©Star Sport
©Star Sport

Povreda lista odvaja Anđušića sa parketa

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.02.22. | 17:59

Srpski internacionalac iz redova Monaka posle dodatnih pregleda mora na pauzu koja će trajati od tri do četiri nedelje, nezvanično saznaje Mozzart Sport

Peh za sprskog internacionalca Danila Anđušića. Bek Monaka doživeo je neugodnu povredu u petak uveče na meču 27. kola Evrolige u susretu protiv Fenerbahčea. Naime, Anđušić je već u trećem minutu meča povredio nogu posle čega se nije vraćao na parket. Kneževi su taj meč rešiliu svoju korist rezultatom 92:78.

Srpski šuter je danas obavio dodatna snimanja i kako Mozzart Sport nezvanično saznaje u pitanju je povreda lista. Došlo je do pucanja mišića i kako sada stvari stoje, reprezentativca Srbije čeka pauza od tri do četiri nedelje.

Izabrane vesti

Podsetimo da je Anđušić letos potpisao ugovor sa Monakom posle sjajne sezone u dresu Burga. U Evroligi je ove sezone odigrao 26 utakmica sa prosekom od 7,9 poena.

Najbolje partije pružio je protiv Panatinaikosa kada je postigao 17 poena i protiv Bajerna kada je imao 16. Procenti šuta govore da je Anđušić među liderima kada je dalekometna paljba u pitanju. Pogodio je 30 trojki ove sezone iz 72 pokušaja (41,7%).


tagovi

KK Monako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara