Klop i Gvardiola (©Reuters)
Klop i Gvardiola (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): GG na Enfildu, čekamo Barsu s mnogo golova i Ajntraht kako opet pobeđuje

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.02.21. | 11:10

Pogledajte nekoliko interesantnih tipova za 7. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
BELGIJA 1 | 18:15
Genk - Anderlecht
ID: 5368923

Susreti Genka i Anderlehta često su tvrdi i s malim brojem golova. Najviše dva pogotka viđena su u svakom od prethodna četiri okršaja, a samo jednom u poslednje četiri i po godine na stadionu Genka dešavalo se da se ovaj duel završi s bar tri gola u mrežama. Tvrd derbi očekujemo i danas, pa zato predlažemo tip 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (2.11)
Za izbegavanje
USA - NBA | 21:00
La Clipers - Sacramento
ID: 5375692

Posle šokantnog trijumfa nad Denverom u Sakramentu su porasli apetiti značajno. Ekipa Tajrona Lua je u poslednje tri utakmice doživela dva poraza, dok su Kingsi slavili u šest od prethodnih sedam mečeva, a padale su glave Torontu, Bostonu i već pomenutim Nagetsima. Ovo će im biti već treći susret u minule tri sedmice, a oba meča u Sakramentu dobili su Klipersi. Ipak, kako su Kingsi dobili tri od prethodna četiri gostovanja Klipersima, možda je bolje izbeći keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 15:00
Nimes - Monaco
ID: 5369099

Nim je rastrzan povredama i u seriji loših rezultata, Monako već mesec i po dana ne zna za poraz i ima samo jedan remi u niz od osam utakmica gde se sve zeleni, pa je računica vrlo prosta – ovo je pravi trenutak da Monako upiše prvi trijumf na gostovanju Nimu posle šest godina!


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Liverpool - Man.City
ID: 5368950

Samo jednom u poslednje dve godine dogodilo se da jedan od dva tima ne postigne gol na utakmici, a to je učinio Liverpul na gostovanju Sitiju u onom teškom porazu koji je malo zagorčao proslavu titule. Jeste Liverpul u seriji od četiri utakmice bez pobede uz samo jedan postignut gol, odnosno dva poraza zaredom kod kuće, ali protiv Sitija tradicija kaže da tip GG prolazi.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:15
Sheffield Utd - Chelsea
ID: 5369132

Jeste se Šefild uzdigao i napravio veliko iznenađenje na Old Trafordu nedavno, ali je i Čelsi podigao kvalitet značajno i u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit, što zaista i jeste. Tuhelov potpis se sve više oseća, mada on i dalje traži idealnu postavu, ali danas bi Čelsi trebalo da odradi posao bez previše muke.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.58)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Milan - Crotone
ID: 5369640

Posle one katastrofe od Atalante na San Siru, te pobede Intera i Juventusa Milan se nalazi u situaciji da mora da pobedi, inače će pogubiti sve konce. U goste stiže Krotone koji ređa poraze ne gostovanjima, pa tako je pobeda Rosonerima korak bliža. Samo tim Stefana Piolija mora da opravda ulogu favorita, što ne sumnjamo da će uraditi, uz bar dva postignuta gola na meču.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.33)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Hoffenheim - Eintr.Frankfurt
ID: 5369639

Ajntraht živi drugi život od povratka Luke Jovića u Frankfurt. Istina, serija bez poraza traje i pre Jovićevog dolaska, a klub se trenutno nalazi u nizu od osam ligaških susreta bez poraza, uz samo dva remija! Poslednji poraz bio je na gostovanju Volfzburgu još pre dva meseca. Hofenhajm loše igra kao domaćin i tek je pobedom nad Kelnom pre dve nedelje uspeo da prekine loš niz. Dva poslednja okršaja ovih timova na stadionu Hofa dobio je Ajntraht, pa vredi probati opet dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Betis - Barcelona
ID: 5369668

Ovde nema mnogo mudrovanja – Barselona i Betis godinama unazad igraju mečeve ispunjene velikim brojem golova! U poslednje tri godine na čak šest uzastopnih mečeva padalo je bar po PET golova! Barselona je slavila u pet od šest navrata, ali podatak da se redovno događaju utakmice sa tako visokim brojem pogodaka daje nam za pravo da probate hrabro bar sa UG4+, ako ne i nekim većim brojem.


Ukupno golova

Tip: 4+ (2)

tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara