Leonardo Vaka (Bolivija) i Filipe Kutinjo (Brazil)
Leonardo Vaka (Bolivija) i Filipe Kutinjo (Brazil)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Ima li šta sigurnije od Brazilaca?

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.10.20. | 11:20

Pročitajte nekoliko predloga za 9. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:30
Nigeria - Algeria
ID: 5135197

Alžir kao aktuelni šampion Afrike ima obavezu da se pokaže u najboljem mogućem svetlu. Na ruku mu ide odsustvo nekih izuzetno važnih igrača Nigerije (Osimen, Endidi) i neiskustvo golmanskog trilinga, pa očekujemo dvojku u Austriji. Kvota na nju vredna je vaše hrabrosti.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 18:45
Bohemians D. - Cork City
ID: 5133834


Ovo je još jedna utakmica na kojoj je kec apsolutna sigurica, ali kvota na njega nije impresivna. Domaći su vezali tri pobede, a poslednje dve utakmice bile su im efikasne. Kork je na dnu tabele i odavno je bez trijumfa i mi bismo kvotu pojačali kombinacijom sa puno golova.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.82)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 01:30
Colombia - Venezuela
ID: 5134073

Na klupi Venecuele debituje Portugalac Žoze Peseiro. Bivši trener Porta, Brage i Sportinga odlučio se za proverene snage, mada će izostanak golgetera Salomona Rondona, koji nije mogao da doputuje iz Kine biti teško nadoknadiv. Kolumbija je favorit, s tim da sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 02:30
Brazil - Bolivia
ID: 5134069


Ovo je duel najjače i najslabije južnoameričke reprezentacije. Dodaćemo da je Bolivija 16 puta gostovala u Brazilu i u samo dva navrata uspela da izvuče remi, tako da je kec sigurica dana, međutim, malo plaća, pa odigrajte 1-1&3+ ili SP 1. Mi ćemo da se odlučimo za ovo drugo.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.57)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:00
Morocco - Senegal
ID: 5134119

Senegal će igrati bez komandanta odbrane Kalidua Kulibalija iz Napolija i najboljeg fudbalera i strelca Sadija Manea iz Liverpula (nažalost, uzrok je korona virus), što prilično uvećava šanse ionako solidnih Marokanaca. Ko ne sme keca neka potraži 2-3, ali kvota na ishod mami.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:45
Fleetwood - Hull
ID: 5133799

Hal se za samo nekoliko godina od učesnika evropskog takmičenja pretvorio u trećeligaša, međutim, ovo prvenstvo počeo je odlično i uz Linkoln jedini ima maksimalan učinak. Istina, u Liga kupu imao je uspona (eliminacija Lidsa) i padova (poraz od Vest Hema), ali ovde je favorit.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
EVROLIGA | 19:00
Crvena Zvezda - Baskonia
ID: 5133174

Crvena zvezda otvorila je sezonu u Evroligi porazom na gostovanju Fenerbahčeu (77:63), ali izabranicima Saše Obradovića ovo je premijera u Beogradu, u kojem momcima Duška Ivanovića neće biti lako, bez obzira na sve okolnosti i bez obzira na jačinu gostiju. Pokušajte sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Za izbegavanje
RUSIJA 2 | 15:00
Orenburg - SKA Khabarovsk
ID: 5133576

Orenburg je lider na tabeli, dok njegov protivnik ima čak 12 bodova manje, pa bi se kec nametao kao najrealniji ishod da nije jedne činjenice - domaći su vezali četiri nerešena rezultata u prvenstvu (uz pobedu u Kupu nad Zvezdom iz Perma), pa je možda bolje da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara