Komentari na vest

Pravilnik pokvario Drezgićev transfer, Partizan alternativu našao u Čuki

d

d. g.

pre 3 meseca

Za to pravilo znaju svi koji iole prate fudbal. Znali su i oni nego spinuju.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Stoper koji je rezerva u jednom Cukarickom treba da bude pojacanje za Partizan? A za Drezgica, no comment. Nisu znali da je igrac vec igrao za dva tima u sezoni? Ko vodi ovaj Partizan? Sta je ovo? Kralju, Vazuro, znate li bar elementarne stvari o fudbalu? Izgleda da ne.
П

ПФК

pre 3 meseca

Дечко је са 17 година био стартер тамо и играо је добро, а онда је одједном испао не из стартних 11, него из протокола. Јасно ти је ваљда да то не може да има везе са фудбалским квалитетима, већ само са ванфудбалским стварима.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Slusaj, daj-Boze da momak ima kvalitet. Ja bih bio najsretniji da on dodje kod nas i da bude otkovenje kao sto nam je svojevremeno bio Stefan Savic. Ali ako se manemo tih teorija zavjere i kako ko fol ne igra zbog menadzerskih sema (kao da je Cukarickom u interesu da im dobar igrac sjedi na klupi, a 2022-ge potpisali sa njim 4-ogodisnji ugovor, znaci do 2026-te), CINJENICA je da momak samo sjedi na klupi. Isto tako bih mogao i ja tebe da pitam "A sta mislis, zasto mu je data sansa vec sa 17 godina"? I to je isto tako mogla biti cisto menadzerska sema, jel tako? Isto kao sto su jesenas pokusali da isforsiraju onog malog Cvetkovica sa 16 godina. Tipa, igramo Evrope, hajde da ga stavimo sto prije u izlog nebi li se neko od stranaca zaj... pa ga kupio. I gdje je mali sad? Jel i dalje starter? Sto nije? Pusti to, sjedi na klupi zbog menadzera. To su najobicnije gluposti. Zbog menadzera mogu samo da igraju, a ne da sjede u klubu kome je profit iznad bilo kakvog sportskog motiva.
П

ПФК

pre 3 meseca

Одбрана Чукаричког је у тој полусезони пре него што је скрајнут изгледала одлично са њим на терену, јако су мало голова примали. Да су примали голове на све стране онда би та твоја прича имала смисла, овако баш и нема. Клинца од 18 година из добре одбране можда преселиш на клупу и мало му смањиш минутажу ако јуриш резултат, не шутнеш га назад у омладинце сигурно.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Moja prica je da nagadjas da je smaknut zbog menadzera. Iz tog razloga sam ti i dao tu kontra tezu po kojoj je mozda upravo zbog menadzera i igrao, a ne obrnuto. Cisto da vidis koliko je lako nagadjati. Tako da, ako je moja prica labava, onda valjda mozes da vidis i da je tvoja jednako labava, ako ne i labavija. I to je to. E sad, sto se tice cinjenica, cinjenica je da je momak rezerva u Cukarickom. To nije nagadjanje; to je jednostavno tako. I to ne moze nikako biti u interesu Cukarickog ako je momak stvarno neki veliki potencijal, a ponovicu, ugovor u Cukarickom mu je navodno do 2026-te. I to je isto cinjenica jer Cukaricki je privatni klub i zivi od prodaje igraca, a igraca sa kraja klupe nece sigurno moci prodati nikome ko svoje odluke donosi bazirano na cinjenicama. Moze jedino da ga proda nama jer... tri tacke. Ponovicu i ovo jos jednom – nadam se da ce se momak pokazati kao pojacanje ako dodje kod nas. Glupo bi bilo da u tom slucaju navijam protiv njega i ne zelim mu sve najbolje u Partizanu.
П

ПФК

pre 3 meseca

Нигде ја нисам рекао да је због менаџера склоњен, свашта је могло да доведе до тога, могуће је и да се десило нешто што би оправдало тај потез Чукаричког и у конкретне разлоге не улазим, већ само да начин на који се то десило говори да то нема везе са његовим играчким квалитетима, пошто си их ти оспорио на рачун тога што је био резерва тамо. Ако је само терен разлог, мада не верујем, онда су по мом мишљењу направили грешку, јер су и он као појединац, и Чука као екипа изгледали добро кад је он на терену, бар оно што сам ја гледао, а још увек је доста млад. Али ајде да не дужимо превише, имаћемо прилику да се уверимо у његове квалитете врло брзо, а на нама је да му пожелимо срећу и око тога се сигурно слажемо 😁
k

katanac na jsf

pre 3 meseca

sta je to za budzet Srbije samo dovodi
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

A dovodimo koga? Igrace koji ne mogu da igraju ni u Cukarickom? Jeste, bas smo sila. Ccc... koja logika.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 3 meseca

U klubu ne poznaju pravilnik? Kad je novi protest Grobara?
Z

Zlatko Psihopata

pre 3 meseca

Joksic blamaza zesca.
S

Strucnost na delu

pre 3 meseca

U ovom klubu Fk Partizan rade iskljucivo diletanti jer pustati najbolje talente za dzabe a kasnije ih placati basnoslovno je idiotizam.Ali dok se svi ugrade,prodje zivot...policijo,reaguj!

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

4432143 Partizan u dva prelazna roka doveo 16 igrača i platio ukupno 2,5 miliona evra vi ste samo letos potrosili 18 miliona evra a poslednji dan prelaznog roka ste potrošili 11 miliona a sad ste dali za ne afirmisanog igrača iz našu 2 Miliona.
G

GostO

pre 3 meseca

Mi smo zaradili preko 70 miliona, a vi ste zaradili sipak. Mi imamo od cega da damo i 20 miliona, ali vi nemate. U tome je razlika. U prevodu, opet vam drzava daje i sakom i kapom, a vi jadni "ugnjeteni"
@

@gosto

pre 3 meseca

Ma nisi dobro informisan zvezda je zaradila preko 100 miliona videces po Apr al dobro to nije stvarni dug to je knjigovostveno.Sta sve neces procitati idi na bilans reala za proslu godinu sa 6 pobeda u ls sa bonusom za prolaz grupe prikaze 40 miliona a vi zaradili 70
G

GostO

pre 3 meseca

Genije, prihodi nisu samo od LS, vec i od prodaje igraca, sponzora, karata. A nije tako lako skupiti informacije o tome koliko je koji klub prihodovao. Vi sa svime time ne mozete ni pola jesenasnjeg sastana da isplatite, a dovodite jos.
@

@gostoo

pre 3 meseca

Aha znaci zvezda zaradila 30 miliona od prodaje Erakovica sponzora i karti sada mi je jasno.Hvala sto si me prosvetlio a da ima i ona firma sto je donirala 10 miliona za porez a tako vam dobro ide.
G

GostO

pre 3 meseca

Ja razumem da si ostrasceni Grobar, ali stvarno je lako sabrati, valjda si dogurao do drugog razreda osnovne. LS preko 30 miliona. Od transfera oko 30 miliona. Od Gasproma jos 5. To je 65, da ti pomognem. Dodaj ulaznice, dodaj manje sponzore, to je lagano preko 70 miliona. Koliko ste vi zaradili? A koliko potrosili?
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

@GostO Da ti citiram vodju, vi ste od kako je on dosao na celo Zvezde zaradili 227 miliona. Moje pitanje je: "Sta ti konkretno imas od toga? Sta Zvezda konkretno ima od toga?" I dalje ste kanta za napucavanje dok izadjete van granica Srbije, covjece; razmisli malo cemu se rugas i brzo ces skontati da se izmedju ostaloga rugas i samom sebi.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

@4432143 Partizan u dva prelazna roka doveo 16 igrača i platio ukupno 2,5 miliona evra vi ste samo letos potrosili 18 miliona evra a poslednji dan prelaznog roka ste potrošili 11 miliona a sad ste dali za ne afirmisanog igrača iz našu 2 Miliona.
G

Gde je novi predsednik kluba?

pre 3 meseca

Zašto Vazura, Kralj i članovi Skupštine Partizana konačno ne podnesu ostavke? Uprava napolje.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Gotovo! Kovačević & Janković novi igrači Partizana!
P

Posetioc

pre 3 meseca

Nejasno je zašto se uopšte i pominjao Drezgić, i ako su operativci iz kluba njega stvarno razmatrali kao opciju to je krajnje neozbiljno, a kao drugo neozbiljno je i da kad se prodavao Ilić nije odmah krenulo u realizaciju transfera Kovačevića ako ga je već moguće dovesti, a ne čekati do sad jer je on kvalitetniji i ima dosta više potencijala u odnosu na Miličića kojeg su svakako i pored njega mogli dovesti, a Medini da su uručili zahvalnicu…
j

jel?

pre 3 meseca

Ponovo cukaricki daje partizanki besplatno igrace?
4

4432143

pre 3 meseca

Ljudi doveli 9 igraci ovaj prelazni rok i letos 10 i kukaju samo nesto i pricaju nama , to je njihova bolest verovatno ovi igraci igraju besplatno ko Zeljkoglu i Panter u kosarkaskom klubu
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Besplatno? Razmisli jos jednom. Zaradili su vise davajuci "besplatno" Belica nego sto bi ikad zaradili na njemu da je ostao kod njih. Ako nekome ove stvari smetaju, to smo onda valjda mi kojima je stalo do Partizana. Lajes na pogresnu kapiju.
V

Vidi se

pre 3 meseca

Jsd ocigledno ima neograničeni budzet da kupuje, a Petric daje zeleno svetlo bez problema
N

Nvhv

pre 3 meseca

Vaš Koreanac je plaćen kao sva Partizanova pojačanja u poslednje 2,5 sezone.Toliko o tome.
@

@nvhv

pre 3 meseca

Mi smo u ovoj sezoni zaradili vise nego vi u prethodnih 15. Tako da toliko o tome :)
k

koja glupost

pre 3 meseca

Cek zar nije Cukaricki zvezdina filijala? kako sad to?
:

:) :)

pre 3 meseca

Odakle pare za njega?? Momak je izmislio fudbal za Ilića a ovaj reprezentativac, strašno šta se radi
p

pitanje

pre 3 meseca

Od cijih para se to jsd finansira\
p

pitanje

pre 3 meseca

Od cijih para se to jsd finansira\
S

Snašao

pre 3 meseca

se Dačić.
s

srka

pre 3 meseca

Zna li neko nešto o tom Kovačeviću?
?

??

pre 3 meseca

Ligno ga nisam gledao, al secam se da su ga po portalima hvalili ljudi. Valjda nije igrao prvu postavu u prvoj polusezoni, koliko sam uspeo da ispratim, zasluzio je po kvalitetu da igra. Ima cuka tako neke cudne poteze. Videli smo to kad su smenili trenera i doveli matica
C

Cer

pre 3 meseca

odlican igrac, bolji od ovog iz Kragujevca
N

Nemanka

pre 3 meseca

Ostade Cuka bez svog najboljeg stopera!
G

GostO

pre 3 meseca

Odlican je, samo sto izgleda nije imao dobrog agenta pa je bio sikaniran. Mada, videcemo kako ce pod pritiskom da igra, nije isto Cuka i veciti
G

GostO

pre 3 meseca

Odlican igrac, mada izgleda da je malo sklonjen jer nije imao odgovarajuceg agenta. E sad, videcemo kako ce pod pritiskom, jer nije isto igrati za Cukaricki i za vecite.
R

REDA RADI

pre 3 meseca

NEEEEEEEEE! KOJE BRE POJACANJE 🙈🙊
s

srka

pre 3 meseca

Znali neko nešto o tom Kovačeviću?
I

Ima titulu pojacanje

pre 3 meseca

NE ! Vazno je ,,pojacanje"
p

pitanje

pre 3 meseca

Od cijih para se to jsd finansira\
a

aha...

pre 3 meseca

Koliko cukaricki trazi para ili ce i ovaj kao drezgic da dodje besplatno? i ostale lazi grobarske
N

Nenad B.

pre 3 meseca

Pa i Belić je došao besplatno za procente i Čuka dobio od njegovog transfera 1,85 miliona eura. Oni ga za te pare sigurno ne bi mogli prodati. Tako da ti je komentar tanak, da ne kažem besmislen.
G

Guh

pre 3 meseca

Radice ponovo bankomat za mezimicu partizanku
s

sta reci

pre 3 meseca

cirkus od kluba
s

sta reci

pre 3 meseca

cirkus od kluba
n

nokomm

pre 3 meseca

Koliko neprofesionalno, krenuli u realizaciju transfera pre nego što su saznali da igrač ne može da nastupa za treći klub ove sezone. I jel moguće da nema nijedan igrač iz naše škole da može da igra u prvom timu? Sta radite sa tim decom?

Petar.P

pre 3 meseca

Jesu ovi naši dumsteri, ali pitanje je koliko se može verovati ovim novinarskim senzacijama. Možda lika nismo ni hteli, verovatno nam nije u fokusu ni ovaj Kovačević. Mislim da se uopšte tu ni ne traži pojačanje. Igraće Medina i Marković, a bonusi će se smenjivati na krilu, zadnjem veznom i eventualno beku.
m

ma sigurno

pre 3 meseca

Nisu Rusi tek tako izašli i rekli ne treba nam igrač, dajemo ga džabe na pozajmicu pa ko voli nek izvoli. Nego su kontaktirali ovi nasi i ljudi i rekli vodite ga. Ali amaterizam ponovo na nivou, da nema dalje.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

ponovo ispalili mali klub
N

Noke

pre 3 meseca

Kad je Piksi zvao Mihajla Ilica u reprezentaciju, odma sam rekao da nije fer prema Kovacevicu iz Cuke. Decko je odlican fudbaler i na poziciji stopera i bonusa, Partizan nije mogao naci bolje resenje.
:

:) :)

pre 3 meseca

Odakle Partizanu pare za njega?! Jedino da ponude oper 50%, jer neća ga Čuka pustiti bez 2-3 miliona €.
@

@loo

pre 3 meseca

Znaci mali klub ispalio i drezgic
g

gazi partizane

pre 3 meseca

Nogometasi nasi du dominirali protiv Javora
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Ispala 🤣🤣🤣

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Stigao je i Aleksa Jankovic, potpisao na tri ipo.
1

156

pre 3 meseca

Tako je odličan prelazni rok smo uradili možemo osvojiti titulu napred Partizan🖤🤍💪💪
P

Pfk

pre 3 meseca

Kupimo Čukine otpatke! Kod njih nemaju mesta pa ih prodaju preko nas za procente. Tužni smo postali
f

ffssa

pre 3 meseca

Jel sa dzabe ?

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Ta ista priča je bila i za Belića, "čukin otpadak" pa eto vidiš da se dobro pokazalo.
S

SMINKARNICA

pre 3 meseca

NIJE NIKAKVO POJACANJE ! KAO DA NESTA RADE ! KILAVI FOTELJASI
S

Sega89

pre 3 meseca

Kako vi pišete samo da bi pisali,svako ko iole prati fudbal znao je da Drezgić ne može da predje u Partizan jer je nastupao za dva kluba ali vi ste nam objasnili da je pozajmica Drezgića besplatna i da je Partizan top prošao…
E

Eseks

pre 3 meseca

Najbolji stoper nase lige.
G

Grajkula

pre 3 meseca

Kako će Matija da ih ošiša... zna da su uzeli lovu...
G

Guss

pre 3 meseca

pare nisu problem za nkp
M

Milan19877

pre 3 meseca

Pravilo o bonusu treba ukinuti čim pre.
w

wqwq

pre 3 meseca

Zar vi Grobari niste prvo to trazili i Var isto tad ste rekli da necemo biti prvi.
G

GostO

pre 3 meseca

Iskreno, Kovacevic je odlican mladi stoper, a Partizanu se verovatno preporucio na onoj epskoj utakmice Sase Ilica kad je spakovao Rikarda u dzep. Zvezda ne bi smela da dozvoli da ode u Partizan. Sa druge strane, ako ode u Partizan za neku sicu, bice ocigledno da je to politicki transfer (mi smo ugnjeteni, kme, kme), jer Cuka na njemu sigurno moze milion-dva da uzme. Sto opet pokazuje da je Partizan uvek bio i ostao drzavno mezimce, cak i kad njegovi navijaci kukaju o nekom aparthejdu i ostalim glupostima.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Bio je u Partizanovoj školi, što bi on onda otišao u zvezdu?
Ć

Ćana blam

pre 3 meseca

Druže, idi gledaj svoj Fmp.
@

@ Gost0

pre 3 meseca

A da malo rocko pokusas biti normalan...i da ono sto drzavna miljenica radi ne prebacujes u nase dvoriste...malo budi,jer nemoguce je traziti puno od takvih kao sto si ti.
N

Nesa Nis

pre 3 meseca

odavno nisam cuo ovakvu glupost , to je verovatno od pametbnih BEOGRADJANA,,SELCI NEOBRADJENI,,
E

Epox76

pre 3 meseca

Pa on je i došao kao omladinac iz Partizana za džabe u Čukarički. Kakve sada Zvezda ima veze sa tim? Jel ne sme niko osim zvezdane fa napravi transfer u Srbiji?
G

Gost nedragi

pre 3 meseca

Kako si samo sve majstorski postavio,izanalizirao i sastavio. Nista nisi preskocio,majstorski, nema sta! I sam Serlok Holms bi ti pozavideo na takvom sklopu price. Mora da si neki privatni detektiv,tajni agent ili nesto slicno? Mozda neki pisac,scenarista... Mada,da nisi ti "Balkanski spijun"?
G

GostO

pre 3 meseca

Pa je l vas toliko boli istina, ugnjeteni nasi? Interesantno da nikad nikakav argument ne ponudite, samo opljujete po nekome.
N

Nenad B.

pre 3 meseca

Ne 2 već 5 miliona Čuka može da uzme na njemu. Pa šta čekaju, zašto ga ne prodaju? Posle one havarije i blamaže u Evropi nikoga oni neće prodati za ozbiljne pare. Model sa Belićem je upalio, zašto ne bi i sa ovim dečkom ako je zaista kvalitet kako se priča i piše, mada koliko vidim da nije baš u prvom planu trenutno.
G

GostO

pre 3 meseca

A sta je Cukaricki dobio od Belica? Mislim, ili je Partizan uzeo 4 lazna miliona ili je Cuka bas dobro prosla, a nesto deluje da bas i nije
G

Gosttt

pre 3 meseca

A ako jedan igrac u petak odigra za jedan klub prvenstvenu utakmicu, u subotu potpise za drugi klub, a onda u ponedeljak vec odigra prvenstvenu utakmicu za taj drugi klub i to to isto kolo prvenstva? Cisto da vidimo sta kazu pravila...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kažu da si ti glup. Transferi nisu vezaninza kola već za datume i sezone.
S

Slavuj

pre 3 meseca

Sjetite se Pavkova koji je igrao za Niš u prvom kolu, pa prešao u CZ koja je odložila utakmicu prvog kola pa je Pavkov igrao i za CZ u utakmici prvog kola koju je već odigrao za Radnički. On će i završiti karijeru a pitanje je da li je Tončev dobio za njega onih 300k eura koja je CZ dugovala godinama.
I

Izgleda

pre 3 meseca

Da ovde više znaju ljudi koji komentarišu, nego novinari. Pa juče smo govorili da ne može igrati za tri kluba. Ne razumem uopšte pisanje o njemu.
c

ccccccccc

pre 3 meseca

Znaci Vuljaj namerno nece iz Omladinske skole
V

Veljko9

pre 3 meseca

Ozbiljan potencijal momak, kad bi ga otkupili bilo bi super.
2

2305

pre 3 meseca

a struja da se plati? bolje dugove izmiriti kirije platiti igracima nego dovoditi stopera na frku
@

@2305

pre 3 meseca

Ma tovarićemo vas mi i u mraku, ili uz sveće. Romantičnije je.