Postoje velike šanse da Glazer brani u revanšu

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.24. | 18:16

Izraelac odradio još jedan kontrolni snimak, Zvezda nije htela da rizikuje u Norveškoj na terenu sa veštačkom travom

Ne može se reći da je golman Crvene zvezde Marko Ilić bio tragičar gostovanja Bode/Glimtu. Mogao je i morao bolje u situaciji pre prvog pogotka, ali se posle meča pravdao da se proklizao i da zbog nije stigao centaršut namenjen Bjortoftu. Imao je i sjajnu odbranu početkom drugog dela, kada je skinuo zicer napadaču domaćih Haugeu.

Međutim, postoji velika verovatnoća da revanš u Beogradu počne prvi čuvar mreže Omri Glazer. Reprezentativac Izraela je već u treningu sa ekipom, odradio je još jedan kontrolni pregled na kojem se ne vidi oštećenje primicača.

Izabrane vesti

Ne mogu na Marakani sa sigurnošću da tvrde, ali Omri Glazer bi trebalo da predvodi odbranu crveno-belih u najvažnijem meču jesenje polusezone. Postojala je ideja da reprezentativac Izraela krene put Norveške, i da stane na gol, iako od početka juna nije osetio takmičarski fudbal. Odustalo se od takve ideje, pre svega zbog terena sa veštačkom travom u Norveškoj.

I sada bi pojavljivanje Omrija Glazera predstavljalo neku vrstu rizika. Propustio je Omri Glazer gotovo kompletan pripremni period, izuzev nekoliko dana rada u Sankt Peterburgu. Tada je obnovio povredu zarađenu na meču selekcije Izraela i ostao van tima.

Nije u takmičarskom ritmu, ali Omri Glazer ima veliki uticaj na ekipu Crvene zvezde. Sa njim na golu odbrana dobija na sigurnosti, posebno što je iza Glazera odlična sezona u redovima srpskog šampiona. Bio je najsitaknutiji pojedinac Crvene zvezde u prošlogodišnjoj Ligi šampiona, a potom je u nastavku sezone podigao nivo odbrana u Mozzart Bet Superligi.



tagovi

Omri Glazer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara