Komentari na vest

Pre 12 godina je samo želeo fotku sa Džekom, sad će Ifet Đakovac igrati sa njim

G

GileM

pre oko 1 mesec

Kakvi panjevi igraju za nasu reprezentaciju, ovaj decko definitivno bi trebai da ima mesto u reprezentaciji Srbije
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

Ni na sta ne lici Djakovac ove sezone.Ponasa se kao deriste neko sto nije otisao u onaj vec propali partizan.Valjda ce da se trgne kada shvati da sa partizanom ne bi igrao ni ovo sto mu je osigurano sa TSC.
R

Rodjace

pre oko 1 mesec

@rodjače.imaju knjige druze,Ali ti citat samo svoju istoriju koja ti odgovara.imas bosnjacko nacijonalono vec,nacijonanu zastavu bosnjaka i to je sve srbija ustavom priznala.i ne lupetaj kada ne znas.ako se ne slazes ne treba da ne postujes.
B

Beograd11000

pre oko 1 mesec

S obzirom na partije u prethodne 2 sezone, momak je zasluzio poziv Srbije bar za neku prijateljsku, a posto ga nije dobio, ovo je logican potez. Samo napred i sreca da te prati!
V

Vilmoš

pre oko 1 mesec

Nek mu je sa srećom, dobar igrač i korektan na terenu. Ja sam po naslovu pomislio da ga je Fener kupio 🤭
B

Bowie

pre oko 1 mesec

Vidi slike. Edin Džeko, Ifet Đakovac i Dejvid Bouvi :-).
D

Daj

pre oko 1 mesec

Kao sada nebi ni jedan igrac iz republike Srpske dosao da igra za Srbiju ako bi dobio poziv od selektora?ovo je Balkan 🙂tako i bosnjaci iz Srbije(sandzaka) osecaju bosnu kao svoju zemlju i tursku kao svoju bratsku zemlju.to vam je kao srbi u bih,Cg dozivljavaju srbiji kao svoju drzavi i rusiju kao bratsku zemlju.i nemoj da se pravite ludi kao zasto🙂
R

Rođače

pre oko 1 mesec

Kakvi “Bošnjaci” iz Srbije, o čemu ti pričaš ? Ispade svako ko je musliman je automatski i Bošnjak? Da nemaš možda neke knjige da potkrepiš “naseljavanja Bošnjaka istočno od Drnine”?
7

79

pre oko 1 mesec

Sve je to lepo ali kakve veze čovek ima sa BiH

Mali peca

pre oko 1 mesec

Nikakve sem verske ,ali samo na balkanu se nacionalnost bira na osnovu vere
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Znamo lepo kakve ali se vi pravite ludi, ne kapiram dokle ce se cise zvati Ljajic, Masovic, Bazdar i takva ostala kompanija. Niko od njih nije Srbin niti voli Srbiju vec suprotno, pusti momke nek igraju za bih.
k

kolend

pre oko 1 mesec

isto kao sto Jovic Nema veze sa Srbijom osim sto je Pravoslavac samo na balkanu vjera odredjuje naciju isto tako ni Ifet ni Ljajic nemaju veze sa BiH osim sto su Muslimani
ј

јјјјј

pre oko 1 mesec

као и Срби из РС који 90 % играју за Србију
@

@kolend @jjjj

pre oko 1 mesec

Ali Srbi iz BiH su Srbi, samim tim ima smisla da igraju za Srbiju bez obzira sto su rodjeni u BiH. Srbi iz Srbije koji su muslimanske vere nemaju nikakve veze sa BiH, sem religije. Kako na osnovu religije nekome das drzavljanstvo i pozoves ga u reprezentaciju? Na taj nacin mozes da zoves i Turke, i Arape, i Afrikance, gde je kraj i smisao?
S

Smouth

pre oko 1 mesec

Da je mozda dobio poziv Srbije ne bi sigurno gledao dalje, ali kada ga vec nema zasto da ne iskoristi poziv Bosne i tako sebe mozda priblizi nekim boljim klubovima i ugovoru. Danas imamo igraca iz Bosne koji igraju za Srbiju ili srba koji igraju za CG...Ne mora sve da se gleda kroz veru, nekada treba pogledati i siru sliku. Nije isto reci Ifet Djakovac iz TSC-a za koji 90% sveta ne zna i Ifet Djakovac reprezentativac Bosne i Hercegovine( bez obzira sto nisu sila) opet su tu igrali veliki igraci i igraju sada poput Dzeka, Pjanica, Kolasinca, Misimovica, Spahica...
K

Kon

pre oko 1 mesec

@Veljko,niko nikog ne primorava da igra za bilo koju reprezentaciju. Njihov izbor i nema tu zamerke.
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Pa dobro ali zasto dobijaju poziv kada sebe ne smatraju Srbima i ne zele da pevaju himnu, skoro je bio i onaj transparent na utakmici Pazara, zasto onda poziv za Srbiju?!?
P

Pametno

pre oko 1 mesec

Sov igraci koji nemaju mesta u nas u reprezentaciju trebali bi igrati za Bih ili CG .mi imamo 15 igraca koji su nezamenjivi 10 god.
V

Videh juce

pre oko 1 mesec

protiv Ofk, bio je dominantan al' za malo