Komentari na vest

Posle titule u trci sa Zvezdom, debi u Superligi: Sve poštujem, ali se ne sklanjam nikome

S

SMrADE Dunjic

pre oko 2 meseca

ti si postao trener prvog tima jer je Jandrić pobegao glavom bez obzira kad je na svojoj kozi osetio sta se i kako radi u IMT, pa kad niko nije hteo da dodje da preuzme prvi tim tebe je SMrADE stavio, sto ne kazes da ste omladincima prosle godine uzimali 90% plate kako bi ih kaznjavali i stimulisali da osvoje prvenstvo (a ko nece da vrati platu nema mesta u timu), da nisu imali vodu u svlacionici da se istusiraju tokom cele sezone posle treninga, da su nosili dzakove sa peskom kao najamski radnici jer SMrADE zida kafić na stadionu IMT. Sto ne kazes da su momcima udarali samare posle utakmica ukoliko su nesto pogresili. Sto ne kazes da vam je najbolji igrac omladinaca pobegao iz kluba glavom bez obzira koliko ste ga ponozavali i maltretirali i da zbog SMrADETA vise nikad nece igrati fufbal.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Šta napriča ?!?!?!?!? Kome su ove gluposti namenjene? Jedan čovek, jedan klub! Čovek odlučuje o svemu! Svi ostali ste statistii! Zamenjiva i potrošna roba!
B

Balli

pre oko 2 meseca

Retko zanimljiv intervju. Ovaj gospodin deluje drugacije od ostalih trenera u SL. Nadam se da ce imati uspeha u ovoj sezoni.
e

el maestro

pre oko 2 meseca

Kakva svadbarska njuška. Pa ovaj čovek teško da može da odigra dva kola dobro na svadbi, a ne u Superligi Srbije
M

Madmaxx

pre oko 2 meseca

Aj bre veštački klub znamo i ko i kako vas je ostavio u ligu trebali ste ispasti pre Javora i Voždovca ali dok god slušate šefa bićete u superligi. Pogledajte Lučani imt utakmicu, i kakoste dobili u sve će vam biti jasno.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Ako sad da sansu tim omladincima i u prvom timu IMT-a, e to ce vec biti nesto. Onda znamo da je stvarno u pitanju i covjek od integriteta i trener sa potencijalom/vizijom. A ako bude drugacije... Tako da cemo, po meni, vrlo brzo vidjeti sa kim imamo posla. Najiskrenije se nadam da ce biti ovo prvo jer srpskom sportu treba vise ljudi koji stvarno misle ono sto pricaju, a manje ovih sto samo pricaju u prazno.

kavenagi72@gmail.com

pre oko 2 meseca

Svaka čast. Puno sreće i uspeha želim Milanu. Dobar je momak.
J

Just

pre oko 2 meseca

Osvojio si titulu u omladincima, ali gde su sada ta deca Doveli ste 10 starijih igraca, i neke strance kao bonuse
G

Gost4

pre oko 2 meseca

Da li je IMT privatan klub, i ako jeste ko ga finansira? Dal je to sve Rade Dunjić ili ima nekog sponzora?
M

Madmaxx

pre oko 2 meseca

Ima sponzora Terzića
£

£

pre oko 2 meseca

Odvratno ponasanje klinaca IMTa, ekipa koja bije i mlati sve vreme. Na silu uzeli titulu
G

Gagi197

pre oko 2 meseca

Prvo isprati uživo,nemoj da budeš taststura fajter
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Puno uspeha u novoj sezoni!!!
T

Tačno...

pre oko 2 meseca

....stave noslov pomisliš svašta,ono neki prosečni trener loji će najviše 5 kola biti u timu....
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Pa prosle godine IMT je je mogao da da otkaz kad su imali los period kad su bili u zoni ispadanja , Rade je ispao smeker i drzao trenera koji je na kraju i izborio opstanak...Ovaj trener zna u dusu sve omladince , koji su dosli u IMT jer imaju vecu sansu da se probiju u prvi tim nego u drugim klubovima u Srbiji