Luka Modrić (Hrvatska) i Tomas Dilejni (Danska)
Luka Modrić (Hrvatska) i Tomas Dilejni (Danska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Danci ne haju za Dalićeve vapaje

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.06.22. | 10:39

Pročitajte nekoliko predloga za 10. jun…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Austria - France
ID: 6447543

Francuska u treće kolo ulazi sa samo jednim bodom, dok su Austrijanci dobili Hrvatsku, a izgubili od Danske. Trikolori su kvalitetniji i zato vam preporučujemo dvojku, ali ukoliko ste podozrivi opredelite se za golove na obe strane jer su njihovi dueli često bivali efikasni.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 18:00
Azerbaijan - Slovakia
ID: 6447788

Slovaci su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo bili u teškoj grupi i završili su na deobi trećeg mesta. U poslednje vreme uglavnom igraju tvrdo, a kako Azerbejdžanci i ne umeju drugačije 0-2 se nameće, međutim, posle poraza gostiju od Kazahstanaca preskočite konačan ishod.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.55)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 13:00
S.Korea - Paraguay
ID: 6448150

Promena selektora u oktobru prošle godine nije pomogla Paragvajcima da se plasiraju na najvažniju svetsku fudbalsku smotru. S druge strane, Južna Koreja je kvalifikacije odradila odlično, a kako je kvalitetnija od rivala u njenu pobedu, i to uz 2-4 ni najmanje ne sumnjamo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
KIRIN KUP | 11:55
Japan - Ghana
ID: 6448194

Ovo je susret učesnika Mundijala kojima je Kirin kup dobar način da se istovremeno dodatno pripreme za Katar, ali i da dodatno zarade. Obe reprezentacije mogu da trče „do sutra“; Gana je možda snažnija, međutim, sigurni smo da domaći neće izgubiti. Potražite kombinaciju 1X&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.25)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Denmark - Croatia
ID: 6447762

Posle ubedljivog poraza od Austrije na startu LN (3:0) Hrvati su uspeli da odigraju nerešeno sa Francuzima (1:1), ali je njihov selektor Zlatko Dalić priznao da bi bio najsrećniji da se ovo takmičenje ukine jer su igrači van ritma. Danska ima dve pobede, te verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Albania - Israel
ID: 6447806

Albanija je u ponedeljak gostovala Islandu i remizirala (1:1), dok je Izrael sa istim rivalom odigrao 2:2 na svom terenu. Nijedan ishod ne bi nas iznenadio, ali blagu prednost ipak imaju domaći, a kvota na njih definitivno je vredna rizika. Što se golova tiče, probajte 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 20:45
Belarus - Kazakhstan
ID: 6448227

 

Meč u Novom Sadu teško da će doneti više od dva pogotka. Rivali su u sličnim formama, ali Kazahstanci dosad nisu mogli da se pohvale rezultatima u međusobnim okršajima. Međutim, nekako su savladali Slovačku u ponedeljak u Trnavi, pa pokušajte sa dvojkom, kvota je fenomenalna.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.05)
Za izbegavanje
FINSKA 2 | 17:30
Pargas IF - E.I.F.
ID: 6447551

Na prvi pogled ne bi trebalo da imate problema sa ovom utakmicom finske Druge lige. Naime, domaći su zakucani za dno tabele sa samo četiri boda i serijom od isto toliko poraza. No, iako su mnogo bolje plasirani, ni njihovi rivali ne blistaju (tri kola bez pobede). Obiđite ih.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.87)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara