PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Zicer za Marka Nikolića, Lester i Atalanta najavljuju nove goleade

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.10.20. | 10:48

Pročitajte nekoliko predloga za 4. oktobar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Milan - Spezia
ID: 5119358

Milan nije doživeo poraz na poslednjih 14 utakmica u Seriji A,a na 13 od tih 14 je najmanje po dva puta zatresao mrežu protivnika. Morali bi danas Rosoneri da slave bez problema i dobiju na samopouzdanju. Tačno je da su iscrpljeni od sudara u Portugaliji protiv Rio Avea, ali je ovde u pitanju velika razlika u kvalitetu. 


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.9)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:00
Leicester - West Ham
ID: 5119837

Prvoplasirani nakon tri kola Lester je vodio na poluvremenu i slavio na kraju poslednja tri susreta u ovom takmičenju, Postigavši pritom najmanje po tri gola. Lisice igraju u velikoj formi što su dokazale i prethodne sedmice u sudaru sa Mančester Sitijem. I pored ozbiljnbog kvaliteta Vest Hem bi mogao lčoše da prođe. Očekujemo efikasan meč uz sigurnog keca.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.3)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:15
Aston Villa - Liverpool
ID: 5119844

Vrlo autoritativno je Liverpul počeo novu sezonu. Deluje sjajno četa Jirgena Klopa, što je moglo da se vidi i u derbiju protiv Čelsija. Liverpul redovno postiže bar po dva gola u Premijer Ligi. Jasno je da je veliki favorit u Birmingemu, i normalno je što očekujemo sigurnu dvojku. 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.47)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 13:00
Lok.Moscow - Khimki
ID: 5120152

Lokomotiva je sačuvala mrežu u poslednja četiri kola ruskog šampionata. Himki nije uspeo da zabeleži trijumf na poslednjih pet mečeva u Premjer ligi. Idealna je ovo prilika za Marka Nikolića da krene ka vrhu Premijer lige, posebno što je vezao dva trijumfa minimalnim rezultatom. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 12:15
Groningen - Ajax
ID: 5124403

Ajaks je u seriji od četiri trijumfa u Erediviziji, a na poslednja tri meča vodio je i na poluvremenu. Groningen je doživeo pet poraza na poslednjih šest utakmica u ovom takmičenju. Grongen igra ofanzivno i pored porozne odbrane, tako da očekujemo vrlo interesantan i neizvestan meč. 


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 12:30
Atalanta - Cagliari
ID: 5119359

Gost sa Sardinije, Kaljari uspeo je da zabeleži samo jedan trijumf na poslednjih 11 susreta u ovom takmičenju. Atalanta igra i ove sezuone svemirski fudbal. Na mečevima Boginje Provincije redovno dolazi 4+. Taj trend bi danas mogao da bude nastavljen, posebno ako domaćin povede u ranoj fazi. 


Ukupno golova

Tip: 5+ (2.4)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 15:00
Strasbourg - Lille
ID: 5119960

 Lil nije poražen na poslednjih osam domaćinstava u Ligi 1, a na šest od tih osam je uspeo da sačuva mrežu. Strazbur je poražen na pet od poslednjih šest mečeva u ovom takmičenju.Kvota na keca je vrlo primamljiva. Prosto vas tera da pokušate


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
HOLANDIJA 1 | 14:30
Sparta - AZ Alkmaar
ID: 5120229

Sparta iz Roterdama je gubila i na poluvremenu i na kraju poslednja četri susreta u ovom takmičeenju,a na poslednja tri nije uspela ni da zatrese mreže. Međutim, AZ je u lošem momentu, nemaju pobedu na pet vezanih utakmica. Bolje preskočite ovaj par.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara