Bes CSKA zbog Milutinova: Što ne napišete da dolazi za 18.000.000 evra? Ekonomija se raspada, a mi bacamo pare

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.04.20. | 12:55

Andrej Vatutin se naljutio

Bes u Mosvki. Ili zbog toga što su namere CSKA provaljenje ili zato što vest nije tačna. Tek, informacija da je Nikola Milutinov na pragu dogovora sa Aremjcima izbacila je iz koloseka predsednika ruskog velikana, Andreja Vatutina.

Prvi čovek evropskog prvaka sarkastično je poručio da aber koji se pojavio u subotu veče ne odgovora istini, te da srpski centar iz Olimpijakosa neće ovog leta postati stanovnik Moskve. Bar ne u aranžmanu kakav se pominjao. A pričalo se o trogodišnjem ugovoru vrednom 3.000.000 evra po sezoni. Zbirno, 9.000.000 evra za ceo period u CSKA.

Izabrane vesti

Ne dopada se to Vatutinu.
Naravno da su to milioni evra... Naravno, jer je reč o CSKA. Zašto su stavili 9.000.000? Zašto nisu napisali 18.000.000“, pita se razočarani Vatutin.

Navodi da, iako bude dogovora, on neće biti tako unosan.
„Cela ekonomija se raspada, na vestima kažu da je u Rusiji gore nego kod drugih, produžavaju se restrikcije, a neko piše da se CSKA samouvereno razbacuje novcem“.

Koliko mu smeta što se njegov klub dovodi u kontekst kupovine skupih košarkaša pokazuju i sledeće izjave:
Mi smo sa druge planete. Usled karantina i samoizolacije ne sećam se kad sam poslednji put uzeo olovku u ruke, potpisao neki papir. Za CSKA i ostatak Evrolige, najbitnije u ovom trenutku je da se dogovorimo oko plata igrača koji su trenutno u timu“, napomenuo je Andrej Vatutin za Raisport.

Podsetimo, Nikoli Milutinovu na kraju ove sezone ističe ugovor sa Olimpijakosom.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara