Miloš Vulić (TSC Bačka Topola) i Mihael Gregorič (Frajburg)
Miloš Vulić (TSC Bačka Topola) i Mihael Gregorič (Frajburg)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Gol gol stiže i na Brdu, i u Frajburgu

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.11.23. | 11:56

Pročitajte nekoliko predloga za 9. novembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Cukaricki - Fiorentina
ID: 7649875


Mlada ekipa Čukaričkog nije se baš sjajno provela u Firenci. Naprotiv, Brđani su se naprimali golova. Potom su u domaćem prvenstvu imali teške mečeve sa Vojvodinom (remi) i TSC-om (poraz), no, i Viola je vezala prvenstvene neuspehe protiv Lacija i Juventusa, pa je naš savet 3+.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.25)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Freiburg - TSC Backa Topola
ID: 7649947


Goleadu očekujemo i u Frajburgu. Imali su gosti puno problema sa formom u prethodna dva meseca, ali ni rival nije blistao u poslednje vreme. Jasno nam je da su Nemci favoriti - klubovi iz te zemlje često su sigurica za tipovanje - ali se nadamo da će im se TSC dostojno odupreti.


 



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.35)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Ajax - Brighton
ID: 7649985


Ajaks još može da se domogne eliminacione faze, ali ne samo da je to veoma neizvesno, nego mu je i situacija u Eredivisiji takva da mu je Liga Evrope “zadnja rupa na svirali”. Ipak, čast mu nalaže da zapne protiv Brajtona. Mi bismo odigrali dvojku, ali ako sumnjate tu je X2&GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Toulouse - Liverpool
ID: 7650024


Tuluz je u nedelju pretrpeo prvi ovosezonski poraz kod kuće, i to od novog prvoligaša Avra. Liverpul želi da što pre osigura prvo mesto, zbog čega je dvojka u Oksitaniji logična opcija, s tim da bi i Francuzi mogli do gola. Jasno vam je kuda to vodi - uz dvojku probajte i 2&GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Slavia Praha - Roma
ID: 7650013


S obzirom na dosadašnje rezultate, šta god da se desi u Pragu ne bi trebalo da utiče na krajnji poredak kojim će da se okoriste upravo ovi rivali. Slavija je izuzetno zaguljen domaćin i kec nije nemoguć, a kvota na njega je vrhunska. Ukoliko se plašite, onda gađajte 1X&2+.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Atalanta - Sturm
ID: 7650001


Neozbiljnost pri vođstvu sa igračem više koštala je Atalantu pobede u Gracu (2:2). Boginja neće da ponovi grešku koju je napravila protiv upornog Šturma, a kad je fokusirana većini rivala se loše piše. Kec stiže iz keca i uz 3-5, a kombinacija pomenutog mogla bi da se isplati.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&3-5 (2.3)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Besiktas - Bodo
ID: 7649897


Bešiktaš je pod većim pritiskom zbog povelikog zaostatka za Fenerbahčeom i Galatasarajem u turskoj Super ligi, a i u ovom takmičenju je na začelju grupe. Pobeda mu je preko potrebna zarad mira u kući i smatramo da može da je ostvari, mada ni GG nije isključeno. Biramo ishod.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 2 | 18:30
Chindia T. - Dacia Mioveni
ID: 7652326


Radi se o prilično nezgodnom paru. Prvo, i jedni i drugi nalaze se u gornjoj polovini tabele rumunske Druge lige, istina, daleko od liderske pozicije. Drugo, domaći imaju tri boda manje i prethodnih nedelja nisu blistali, dok je protivnik u subotu bio vrlo ubedljiv. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara