PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Privlačna dvojka na Pancere, golovi u Madridu i Beogradu

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.09.20. | 12:30

Pročitajte nekoliko predloga za 6. septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 13:00
Brentford - Wycombe
ID: 5060646

Jasno je da u Brentfordu još ližu rane zbog poraza u finalu baraža za Premijer ligu od Fulama. Težak je to udarac i za klub i za igrače, ali nova sezona kuca na vratima. Počinje utakmicom Liga kup protiv Vikomba, koji je kroz baraž uspeo da se domogne Čempionšipa. Favorit je Brentford, pitanje je samo koliko je uspeo da se resetuje i spreman dočeka novi početak.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Spain - Ukraine
ID: 5060696

Ko bi rekao da Andrej Ševčenko ima takav talenat za trenera, da je od Ukrajine napravio nepobedivu mašinu? Ne samo što su žuto-plavi protutnjali kroz grupu i plasirali se na Evropsko prvenstvo, nego su pobednički startovali i u Ligi nacija. Na deset poslednjih mečeva Ukrajina je postigla makar po gol, pa vredi probati opkladu da će nastaviti seriju i protiv Španije, iako je to vrlo težak zadatak.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 20:30
Zamalek - El Geish
ID: 5065335

Velikan iz Kaira nije bio ove sezone ni blizu titule u prvenstvu koje se privodi kraju, ali Zamalek uvek ima obavezu da pobeđuje, zbog armije navijača. El Gaiš je jedan od njegovih omiljenih rivala, pošto od njega ne gubi na svom stadionu. Poslednja tri duela u Kairu završena su identičnim rezultatom – 3:0 za Zamalek.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Serbia - Turkey
ID: 5060699

Poslednji mečevi Srbije na Marakani: 2:2, 3:2, 2:4, 4:1. A, rivali šaroliki, od Luksemburga i Litvanije, do Portugalije i Ukrajine. Dakle, odbrana redovno prima golove, dok napad redovno daje. Turska je sjajan tim i pored iznenađujućeg poraza od Mađarske pre nekoliko dana. Ima dovoljno kvaliteta da može i ona da se upiše na najvećem srpskom stadionu.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.55)
Vredi probati
HOLANDIJA 2 | 20:00
Helmond - NAC Breda
ID: 5060908

Holanđani u drugoj ligi igraju za ovu dušu, pa verujemo u još jedan uzbudljiv meč sa dosta pogodaka. Breda je kvalitetnija i opravdano veliki favorit za pobedu, ali Helmond je vrlo nepredvidiv što je pokazao i u prošlom kolu. Verujemo u pobedu raspucanih gostiju, ali nam se daleko više sviđa kvota na GG4+.


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (2.45)
Za izbegavanje
LIGA NACIJA B | 15:00
Wales - Bulgaria
ID: 5060701

Velšani jesu favoriti za pobedu u ovom meču, ali su Bugari odigrali vrlo dobro protiv Irske, gde su u nadoknadi vremena ostali bez dva boda. Velšani su slavili u Finskoj sa 1:0 i sada će pokušati da zaokruže "maksimalu" u prva dva kola, ali ne bismo smeli u potpunosti da se kladimo na njihovo slavlje. Stoga ćemo ovaj kec stativit u izbegavanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Switzerland - Germany
ID: 5060697

Nemci obožavaju ovakve utakmice, kada svi pomisle da bi možda mogli da kiksnu. Švajcarci nisu loša selekcija, ali su poljuljani posle poraza od Ukrajine. Panceri su remizirali sa Španijom, pa u ovakvim mečevima moraju da pobeđuju ako misle da se na kraju nađu na vrhu grupe 4.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 18:00
R.Ireland - Finland
ID: 5060698

Jedan od znakova prepoznavanja reprezentacije Republike Irske je igra na mali broj golova. Svesni su Kelti da ne plivaju u kvalitetu kada je sastav u pitanju, pa to onda kompenzuju borbenošću. Od poslednjih pet mečeva samo jednom su probili limit 0-2 gola. Finska je u antiklimaksu, pošto se plasirala na EP i polako se spušta na zemlju. Pre neki dan je kod kuće izgubila od Velsa (1:0), sada će opet na megdan tvrdim rivalima sa Ostrva.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara