Armani dozvolio igračima da idu kući, Nedović i Micov već u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.03.20. | 20:21

Srpski košarkaši potvrdili za naš sajt da su u domovini i sa svojim porodicama

Dok broj obolelih, ali i preminulih od virusa korona neprestano raste u Italiji, iz žarišta zaraze u Milanu konačno stiže malo dobrih vesti. Naime, mediji sa Apenina javljaju da je milanska Olimpija donela odluku da igračima ukine samoizolaciju pošto su prošli sve zakonom predviđene mere kako bi se utvrdilo njihovo zdravstveno stanje.

Zatvorene granice, ukinut međugradski saobraćaj u Srbiji!

Izabrane vesti

Kako je potvrđeno MOZZART Sportu direktno od Nemanje Nedovića i Vladimira Micova, obojica srpskih košarkaša iz redova Armanija u Beograd su stigli još u sredu, pošto im je još tada klub dozvolio da odu svojim kućama.
“Da, još juče sam doputovao u Beograd“, kaže Nedović i nastavlja:
“Imali smo zakonsku obavezu da budemo svi u izolaciji posle kontakta s Trejem Tompkinsom (košarkaš Reala zaražen COVID-19 pr. au), a pošto je utvrđeno da smo, hvala Bogu, svi zdravi i dobro, klub nam je maksimalno izašao u susret i omogućio nam da se odmah vratimo kućama. Moram da kažem da nas je Olimpija od starta maksimalno ispoštovala u svemu i hteo bih da se zahvalim vlasniku kluba Đorđu Armaniju i svima u klubu za to što su učinili da nam tokom perioda izolacije ništa ne fali“.

Ostali igrači Armanija koji su iskoristili mogućnost odlaska kućama su Serhio Rodrigez, Kifer Sajks i Dru Kroford.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obelodanio je danas da će od petka 08 časova u petak ujutru biti zatvoreni svi granični prelazi i da u zemlju neće moći da uđe niko osim teretnih kamiona, zbog čega je postojala bojazan da bi srpski košarkaši mogli da ostanu u Milanu do daljeg. Ipak, uspeli su da se izvuku iz žarišta virusa korona na vreme. 

Prema najnovijim izveštajima iz Italije, još 427 osoba je preminulo, dok je novozaraženih oko 4.400, dok je ukupan broj žrtava od virusa korona sada na 3.405.

Kompletnu priču s Nemanjom Nedovićem o stanju u Italiji, samoizolaciji, ali i razmišljanjima o nastavku sezone moći ćete da pročitate u petak ili subotu.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara