirate sa kombinacijom X2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (3.25)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Swansea - Watford
ID: 6916089

Votford nije imun na kikseve, ali izabranici Slavena Bilića odlaze u Vels kao favoriti jer je Svonsi zaboravio kako se pobeđuje (poslednji put slavio je 23. oktobra). Doduše, sklon je remijima, pa ako nećete dvojku, a mi vam je savetujemo zbog sjajne kvote odigrajte KIXVPPX.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.5)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 19:15
Celta - Sevilla
ID: 6917020

Sevilja ima čak trojicu svetskih prvaka, Argentince Montijela, Akunju i Papua Gomeza, te dvojicu polufinalista iz Maroka, golmana Bona i napadača En-Nesirija, ali pitanje je ko će od njih biti u timu. Zbog toga je možda mudrije da preskočite dvojku i opredelite se za GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.55)
Za izbegavanje
SEVERNA IRSKA 1 | 20:45
Newri City - Glenavon
ID: 6916921

I jedni i drugi nalaze se u donjoj polovini tabele, pa iako je do kraja ove runde ostalo još mnogo, sva je prilika da će se naći u grupi koja će se boriti za opstanak jer imaju ozbiljan zaostatak za šestoplasiranim Glentoranom. Forme su im slične – loše - te ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.93)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara