Komentari na vest

Potop fudbalskog Titanika: Nejmar zatražio da ide iz PSŽ-a

m

mesimesi

pre 9 meseci

kako velicate mesija, ono kako je argentina uzela svetsko prvenstvo je prevara. a lik opet dobio zlatnu loptu. kad je bilo da li ce mesi ili inijesta, dali mesiju. kad je bilo da li ce CR7 ili modric, dali modricu. prevaranti iz uefe levandovskom nisu dali kad je bio ubedljivo najbolji. uefa i fifa mafija, a vi ga pretaraste sa vasim carobnjakom it argentine.
p

pjer

pre 9 meseci

Njega nijedan ozbiljan klub nece dovesti,nikada nijednu veliku i bitnu utakmicu nije resio,cist fudbalski prevarant i marketing igrac.
i

igimigi95

pre 9 meseci

kako nije rjesio, dao gol u finalu lš, bio glavni akter u onom comebacku protiv Parizana, u Brazilu jedan od najboljih strijelaca. Majstor je, samo ga pojela slava pariskih svjetala i njegova brazilska neozbiljnost. Ima jos on toga za ponuditi, samo da mu se potrefi ekipa. Mogao bi u UTD, Njuka, Chelsea, da kazem da im je potencijalno potreban a mogu da ga plate.
n

nets

pre 9 meseci

Ko ne voli Nejmara, ne voli fudbal, majstor je fudbala, ali da se ne lazemo on je prelaskom u PSG dokazao da njemu vise nije do fudbala, ovo sto radi poslednjih godina je sprdnja, covek je zreo za Brazil, Ronaldinju se isto vise nije igralo u njegovim godinama i covek ode u flamengo, to treba i Nejmar da uradi.
p

pjer

pre 9 meseci

On nije majstor on je cirkusant.
i

isken

pre 9 meseci

Preterujes brate majstor fudbala ako si pratio pre znas, to sto mu se vise ne igra to je do glave
G

Gost555

pre 9 meseci

Ja bih sad doveo Mitra ili Vlahovica da sam trener PSZ.
m

monteroo

pre 9 meseci

Ja samo skidam kapu svima od havijera pastorea do neimara kako su ih iscepali za lovu bukvalno nizasta,sprdali,menjali trenere..... Nejmara u fudbalu drze dve stvari.....SP u americi jer to je jedini trofej sa reprezentacijom koji fali zlato na OI,kopa amerika jos boginja i to je to ...... Druga stavka.....nenormalni sponzorski ugovori...on je bukvalno covek korporacija.....a to ne sme da stane... Fudbalski....magija...carobnjak...kad hoce...a nece....
R

Ryan

pre 9 meseci

Ovo je više cirkusant nego fudbaler.
X

Xcic

pre 9 meseci

Na transfermarktu se danas pojavilo da je zainteresovan Real Madrid sansa za transfer 100%.. Paklen igrac, ali ga povrede i luda glava unistavaju
G

Gost99

pre 9 meseci

Gde si ti to vodio da je transfermarkt to objavio kad nema ni na njihovom Instagramu ni na njihovom sajtu.Nema logike da ga Real dovodi kad imaju Vinisijusa na levom krilu
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Moze da ide u MLS ili u Arabiju. Zavrsio je on, prosao je svoj pik. Sada je ko mecka, i vodi nesportski zivot. U Santosu i malo u Barsi je bio ko zvrk, neuhvatljiv, provlacio se kroz iglene usi.
M

Maree78

pre 9 meseci

Nikakav potop, bice jos bolji na terenu sa novim igracima, odlaze Mesi Mbape Nejmar a stizu Kolo Muani Dembele Ramos i sig jos neko, spominje se Fati, sad ce igrati kao tim
N

NN3

pre 9 meseci

I pre će osvojiti LŠ sa kvalitetnim timom bez mega zvezda, nego sa 3 mega zvezde u timu
p

pozdrav

pre 9 meseci

Cuj potop,pa da su pametni da se rese obojice ,imace jako zanimljivu ekipu ,bez mega zvezde ,sa dobrim trenerom,mislim da ce im Ramos i Dembele biti pun pogodatak,a mozda i ne ,svakako potop sigurno nije.
M

MileBGSenjak

pre 9 meseci

Jeste messo izgledao bolje kad je imao penal svaku utakmicu da otvori, i kad nisu davali kattone argentiskim koljacima
P

Pibe92

pre 9 meseci

Mesija je guralo obecanje koje je dao Maradoni.. Da ce vratiti boginju kuci, zao mi je samo sto je najveci nije docekao!
M

Marko689

pre 9 meseci

Koliko besmislen komentar...
G

Gost iz HR

pre 9 meseci

Guralo ga to ali malo vise suci na doslovno svakoj utakmici na SP-u. (ovo SP Argentine je zasluzeno kao i one tri LP Real Madrida) Sportski pozdrav :)
K

Kup kupova

pre 9 meseci

Španska sapunica celog leta nejmar, mbape i tako u krug.
4

46

pre 9 meseci

Može da ode jedino u neki putujući cirkus pa da radi na procenat od prodaje karata, čak ni ovi ludi Arapi ne pitaju za njega.
I

Inzaghi

pre 9 meseci

Eto i njega na Floridi.
S

Soichiro

pre 9 meseci

Komadant odbrane.. Rajkard... Komadant sredine... Gulit... I ubica paukova.. Van Basten... Fudbal je jednostavna stvar.
S

Sunking

pre 9 meseci

Bravo. Tako je bilo nekad
G

Ginola 14

pre 9 meseci

Komandant odbrane je bio Franco Baresi, Rikaard igrao zadnjeg veznog. Ne lupetaj
A

Aruna Dindane

pre 9 meseci

Gali,Maldini,Kostakurta,Baresi,Tasoti,Kolombo,Donadoni,Rajkard,Evani,Gulit i Van Basten.Najjaci tim svih vremena
b

bkm

pre 9 meseci

Njegov avion sleteo u Surcin... dao je reč..
G

Gost999

pre 9 meseci

Rešio i on da se namlati arapskih miliona
V

Venom

pre 9 meseci

Prvu sezonu kad je dosao u PSZ je belezio 7.2 driblinga po mecu uz 67% uspesnosti.Prosle sezone je ta brojka spala na 2.2 driblinga po mecu uz 39% uspesnosti.Mnogo su ga unistile povrede i ne vidim koji bi se top klub zaletio da ga dovede kad ocigledno nije onaj igrac sto je bio.Tesko da on moze sad krilo da igra vec eventualno desetku.Mada dabogda da i tu skupi 30 meceva po sezoni
B

BokiUSA

pre 9 meseci

On u Evropi jos moze da igra na ime i da klub dobro zaradi na marketingu... karte dresovi itd... e sad gde bi mogao i ko ce ga platiti? Ono fazon Milan, Manchester united itd...
1

145 5

pre 9 meseci

Al Hilal, Al itihad... samo oni mogu da plate Nejmarove nezasite zahteve.
s

sta bi bilo

pre 9 meseci

Da nije napustio Barsu nikada….