Julijan Brant (Dortmund) na meču sa Union Berlinom
Julijan Brant (Dortmund) na meču sa Union Berlinom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Dortmund se vraća na pravi kolosek

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.12.20. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 18. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Karagumruk - Galatasaray
ID: 5278842

Karagumruk je jedan od šest neporaženih domaćina, dok je Galatasaraj drugi najbolji gost u Super ligi i u najužem je krugu kandidata za titulu. Pritom, od sredine oktobra vezao je šest pobeda i remi u svim takmičenjima. Računica je jasna: bodovi bi morali da pripadnu Lavovima.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Ath.Bilbao - Huesca
ID: 5278334

Bilbao je već četiri kola bez pobede (dva remija, i to oba na strani, odnosno porazi od Selte kod kuće i Reala u Madridu), međutim, Uesku bi morao da dobije. Gosti ne samo da su pri dnu tabele sa samo 11 osvojenih bodova, nego nikada nisu uspeli da savladaju ovog protivnika.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Bochum - Heidenheim
ID: 5279007

U pitanju je okršaj ekipa koje su među onima koje krasi najbolja forma. To znači da nas čeka duel u kojem nije lako apostrofirati favorita, ali domaći su nešto bliži osvajanju sva tri boda, iako su u utorak izgubili u Hanoveru. Ako ipak sumnjate u keca, opredelite se za 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Preston - Bristol City
ID: 5279136

Preston mnogo bolje igra na gostovanjima, nego kod kuće. Istina, na prethodna dva meča na Dipdejlu zabeležio je remi i pobedu, međutim, sa Bristol Sitijem znatno teže izlazi na kraj, pa sumnjamo u keca. Ne “miriše” nam ni na dvojku, jer su gosti “ufitiljili”. Odaberite GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.9)
Za izbegavanje
DANSKA 2 | 18:00
Hobro IK - Kolding IF
ID: 5279286

I jedni i drugi nalaze se u donjoj polovini tabele danske Prve divizije, s tim da domaći imaju osam bodova više. Međutim, forma im je minulih sedmica bila prilično problematična i umeju da se naprimaju golova (istina, i da se raspucaju), te je bolje da preskočite konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 19:30
CS Universitatea - FCSB
ID: 5278881

Ova utakmica ne može da se svrsta u tradicionalne derbije, ali pozicije koji zauzimaju rivali, kao i ambicije i igre domaćih u poslednjih godinu-dve dana daju joj taj atribut. Kec nije nerealan, posebno posle poraza FCSB u Klužu u nedelju, ali GG je znatno izglednija opcija.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.77)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Charleroi - Anderlecht
ID: 5278824

Posle eliminacije Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope krajem septembra Šarlroa je dobio samo jedno od šest domaćinstava, ali čini se da se vraća u formu. Anderleht ne blista van Brisela, pa je dvojka najmanje verovatna. Opredelite se za duplu šansu 1X, kvota nije loša.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.46)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Union Berlin - Dortmund
ID: 5278845

 

Union je pre nedelju dana odoleo moćnom Bajernu, a u utorak je remizirao u Štutgartu, potvrdivši da nije slučajno u gornjem delu tabele. Dortmund igra ispod očekivanja, ali mu je šok-terapija u vidu smene trenera Lusijana Favra donela pobedu u Bremenu. Valjda će i u Berlinu.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara