Komentari na vest

Poslednje vesti iz Italije: Inzagi menja napad i šalje Arnautovića na Zvezdu

C

Curva Nord

pre oko 4 sata

Naravno da ce odmoriti igrace, jer zvezda je ralno po snazi kao ekipe iz serie b. Koji god tim da izadje, lagana pobeda
1

101

pre oko 4 sata

Taremi i Arnautovic su super dobri napadaci. Nije to podcenjivanje. Inter moze da rotira , ima po dva top igraca na svakoj poziciji. Normalno da su ubitacniji Lautaro i Turam,ali....

Oldboy

pre oko 3 sata

Arnautovic, bar od kad je u Interu, drvo najobicnije , pobedili bismo A masrid prosle sezone da nije kljakav u noge
G

Gost62728

pre oko 5 sati

Umesto Lautaro i Tiram ono Taremi i Arnautovic AHHAHAHH

FC President

pre oko 5 sati

Neka igraju sa omladincima, to je njihov problem!

Vixtra

pre oko 5 sati

Kao neko ko baš prati i navija za Inter (mimo Partizana), mogu da kažem da ovo uopšte nije rezervni sastav Intera. Iz prvih 11 fale Di Marko, Barela i Aćerbi zbog povreda i napadači koje Inzagi verovatno sprema za duel sa Torinom koji jako dobro igra u Seriji A. Damfris je, iako Darmijan zvanično ima prednost, čak opasniji po Zvezdu jer je jako brz i ofanzivno mnogo potentniji. Da hoće da izvede drugi tim igrali bi Aslani, Palacio, Korea, Martinez, Bisek... Daleko je ovaj sastav od nekog potcenjivanja, ozbiljna je ovo ekipa.
N

Nasa logika

pre oko 5 sati

Mi smo tog arnautovica hteli da dovedemo i sa njim napadamo inter, milan, barsu, a sad taj arnautovic u interu ne valja da napada zvezdu. Razmislite malo, dal pisete gluposti pre ili sad?
?

??

pre oko 5 sati

Kad su nasi klubovi u pitanju bolje da je haland u napadu nego neki srbin. Uvek su nas ti nasi igraci ubijali. Poslednji put oni iz jang bojsa
d

djole16

pre oko 4 sata

Kad je bio u napadu Austrije protiv naše reprezentacije je igrao kao bogalj sa sve srpskom zastavom na kopačkama.
O

OVO JE SRAMOTA

pre oko 5 sati

REZERVE PROTIV ZVEZDE. KOJE PONIZENJE.
d

dkcz

pre oko 6 sati

deluje da nas potcenjuju, to može biti naša šansa ali ajde da budemo realni, remi bi bio ogroman uspeh
l

lolololo

pre oko 6 sati

Arnautovica sam gledao skoro u Seriji A i decko ne zna gde bije. I dobro je sto nije dosao u Zvezdu. Dobio je 20 minuta protiv fenjerasa i nista nije uradio cak je i promasio 1 na 1 kontru. Neka im se ovo mesanje tima obije o glavu :)
Z

Zip

pre oko 6 sati

Tesko ce oni gol da daju ovako.
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

Hahahahaha zlezda evropska sprdnja niko nece da igra sa prvim timom protiv nje jer svi znaju da su to garantovana 3 boda seti te se Sitija na Marakani kada su im deca i otpaci Sitija zabili 3 komada ko od sale 😂😂
A

Alex20

pre oko 6 sati

Da bre da,cuo sam da oni ovi nisu hteli da igraju sa prvim timom,Fejnord,Flora i Fauna,Mladost Gat,Crvena Zvezda a da ne pricam tek o Dinamo Kijevu,Luganu,Gentu.
B

Boners

pre oko 6 sati

Mislis MU vama kad ste postigli najveci uspeh u poslednjih 20 godina, izgubili 1-0 kuci od dece iz rezervnog tima.
R

Realnoo

pre oko 6 sati

imamo neke sanse.
J

Junker

pre oko 6 sati

Napad nije toliki problem, tj pozicioni napadi Intera. Problem su prekidi, kao i probijanje kroz sredinu. Cahaloglu je glavna pretnja. Realno je 2:0 za Inter. Navijacki 0:1 za nase uz gol Krunica.
K

Kapljica

pre oko 6 sati

Vrednost Intera je 672 miliona €. Vrednost Crvene zvezde je 78 miliona €. Strašna razlika. Došlo vreme da "gigant" udari na pravog giganta evropskog i svetskog fudbala, i da shvati zapravo koliko je mali, da je kao mali miš zalutao među jaguare, lavove, tigrove, i ostale zverke. Dakle, Inter svojom procenjenom finansijskom vrednosti u odnosu na Zvezdinu, svojom grandioznosti, od stadiona, istorije, trofeja, navijača, igrača, ma svega, pokazuje i dokazuje koliko je Zvezda mali klub u Ligi šampiona. Odraće ih Inter najmanje 5 golova razlike.
i

iuo

pre oko 6 sati

Ako ti je to jedina sreca u zivotu onda neka i bude tako. A kad zvezda dobije partizan 4:0 onda je razlika u budzetu izgovor, a sada je to potvrda velicine kluba? Veoma pametno
E

Eseks

pre oko 6 sati

Javi se posle utakmice obavezno da proslavimo dobar rezultat nase Zvezde!
A

Alex20

pre oko 6 sati

Tako ste pricali i za Mancester Siti.Ziv bio 'pametni'.
G

Gost Djape

pre oko 5 sati

@Kapljica. Znam da smo vas istraumirali u nasem prvenstvu, znam da je ogromna zavist prema evropskom prvaku CZ, ali ajde da sacekamo da se sutrasnja utakmica zavrsi pa onda da svodimo racune. Ovako vase zelje mogu biti daleko od realnosti, neka sutra pobedi bolji, naravno mi zelimo da to bude Zvezda, a vama je samo ostalo da pratite nas u LS i da navijate za nase suparnike.
?

??

pre oko 4 sata

Glupo ti je poredjenje. Po tvojoj toj prici i gledanju transfermarketa liga sampiona bi se igrala za eventualno 10 klubova. Pogledaj razliku u nasoj ligi zvezde i ostatka lige. Zato fudbal i jeste zanimljiv, zato ce ti mnogo slabiji da se trude da pobede mnogo vece. Ne desava se to cesto naravno, al desi se po nekad. Za to zive ti fudbaleri i navijaci. Tako smo dobili liverpul, ranije jos romu, pa i tvoj partizan je tako izbacio njukasl i iznenadio real odigravsi nereseno. To je car fudbala. U suprotnom bi svi navijali za real, barsu, inter i ostale velikane. Nemoj da se bavis previse matematikom nije to uvek merodavno
!

!!

pre oko 4 sata

A sta kao ne igra se LS za desetak klubova?! U proteklih 20 godina, od 2004. tacno 10 klubova je osvojilo trofej LS.
P

Pipa

pre oko 6 sati

Mislim da se Arnautović iz inata neće potruditi protiv Zvezde a onaj Iranac ne može sam.Ovo je 0-0 ili Zvezda dobija 0-1!
Z

Zabrinut

pre oko 6 sati

Salis se????
S

Srxx

pre oko 6 sati

Još jedan dokaz da su ljudska glupost i svemir beskonačni...

Realno123

pre oko 6 sati

Kao protiv Srbije niko ne moze poreci da nije namerno masao. Arnaut brat kralj
B

Blok 63

pre oko 6 sati

Da nije mozda Mehdi Teremi…?
G

Gost1234

pre oko 6 sati

Koga god da posalje, napunice mrezu...