(©Reuters)
(©Reuters)

Potop fudbalskog Titanika: Nejmar zatražio da ide iz PSŽ-a

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 18:18

Ima ugovor do 2025.

Ideja je bila da se napravi tim kakvog sveta video nije. Sa trozupcem u napadu koji čime Mesi, Mbape i Nejmar.

Samo, isto tako je i Titanik bio najveći, najmoderniji, naj naj brod u svoje vreme. I potonuo je na prvom putovanju. I Pari Sen Žermen je potonuo u prvoj sezoni, koja je trebalo da bude epska. I jeste bila – epski promašaj.

Izabrane vesti

Lionel Mesi je otišao, Kilijan Mbape je ponovo akter sage za koju se ne zna kako će se završiti i da li će otići ovog leta, a poslednja vest iz Pariza, koju je lansirao Lekip, kaže da je Nejmar zvanično zatražio dozvolu od čelnika kluba da ode.

Sad, pitanje je da li je taj zahtev ikog zatekao i zabrinuo. Jer, Nejmar je daleko od onog što je PSŽ očekivao da će biti. Bio je Brazilac tokom sezone najviše na udaru navijača, čak su mu dolazili na kuću da protestuju protiv njega.

Od početka letnje pijace aktuelna je tema da bi PSŽ rado prodao Nejmara, samo da ima kome. Ali, kao da je njegovo vreme prošlo, zvezde prelaznog roka su neki drugi momci, Brazilca niko ni ne pominje.

Opet, ne tako davno sam Nejmar je pričao da nema nameru da ide iz Pariza, šta god da bude i koliko god da su navijači protiv njega. Uostalom, ima važeći ugovor sa Svecima do 2025,. godine. Izgleda, ipak, da se sve promenilo najavljenim, očekivanim odlaskom Mbapea iz PSŽ-a. Ceo projekat je neslavno propao i niko nema ideju kako će izgledati novi. Nema ga ni Luis Enrike, za kojeg se pre samo koji dan govorilo da možda napusti klub pre i prve zvanične utakmice na klupi.

Tako je i Real Madrid nekada probao sa Galaktikosima, pa se neslavno proveo. Ipak ne može fudbal da se igra sa previše umetnika... Mesi nije uspeo ništa sa Parižanima, dok se sa Argentinom u istoj sezoni popeo na vrh sveta. Ali je zato imao orkestar radnika i rudara koji su odradili posao za njega. A, on im se odužio – titulom.


tagovi

Pari Sen ŽermenNejmar

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara