PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Oprezno sa Parnim valjkom, a opušteno uz Bilbao

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.08.24. | 11:51

Pročitajte nekoliko predloga za 15. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Elfsborg - Rijeka
ID: 8270295

Hrvatski tim u prvom meču nije uspeo da pobedi Elfsborg, bilo je 1:1, pa su Šveđani bliži plasmanu u plej-of Lige Evrope. Šampionat ove skandinavske države, Alsvenskan, u punom je jeku i to je prednost Elfsborga. Što se nas tiče, to nam je pozivnica da zaigramo na najveću kvotu na svetu dostupnu jedino u Mozzart svetu. Zato idemo na tip u pokušaju s kojim ne bi trebalo da imamo problema.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:00
Ath.Bilbao - Getafe
ID: 8269443

Domaćin nije mnogo menjao tim. Najveće pojačanje je ostanak Nika Vilijamsa koji je mogao ovo leta da bira gde će da nastavi karijeru. Hetafe je poslednji put je u maju od Bilbaa poražen sa 0:2. Interesantno, ali na četiri od proteklih pet mečeva ovih klubova zabeležen je X. Držimo da je sada nešto tako naspram sastava timova, Hetafe osuđen da se brani na San Manesu. Za nas je pojačana kvota na pobedu Bilbaa rešenje!


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 21:00
Borac Banja Luka - Ki Klaksvik
ID: 8269984

Pre sedam dana u dalekom Torshavnu je bilo 2:1 za Ki Klaksvik. Očekuju se pune tribine Gradskog stadiona u Republici Srpskoj i velika podrška za četu Mladen Žižovića. Mi ćemo pokušati da tu situaciju pretvorimo u dobitnu igru koja je ujedno i pojačana kvotom koju nudi Mozzart. Nadamo se da nas Borac neće razočarati, kao što je to bio slučaj na Farskim Ostrvima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Vojvodina - Maribor
ID: 8269362

Zašto pokušati s Vošom? Nominalno, tim Božidara Bandovića će imati veliku šansu da se domogne plej-ofa za Ligu konferencije, iako je izgubio u Ljudskom vrtu od Maribora – 1:2. Zapitali smo se, kakav li je moral Vojvodine nakon pet uzastopnih poraza, koji su kulminirali sa TSC-ovom pobedom u Bačkoj Topoli, pri konačnih 1:3. Nadajmo se da će proraditi inat, te da će se ostvariti navijačke želje Novosađana.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Flora - Vikingur
ID: 8269386

Nagazili smo na minu prošle sedmice. Sve bitno što se desilo bilo je u prvom poluvremenu. Flora je povela posle dosuđenog jedanaesterca, ali su Islanđani preko Ingimudarsona uspeli da izjednače do odlaska na odmor. U nastavku nije bilo promene rezultata. Zar posle svega da verujemo da će Vikingur u gostima pobediti lagano? Mi ćemo ovde manevrom izbegavanja zaobići potencijalno novo iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:30
Lugano - Partizan
ID: 8269978

Gostovanje Lugana probudilo je novu nadu crno-belih koju je stišao u značajnoj meri poraz (0:1) u Humskoj. Stanojević ipak smatra da Partizan ima aktivan rezultat, te da je ipak moguće proslaviti se u gostima. Voleli bi da možemo da damo prednost Partizanu, ali to je zbog prirode kladilačkog zadatka vrlo nezahvalna odluka. Menjamo je realnim tipom koji bez obzira na klupsku opredeljenost može valjano da se naplati.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&2-4 (1.53)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 20:00
Cukaricki - Crvena Zvezda
ID: 8269638

Do trenutka istine, odnosno dvomeča sa Bode Glimtom ostalo je još samo 90 minuta u Pančevu, pošto nije bilo moguće da se igra na Banovom brdu. Priznao je Zvezdin strateg da su njegovi momci bacili prvo poluvreme u sudaru sa Novim Pazarom. Identičnu sliku videli smo i u Bačkoj Palanci kada je Zvezda vojevala sa Tekstilcem, pre toga i sa lučanskom Mladošću. Ipak, verujemo u Zvezdu, jer ova pobeda joj pred Evropu treba. Držimo da je ovo ziheraški tip.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-6 (1.67)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 21:00
Shamrock - Celje
ID: 8270009

Priredilo je Celje senzaciju u slovenačkom šampionatu, postalo je prvak i igra sjajno na evropskoj pozornici. Nova pobeda, ovoga puta protiv Šamroka, a nju je režirao Luka Menalo, momak koji je nosio dres zagrebačkog Dinama. Videćemo koliko je za njih kapitalno dovoljan minimalac iz prvog meča. Mi ćemo ići na duplu šansu. Sasvim solidna je i kvota na nju, pa zašto da je ne upotrebimo.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.59)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara