Komentari na vest

Pravi se evropski Betis, umetnik Fekir u centru projekta, plan je Liga šampiona posle 17 godina

F

Franse

pre preko 2 godine

Poznajem Fekira licno.Igrali smo zajedno u mladjim kategorijama Liona dok sam zivio u Franse.Sjajan momak i mladic.Volio bih ako ovo procita da mi se javi na mesindjer. Durutović Saćip,Tuzla
D

Draženovo

pre preko 2 godine

Moj kum je veliki navijač Betisa! Betis ima ludačke navijace! Mnogo dobra sredina za sve fudbalere..
2

2-283838383838

pre preko 2 godine

У тренутку кад је био репрезентативац једне Француске и када је било питање да ли ће отићи у Сити, Псг или Барсу лик оде у Бетис. Мало по мало стасала је екипа Бетиса и за велику сцену, а 75% захваљујући његовим партијама које пролазе не запажено.
I

Igor78

pre preko 2 godine

I dan danas mi nije jasno kako i zašto je tada otišao u Betis, i na koji način je uopšte uprava Betisa uspela da ga dovede. Mora da je u pitanju neka priča u vezi familije iz Sevilje ili neka emotivna povezanost, drugi razlog ne vidim jer Betis nije mogao ni velike pare ni titule da mu ponudi, a došao je iz jednog Liona koji u zadnjih 20 godina ipak ima jako ime u Evropi.
I

InfoRmaCija

pre preko 2 godine

Isto mi je bilo cudno otkud Betis pored vecih i mocnijih klubova, ali koliko se dobro secam Klopp je izjavio da ga je silno zeleo u Liverpulu, ali da su saznali da ima hronicnih problema sa kolenom i onda su odustali, jer je preveliki rizik. E sad, verovatno je Betis jedini hteo da rizikuje sa njim takvim, da ovi veci nisu hteli da se upustaju i ispade dobro po zelene :)
S

Sodom

pre preko 2 godine

pre će biti da je u pitanju 6 milki po sezoni ako se dobro sećam...