Asijer Viljalibre i Dani Garsija (Bilbao)
Asijer Viljalibre i Dani Garsija (Bilbao)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Baskijci nose prednost u Valensiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.02.21. | 11:21

Pročitajte nekoliko predloga za 11. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
PORTUGALIJA - KUP | 21:15
Estoril - Benfica
ID: 5379743

Za razliku od prvog polufinalnog para (Braga - Porto) koji je bio nezgodan (1:1), sa ovim ne bi trebalo da imate problema. Estoril se bori za povratak u Primeiru, ali sa Benfikom ne može da se nosi. Dvojka uz 3+ je najrealnija, Orlovima je potrebno osnaženje pred nastavak LE.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 21:00
Barnsley - Chelsea
ID: 5379101

Menadžer Tomas Tuhel “punom parom” sređuje situaciju u Čelsiju i ovo je utakmica koju bi njegovi izabranici morali glatko da dobiju. Barnsli je u sredini tabele Čempionšipa, i mada ume da odigra tvrdo ne može da se meri sa gostima. Ako vam je kvota na dvojku mala, birajte 2-2.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Vredi probati
ŠPANIJA - KUP | 21:00
Ath.Bilbao - Levante
ID: 5379555

Na San Mamesu trebalo bi da bude pogodaka na obe strane, što zbog ne baš „armiranih“ odbrana aktera, što zbog želje za nadigravanjem koju je trener Pako Lopez odavno usadio fudbalerima Levantea. Tradicija naginje ka kecu, ali ako sumnjate u Baskijce tu je kombinacija 1X&2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 18:30
Wolverhampton - Southampton
ID: 5379100

 

U pitanju je jedan od najzanimljivijih parova osmine finala FA kupa, ne zbog imena protivnika, nego zbog toga što su i jedni, i drugi sposobni da zablistaju, pa da odmah potom žestoko zabrljaju. Za nijansu smo skloniji kecu, ali ukoliko nemate hrabrosti za ishod odaberite GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Za izbegavanje
RUMUNIJA - KUP | 16:45
Poli AEK Timisoara - Astra Giurgiu
ID: 5379472

 

U pitanju je osmina finala rumunskog Kupa, a neki rezultati od juče i prekjuče (porazi Jašija od Petrolula i pre svega FCSB od Dinama) jasno govore da je ovde sve moguće, zbog čega treba biti oprezan. Astri bi bilo bolje da se posveti prvenstvu jer je preblizu samom dnu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
TURSKA - KUP | 18:45
Konyaspor - Besiktas
ID: 5379573

Bešiktaš je u nedelju upisao “minimalac” protiv Konje, iako je od 21. minuta igrao bez isključenog Fabrisa Ensakale. No, na terenu belo-zelenih pripao mu je samo jedan od prethodnih sedam susreta, zbog čega se ne usuđujemo da vam predložimo dvojku. Sugerišemo vam KMB X2&0-3.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&0-3 (1.7)
Fiksevi dana
RUMUNIJA - KUP | 19:30
Botosani - CS Universitatea
ID: 5379473

 

Univerzitatea je pre nedelju dana konačno prekinula seriju nerešenih rezultata, ali tada joj je rival bio mnogo lakši nego što je Botošani (kandidat za ispadanje KSMS). Domaći igraju veoma dobro i imaju čemu da se nadaju, pa nijedan ishod ne bi bio iznenađenje. Tipujte na GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.97)
Vredi probati
FRANCUSKA - KUP | 21:00
Angers - Rennes
ID: 5379212

Evo utakmice koja bi mogla da bude među iznenađenjima. Ren je letos imao ogromne ambicije, ali snovi mu se raspršuju jedan po jedan i Anže, koji zna da bude izuzetno nezgodan domaćin nije bez izgleda. Ako ste hrabri probajte keca, a ukoliko se plašite gađajte kombinaciju 1X&2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara