Milan Gajić (Crvena zvezda) i Džon Moskera (Liberec)
Milan Gajić (Crvena zvezda) i Džon Moskera (Liberec)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Opuštena Zvezda, opušten Liberec, u zbiru imamo GG

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.20. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 10. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Rapid - Molde
ID: 5257460

Molde ima tri boda više i 1:0 iz prvog odmeravanja sa Rapidom, tako da bi se moglo reći da je u mnogo komotnijoj poziciji. No, zeleno-beli su ove sezone vrlo dobri na svom terenu i smatramo da su bliži pobedi, koja bi ih poslala u nastavak takmičenja (uz prvoplasirani Arsenal).


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Leverkusen - Slavia Praha
ID: 5257464

Oba rivala gledaćemo u Evropi i na proleće, ali ovo je borba za prvo mesto u grupi koje trenutno pripada Slaviji zbog “minimalca” na praškom duelu sa Leverkuzenom. Kvalitetniji Verkself trebalo bi da joj se revanšira, ali ne i da sačuva mrežu. Mi ipak biramo konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Napoli - Sociedad
ID: 5257509

Sosijedad je vezao četiri remija, po dva u LE i Primeri, ali ovde će mu takav ishod verovatno doneti eliminaciju. Napoli je prvi u grupi sa dva boda više od Baskijaca i AZ-a, koji gostuje Rijeci. Jasno je da i domaći moraju da napadnu, a forma im je takva da mi biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Ludogorets - LASK
ID: 5257545

Ludogorec je jedna od tri ekipe koje u poslednje kolo ulaze bez bodova. LASK je ostavio bolji utisak, ali nedovoljan da izbori dalji plasman i okrenuo se domaćem prvenstvu, u kojem je izbio na prvo mesto. Ovaj meč mu malo znači, a kvota na keca je vredna rizika. Probajte i 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.35)
Za izbegavanje
LIGA EVROPE | 21:00
Dinamo Z. - CSKA
ID: 5257510

 

U pitanju je utakmica koja ništa ne znači ni jednima, ni drugima. Dinamo ne može da izgubi prvo mesto u grupi, a CSKA ne može da se plasira u narednu rundu takmičenja. Jedini motiv gostima mogao bi da bude pokušaj da izbegnu poslednju poziciju. Sve u svemu – preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Liberec - Crvena Zvezda
ID: 5258362

Rivali rasterećeni ulaze u ovu utakmicu. Crvena zvezda obezbedila je proleće u Evropi, dok su se domaći oprostili od daljeg takmičenja. U takvoj situaciji možda je najpametnije da se opredelite za golova na obe strane, posebno zato što gosti i dalje imaju kadrovskih problema.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.7)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Rijeka - AZ Alkmaar
ID: 5257511

Rijeka je eliminisana i mada će nastojati da se časno oprosti od Lige Evrope dvojka se ne dovodi u pitanje pošto pobeda na Rujevici AZ-u garantuje šesnaestinu finala, bez obzira na ishod utakmice Napoli - Sosijedad. Uparite je sa 2+ ako vam je kvota na Holanđane suviše mala.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.43)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Sparta Praha - Milan
ID: 5257516

Ispuštena pobeda u Lilu koštala je Spartu naredne faze. Milan jeste favorit i dvojka ima prevagu, međutim, Rosonere, koji još mogu do prvog mesta ne očekuje lak zadatak u Pragu, naprotiv, češki velikan voli da se nadigrava, te pogoci na obe strane ne bi smeli da izostanu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Maccabi T.A. - Sivasspor
ID: 5257604

 

Za razliku od prethodne sezone u kojoj je dugo vodio šampionsku trku u Turskoj, ali je posustao u finišu Sivas čitave jeseni beleži loše rezultate. Zato ne verujemo da ima mentalnu snagu da slavi i pretekne Makabi, za koji nastupa bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara