Bojan Kovačević protiv Mateusa Saldanje (©Starsport)
Bojan Kovačević protiv Mateusa Saldanje (©Starsport)

Pravilnik pokvario Drezgićev transfer, Partizan alternativu našao u Čuki

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.02.24. | 13:21

Bojan Kovačević zanimljiv crno-belima

Krenuo je Partizan u smiraj prelaznog roka u potragu za štoperom koji bi ujedno ispunio uslov bonusa, a uloga prvog pika pripala je Urošu Drezgiću. Inicijalni pregovori su međutim propali usled činjenice da je nekadašnji đak Čukaričkog u aktuelnoj sezoni već nosio dresove Brđana i Rubina u koji je prešao jesenas, te se kao nepremostiva prepreka ispostavio pravilnik po kojem fudbaler nema pravo da u istoj sezoni igra za tri kluba (izuzev ukoliko jedan od njih ne učestvuje u takmičenju koje umesto leti počinje na zimu).

U trci sa vremenom, crno-beli su brzo pronašli alternativu i fokus usmerili ka Bojanu Kovačeviću, saznaje Mozzart Sport. Štoper Čukaričkog postao je primarna meta kluba iz Humske koji je ostvario prvi kontakt, međutim konkretan potez još nije napravljen, odnosno zvanična ponuda crno-belih nije upućena na Banovo brdo.

Izabrane vesti

Činjenica da se prelazni rok u Srbiji završava za tri dana ne ostavlja previše prostora Partizanu za manevar, te se očekuje da pregovori u narednim danima budu intenzivirani i da Kovačević promeni sredinu.

Podsetimo, gradski rivali su nedavno uspešno poslovali kada je u pitanju Kristijan Belić koji je u Humsku prešao za procente od naredne prodaje i potom, prelaskom u AZ Alkmar, doneo sedmocifreni priliv kako Partizanu, tako i Čukaričkom.

Prelazni rok u Mozzart Bet Superligi traje do 16. februara, a Partizan je odlučan da u tom periodu angažuje zamenu za Mihajla Ilića, 20-godišnjeg štopera koji je ove zime prešao u Bolonju za 4.500.000 evra.



tagovi

Uroš DrezgićBojan KovačevićFK PartizanČukaričkiZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara