Ozan Kabak (Hofenhajm) i Leon Gorecka (Bajern)
Ozan Kabak (Hofenhajm) i Leon Gorecka (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Hofenhajmov potop u “Kajzerovu” čast

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 11:50

Pročitajte nekoliko predloga za 12. januar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Bayern - Hoffenheim
ID: 7796055


Osim smanjenja zaostatka u odnosu na Leverkuzen, fudbaleri Bajerna imaju još jedan ogroman motiv da odigraju najbolje što znaju: odavanje počasti preminuloj legendi ovog kluba i svetskog fudbala, “Kajzeru” Francu Bekenbaueru. Na vama je izbor između kombinacija 1&4+ i 1&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (1.75)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Marseille - Strasbourg
ID: 7796017


Marselj i Strazbur su u sličnim, vrlo dobrim formama, ali nekadašnji prvak Evrope je kvalitetniji od rivala i dugo nije osetio gorčinu poraza u međusobnim odmeravanjima. Zbog toga je kec logična opcija, nadogradite ga sa 2-4 gola ukoliko ste raspoloženi za nešto veću kvotu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
ITALIJA 2 | 20:30
Catanzaro - Leko
ID: 7796109


Nije baš lako prognozirati ishod ove utakmice, iako domaćin ima čak deset bodova više nego protivnik, koji se nalazi u opasnoj zoni: naime, Katancaro je vezao tri prvenstvena poraza i samopouzdanje mu je sigurno poljuljano. Ipak, opredelite se za keca ili za malo pogodaka.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.8)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sevilla - Alaves
ID: 7796760


Obe ekipe su u opasnoj zoni i sumnjamo da će da se upuste u preveliki rizik jer im je svaki bod od ogromnog značaja. Sevilja je i dalje desetkovana povredama, a poslednja žrtva je srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, ali ima tu majstora koji mogu da je povedu ka pobedi.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:45
Burnley - Luton
ID: 7796085


Ovo je derbi začelja tabele Premijer lige, a u takvim situacijama obično je domaćin favorit. Međutim, Barnli ima utakmicu više i četiri boda manje od protivnika, zbog čega nam se čini da bi vredelo rizikovati sa dvojkom ili makar kombinacijom X2&0-2. Mi biramo prvu opciju.



Konačan ishod

Tip: 2 (4.1)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Hull - Norwich
ID: 7795997


Kao i svake godine, borbe u Čempionšipu izuzetno su zanimljive. Recimo, u ovom trenutku razlika između šestog Sanderlenda i 14. Prestona iznosi samo pet bodova. Hal i Norič su u ovoj grupi klubova, pa nijedan ishod ne bi bio veliko iznenađenje. Ipak, Tigrovi su bliži trijumfu.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Portimonense - Farense
ID: 7796392


Ni jedni, ni drugi ne mogu da se pohvale rezultatima. To posebno važi za Portimonense, koji je pri dnu tabele i koji ne zna za trijumf već pet kola. Ipak, ovaj niz mogao bi da se prekine večeras pošto Farense obično ima problema na gostovanjima. Očekujemo i neefikasan duel.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 2 | 19:00
Leixoes - Oliveirense
ID: 7796424


Rivalima predstoje naporni meseci jer se nalaze na deobi pozicije koja vodi u doigravanje za opstanak. Leišoeš je u prošlom kolu prekinuo seriju neuspeha, međutim, na svom terenu ne zna za trijumf još od kraja oktobra. I gost je očajnoj formi te je najbolje da ih obiđete.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara