Foto: Reuters
Foto: Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Liverpul pred zicerom, uzbudljivo u Belgiji i Holandiji

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.20. | 10:07

Pročitajte nekoliko predloga za 27. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 16:00
Genk - Waas.Beveren
ID: 5290725

Drugoplasirani tim šampionata Belgije je u odličnoj formi što na najbolji način oslikava čak osam pobeda u prethodnih devet kola, te susret sa Berevenom dočekuju sa ciljem da nastave pohod za Klub Brižom. Gosti su odlično otvorili novembar i upisali tri pobede, ali je usledio pad i utakmice protiv Genta (0:3) i Antverpena (0:3) u kojima su ostali praznih šaka. Poslednji put, Beveren je slavio 2014. godine, a od tad je pretrpeo 12 poraza uz pet remija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 15:15
West Ham - Brighton
ID: 5290905

Čekićari su veoma nepredvidivi u aktuelnoj sezoni. Posle savršenog novembra i tri pobede u isto toliko susreta, u decembru su im na put stali Mančester Junajted i Čelsi, ali je Vest Hem u utakmicama sa Lidsom i Kristal Palasom pokazao da ima kvalitet za gornju polovinu tabele. Idealan rival za povratak na pobednički kolosek je Brajton koji je u prethodnih pet kola osvojio samo tri boda. Prethodna tri susreta ovih klubova završena su remijima, a Vest Hem je poslednji put savladao Brajton 2012. godine još u Čempionšipu i pravi je trenutak da prekine crnu seriju.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 13:30
Antwerp - Charleroi
ID: 5291001

Posle niza vrlo loših rezultata Šarlroa je izašao iz krize na najbolji način i vezao tri pobede, te u idealnom raspoloženju dočekuje novo gostovanje. Domaćin, sa druge strane, ne može da se pohvali briljantnim igrama u decembru i posle tri prvenstvena poraza, pobedom nad Vasland Berevenom (3:0) je nagovestio buđenje, ali je daleko od forme koja ga je krasila pre početka decembra. Šarlroa je u prvom duelu ovih rivala početkom sezone upisao rutinsku pobedu (3:0), a u prethodna tri međusobna susreta ne zna za poraz.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.05)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Liverpool - WBA
ID: 5290917

Promena na klupi VBA nije donela željeni efekat, te je Aston Vila pobedom (3:0) učinila muke povratnika u elitu još većim. Sa druge strane, Liverpul sigurno korača ka odbrani titule, a poslednji tim koji je osetio moć izabranika Jirgena Klopa je Kristal Palas u prethodnom kolu pretrpevši ubedljiv poraz (7:0). Poseban motiv za Redse koji nisu slavili u poslednja tri međusobna susreta svakako je činjenica da su juče prva dva pratioca Lester i Mančester Junajted odigrali nerešeno (2:2).


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.43)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:00
Belenenses - Sporting
ID: 5290661

Sporting je u dosadašnjem delu sezone pokazao ozbiljnu kandidaturu za portugalski tron. Tim iz Lisabona pruža vrlo dobre partije kako na svom ternu tako i na strani gde je upisao četiri pobede i remi. Belenenseš, uprkos činjenici da je na 10. poziciji ne može da bude zadovoljan učinkom imajući u vidu da je osvojio samo tri boda više od poslednjeplasiranog tima u ligi. Domaćin je pokazao dva lica tokom aktuelne sezone, a posle pobede nad Bragom (2:1) usledio je poraz od Maritima (0:1) u kojem su na videlo izašle mnoge boljke.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.58)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 14:30
Utrecht - AZ Alkmaar
ID: 5290707

Sa tri vezane pobede AZ Alkmar je istakao kandidaturu za mesto u Evropi i naredne sezone. Gosti osokoljeni trijumfima nad Tventeom (3:1), Viljemom II (5:3) i Viteseom (3:1) idu na gostovanje Utrehtu koji se muči da pronađe kontinuitat. Iako je domaćin u prethodna dva meseca savladao samo Emen, jedine potaze u prethodnih osam susreta pretrpeo je protiv izrazitih favorita PSV i Ajaksa te je pred gostima teđka, ali ne i nemoguća misija.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 18:15
Anderlecht - Beerschot Wilrijk
ID: 5290775

Anderleht je porazom protiv Šarlroa (0:1) prekinuo niz od četiri utakmice u kojima nije poražen, a novi vrlo neugodan test očekuje ga na Loto Parku protiv Beršota koji igra vrlo dobre ove sezone. Aktuelni rivali su odmerili snage pre mesec dana kad je Anderleht ostao praznih šaka (1:2), a izvesno je da ga i ovaj put očekuje težak posao.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.72)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara