Hviča Kvarackelija (Napoli)
Hviča Kvarackelija (Napoli)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Komo u komi

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 4. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 20:45
Olympique Marseille - Angers
ID: 8388621


Marselju je išlo baš fino, a onda je naleteo na “minu” u Strazburu i sada ponovo gleda u leđa najvećem rivalu Pari Sen Žermenu. Povoljna okolnost po Provansalce je to što im dolazi “fenjeraš” Anže i kec se ne dovodi u pitanje, ali kako je kvota baš mala predlažemo vam KMB 1&3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.7)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:30
Napoli - Como
ID: 8388583


Napoliju krajem ovog i početkom narednog meseca tek predstoje veoma teške utakmice, zbog čega mu je prilično bitno da nakupi bodove protiv ekipa koje su realno slabije od njega. Komo ne igra naš toliko loše, pa iako je kec naš prvi izbor pokušajte i sa Mozzart kombinacijom 1&GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Rio Ave - Famalicao
ID: 8388537


Na njihovim međusobnim okršajima najčešće dolaze nerešeni rezultati, zbog čega nam Mozzart šansa KIXVPPX deluje kao najbolja opcija (naravno, ukoliko niste dovoljno hrabri da “zacepite” čistog iksa). Ako vam baš ništa od ponuđenog nije milo, opredelite se za malo pogodaka.


 



Mozzart šansa

Tip: kiXVppX (1.6)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 17:30
Radnicki Nis - OFK Belgrade Mozzartbet
ID: 8388744


Sa utakmicom više od protivnika OFK Beogad zauzima drugu poziciju na tabeli. Radnički ima šest bodova manje, ali je vezao nekoliko vrlo dobrih partija, pa iako su Romantičari u sjajnoj formi ne usuđujemo se da vam predložimo bilo kakav ishod. Najbolje je da tipujete na GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.63)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Verona - Venezia
ID: 8388577


Radi se o prilično nezgodnom paru. Verona ima dva boda više nego njen rival, koji se nalazi u zoni ispadanja, ali je vezala tri poraza (od Lacija, Torina i Koma). Venecija je u prošlom kolu malo namučila Romu na njenom terenu, ali je kec ipak realniji od svih drugih opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Sunderland - Leeds
ID: 8388989


Kvote favorizuju Lids, bez obzira na to što je Sanderlend lider na tabeli i uz to ima tri boda više nego rival. Mi ćemo da se usudimo da vam preporučimo keca, pošto Crne mačke zasad imaju maksimalan učinak na svom terenu. Njihovi poslednji okršaji bili su veoma neefikasni.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Augsburg - M' gladbach
ID: 8388477



Za koji god konačni ishod da se opredelite kvote će vam biti sjajne, ali mi verujemo u keca. Jedan od razloga je to što je poslednjih godina ovaj tip bio najčešći na njihovim susretima, a Augzburg je bio onaj koji je poremetio tradiciju prošlog januara. Uz to probajte i GG3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Cobh Ramblers - Kerry
ID: 8389115


Kouv ima 14 bodova više nego protivnik, ali je u prethodnih mesec dana beležio samo poraze, dok u prošlom kolu nije slavio na gostovanju Atlonu. Keri ne zna za trijumf od sredine jula, odnosno od utakmice Kupa na ovom istom terenu. Možda je najbolje da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara