Mateo Darmjan (Inter) i Marko Karneseki (Atalanta)
Mateo Darmjan (Inter) i Marko Karneseki (Atalanta)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Inter ne poštuje Boginju

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.08.24. | 10:38

Pročitajte nekoliko predloga za 30. avgust…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Inter - Atalanta
ID: 8305116


Inter i Atalanta su među malim brojem klubova iz italijanske elite koji ovog leta nisu menjali trenere, ali navijači ne mogu da budu zadovoljni početkom prvenstva - šampion je zabeležio remi i pobedu, dok Boginja ima bod manje. Gađajte keca, ali je realno i puno pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 20:00
RKC Waalwijk - AZ Alkmaar
ID: 8305354


RKC je prošle sezone nekako izbegao ispadanje iz elite, međutim, ako je suditi na osnovu početnih ostvarenja predstoji mu novi šampionat ispunjen stresovima. Jedan bi večeras morao da mu priušti i AZ, koji je prejak za momke iz Valvajka, ali golove za svaki slučaj obiđite.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Moreirense - Benfica
ID: 8305096


Benfika je aktuelno prvenstvo otvorila obaranjem tiketa na gostovanju Famalikau (izgubila je sa 2:0), ali je potom vezala trijumfe protiv Kasa Pije i Estrela Amadore. I Moreirense ima šest bodova, međutim, ne ume da igra protiv Orlova, tako da je dvojka najsigurniji izbor.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Fenerbahce - Alanyaspor
ID: 8305376


Alanja je u minulih sedam ligaških mečeva upisala čak šest remija i poraz od jakog Bašakšehira, a svaki od tih susreta doneo je pogotke na obe strane. Realno je da ekipa iz popularnog letovališta zatrese i Fenerovu mrežu, ali i da ostane praznih šaka. Birajte između keca i 1&GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Union Berlin - St.Pauli
ID: 8305134


 


Na njihovim prethodnim međusobnim okršajima, a poslednji zvanični odigran je početkom marta 2022. godine u Kupu često su dolazili golovi na obe strane. Berlinci imaju bolji ishod, a i večeras im pripada uloga favorita. Kvota na keca je dobra, s tim da možete da probate i 1&GG.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Venezia - Torino
ID: 8305126


Torino je nesrećno ostao bez pobede nad Milanom, ali mu se sve vratilo trijumfom protiv Atalante (i to posle vođstva rivala), pa učenici Paola Vanolija opušteno odlaze njegovoj doskorašnjoj ekipi, koju dotični poznaje “u dušu”. Dovoljno da se potraže dvojka ili bar KMB X2&2+.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 20:45
Olympique Lyon - Strasbourg
ID: 8305097


Lion je očajno startovao, sa dva poraza (3:0 u Renu i 2:0 od Monaka kod kuće). A kako i ne bi, kada je saopštio da su svi prvotimci na prodaju u slučaju adekvatnih ponuda. Zbog toga je nepoznanica u kojem će sastavu da dočeka Strazbur, tako da KMB X2&GG i te kako ima smisla.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (3.1)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Wexford - Athlone
ID: 8304669


Radi se o veoma nezgodnom paru. Domaći su u poslednje vreme u sjajnoj formi, a čak su ovog istog rivala dobili na njegovom terenu početkom meseca. Ipak, gostujući tim uprkos svemu ima pet bodova više te se ne usuđujemo da vam preporučimo keca. Bolje je da ih sasvim obiđete.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara