Komentari na vest

Pravo niotkuda: Sprema se prvo pojačanje Liverpula pod Slotom

M

Mgk

pre oko 2 meseca

Fabricio Romano kaze da ovo nije tacno. I da pregovori nisu ni poceli. Za sada je prioritet pojacanje na stoperskoj poziciji. A ako svi igraci ostanu, Luverpul ce ovo leto dovesti samo dva igraca, i ni jedan nece da bude za prvu postavu. Slot ce dati sansu svima, pa sledece godine kada verovatno odu Salah i Van Dajk, a mozda i Alison, Liverpul ce da bude mnogo aktivniji na trzistu.
P

Piolista

pre oko 2 meseca

Pa Frabricio Romano ne zna uvek sve
G

Ghosticc_kuboo

pre oko 2 meseca

Kubo je tehničar,brz,okretan. Fali mu snaga za PL. Možda bi se u sistemu Pepovom bolje snasao. Ovako Liverpul nagomilava na pozicijama gde vec ima igrace. Njemu treba Ederson(Atal), Varela(Port), Ugarte,Joao Gomes(Wolve). Igraci koji su trkači a s druge strane znaju da dobace kvalitetno. Zastitni znak Liverpulove igre. Salaha u SArabiju,remont Liverpula za kvalitetnu PL. Pozzz
0

090

pre oko 2 meseca

vrhunski fudbaler na fifi 24
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Онда могу Дијаза и Жоту да продају.
S

Soy argentino

pre oko 2 meseca

Top fudbaler zasluzuje da igra u jednom velikanu kao sto je Liverpul
C

Comiii100

pre oko 2 meseca

Ne do Bog on da dodje da gledam te cirkuzante! Pa oni su imali Olisea ispred nosa ej top krilni igrac, i ladno im ode u Bajern. Kubo nema fiziku za premijer kigu i ako je on odlican igrac,ali za male klubove. Zamisli Kubo vs Dejvis iz Bajerna hahhaha koja je to razlika u fizici i ponavljanjima. Ili Kubo vs Hernandez! Ili Kubo vs Man Siti, Real , premijer liga cela!
A

Antonioo

pre oko 2 meseca

Real dobija 30 mil evra jer ima 50 posto pravo na Kuba, a idalje skrtare i ne traze zamenu Krosu i stopera.. Obice im se o glavu kao i los prelazni nakon sezone 21/22koja je takodje kao ova zavrsena la ligom, ligom sampiona i superkupom Spanije...
G

Gost833

pre oko 2 meseca

65 miliona za ovog Japanca?!?!!
f

forest

pre oko 2 meseca

razumem zasto ga zele klubovi, ali plata 15 mil evra? pa samo Salah ima vecu platu u Liverpulu.
A

Abc244i

pre oko 2 meseca

I da se napomene da pola love od transfera ide Real Madridu...
G

Gost1312

pre oko 2 meseca

Salahu je potrebna konkurencija ili ako ne konkurencija barem napokon zamjena s klupe jer u 7 godina Liverpool nije imao prirodno desno krilo jaceg kvaliteta da uskoci s klupe. Po meni je prioritet stoper bio.

MarkoS6

pre oko 2 meseca

ako netko ima klauzulu na 60 mil, nebitno je ako liverpool ponudi 100. Kubo jednako može pregovarati s liverpoolom kao i s nekim drugim tko ponudi 60. Ne vidim razloga naglašavati da će oni ponuditi više da bi bili u nekoj prednosti.
G

Gostttt

pre oko 2 meseca

Liverpul ide na 6. mesto ako mu je on pojacanje. Osim ako ne planiraju da greje klupu Salahu.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

Ovo je odličan igrač, ali ne znam kako će da nadju minute svima, imaju Salaha, Diaza, Jotu, Nuneza i Gakpa.
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

On jeste odlican igrac, ali nije vrhunski igrac. Pritom igra na Salahovoj poziciji. Sto ce reci da ili Salah ide, a on dolazi, sto znaci da padaju u kvalitetu, ili Salah ostaje a on ili greje klupu ili ide u vezu po desnoj strani. Svakako, pitanje je koliko je on igrac za Liverpul, i generalno, vrhunske klubove.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

@Gosttt Liverpul će teško naći zamenu za Salaha, malo je tako dobrih igrača (Salah iz top forme), nisu ni Maneu mogli da nadju zamenu. Sve su ovo dobri igrači što su doveli ali Mane je ipak klasa iznad bio. Isto tako i Salah.
J

Jdjdjd

pre oko 2 meseca

Bice ovo odlican posao