Komentari na vest

Pre 22 godine Alfi, danas Erling: Siti potvrdio – Haland je naš!

9

93:20

pre preko 2 godine

Odlican transfer,ne treba ocekivati ovakvu statistiku i u Engleskoj. Vecina pojacanja Sitija kvalitet pokazuju u drugoj sezoni nakon sto se uklope(Mahrez,Rodri,Bernardo,Gundogan,Cancelo..). Ono sto je svakako odlicno je cijena,60 miliona za ovakvog igraca je poklon, on i "pauk" su zajedno kostali 77 miliona evra. Najbolji mladi spicevi(mada Juli nerijetko igra drugog napadaca) iz Evrope i Juzne Amerike. Zao mi je sto ce Gabriel najvjerovatnije otici,jer je borben i dobro se snalazio kao krilni fudbaler. Kad pogledamo sa ove tacke gledista,kako je City dobro prosao nije realno.. pokusali Sparsi da ih "izmuzu" za Kejna trazili 150 milli,City stao i nepunih godinu dana kasnije dobio - mladjeg,brzeg,ubojitijeg napadaca za 90 miliona evra manje. Posluju vrhunski,i okrenuti su na fudbal a ne kao komsije kojima je marketing jedina stvar na pameti. Ako bolje pogledamo tim Sitija svi ti momci su dosli kao dobri,ne fenomenalni fudbaleri ali ih je Pep pretvorio u ekipu koju je tesko pobijediti a nemoguce nadigrati.
I

Ivica1708

pre preko 2 godine

Gledao ga uzivo protiv VfB Stuttgart, protiv Mavropanosa i Antona, koji mogu fizicki da se nose sa njim, blago receno nije se bas proslavio.
J

Jdjdjd

pre preko 2 godine

Sta je ljubav prema klubu. Isto je i Nejmar imao sliku Ljuboje iz PSZ u sobi
G

Gladbah Fan

pre preko 2 godine

Pojesce ga stoperi iz PL-e za dorucak... Neosporno dobar ali nije on za PL.
@

@gladbah fan

pre preko 2 godine

Ziva istina dje da ne postize golove u ligu pored sterlinga,ingsa,calvert luina i ostalih majstora..najlaksa liga za uklopit se a ovaj ti ove godine 25lagano daje,ali lagano mada mislim da bi mogo ove godine odma sve rekorde oborit da zvekne jedni 35komada.
a

aa

pre preko 2 godine

cujes 35 golova ako skupi 35 meceva sveukupno nek se slavi
p

pepa i mimi

pre preko 2 godine

mnogo ozljeda i osmeha s tribina, nadam se da ćeš im barem izmusti dobar novac, to ti je ipak primarni cilj u životu

Lemi

pre preko 2 godine

"I've been a City fan my whole life." Nove generacije, novi idoli. Zivot tece, istorije nove se pisu. Kakav momenat u svetu fudbala!
G

Gost2332

pre preko 2 godine

pa ćale mu igrao za Siti, što ne bi bio njihov navijač
B

Bel

pre preko 2 godine

Valjda je ljudima cudno kad neko ne navija za neki "veliki" klub za koji oni misle,zivim u Parizu veruj te mi Francuzi Parizani navijaju za PSG ne za Real,Liv,Barsu,UTD,Bayern,sto ovaj nebi mogao za City ako mu je cale igrao tamo,vauuuu kakva sramota ne navija za Real,Barsu...seljak...
R

Randy Orton

pre preko 2 godine

Haland ce biti flop, Gvardioli nikad nisu odgovarali klasicnicne 9 za njegov stil fudbala, Haland igrao u Budesligi gde idbrane nema…
D

Darko55

pre preko 2 godine

Dao je u LS 11 golova u sezoni 2020/2021. Ni tamo nema odbrana? Dao ga je i nama u Bg. Ti si flopcina.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Realno, smešan novac što se tiče transfera za Siti i nekako mi je drago što je izabrao njih zbog matorog. A komšije ako ovako nastave se sprdaju da vođenjem kluba, za deceniju ili dve će biti definitivno drugi klub u gradu.
@

@inzagi

pre preko 2 godine

Kad vidiš da su haland i julian placeni 75mil,a prije 10,12god liverpul je za par miliona manja doveo kerola pa posle markovica,i onda citas deceniju posle kako city baca pare..