Komentari na vest

Popalili se alarmi u Milanu: Blizu su novi špic i vezista, Joviću se ne piše dobro

F

Frankfurtska veza

pre 22 dana

Joviću odgovara takav tip igrača u tandemu.

Mr 007

pre 22 dana

Taj Ejbraham je klasa od igraca,samo je bio povredjen prosle sezone. Sta nesrecna Romo radis🤣,jos za ovog raspalog Belgijanca,ijaaoooo?!
H

Hahahaah

pre 22 dana

Posto su Morata i Ejbraham non stop povredjeni bice Jovic prvi spic, samo polako
H

HERD

pre 22 dana

Humels, Ermoso, Rabio i Depaj.

Marko Pavlovic

pre 22 dana

Romanisti za 12 možete dobiti samo pobegu. Laku noć, prijatno
P

PDK

pre 22 dana

Ne razumem politiku Milana...imas povredjenog Moratu koji je dobar za rotaciju cak odlican. Zadrzis Jovica, dovedes Okafora i onda kupujes Abrahama. Uz duzno postovanje prema ovoj trojici za te pare su mogli dovesti Dejvida ili nekog krstenog spica i imati Moratu kao rezervu. Ovako ce sva tri skupiti golova kao treci strelac lige na kraju sezone.
U

UPDP

pre 22 dana

Nije ovog leta doveden Okafor, vec je bio tu.
K

KIMI 85

pre 22 dana

To ti se zove panicna kupovina. Vidis da su toliko nesposobni da vise ne znaju gde biju. Njima treba klasicna desetka, a oni kupuju treceg napadaca. Oni nemaju dobrog pregovaraca i coveka za transfere kakvi su bili Braida i Galijani. To je problem. Maldini jeste bio neiskusan ali je znao sa igracima. Masara je dobar bio. Ovi nikakvu strategiju nemaju. Vec se prica o Alegriju ako ovaj nastavi sa prosipanjem bodova.Komedija..
V

Voždovac

pre 22 dana

Silvano Vos iz Ajaksa i Nikolo Turko iz Salcburga su gotovi transferi, ali oni idu u Milan Futuro. Po količini besa navijača Salcburga i Ajaksa, izgleda da su ova dvojica top talenti. Uz Kamardu i Liberalija, Milanova U-19 ekipa lagano uzima LŠ, a poslednju dvojicu očekujem i u A timu.
r

redmi

pre 22 dana

Inače ta LŠ je bitna ko lanjski sneg..
T

To je inace jako bitno takmicenje

pre 21 dana

uzece je kao i prosle sezone sto su je uzeli. Otresao ih Olimpijakos kao sline. Gledao sam tu utakmicu na Areni, osim Jan Karla Simica niko nije bio za ozbiljan fudbal iz Primavere, a njega su odmah utopili Anderlehtu. Kapiten te generacije Zeroli u kog se polazu ogromne nade je bio ocajan. Kamarda je bio.nevidljiv ali on igra sa igracima.koji su po 2,3 god stariji od njega. Sada je na pripremama bljesnuo golman Toriani koji nece nikad docekati da brani za Milan. Dobar je bio i Liberali i sledece godine ga ocekujem u nekom drugom posto sansu docekati nece. Sva njihova deca zavrse u drugim klubovima, a kupuju se neki.poluigraci za prvi tim.
l

lol13

pre 22 dana

Ndaye out, Jovic IN
N

NR

pre 22 dana

Milan ima dve i po rupe od napdaca a dovodi trecu rupu
B

Betoven98989898

pre 22 dana

Ejbraham? Pa taj ne može ubost vola.....
N

Neimar

pre 22 dana

Luka Jovic je napravio na srecu sve. Imao je jednu sezonu u osrednjem klubu koji je igrao interesantno i poklopilo mu se da ga uzme Real u prvoj i jedinoj sezoni kad su bili u problemu u poslednjih 20 godina. Sad kad stoji Real u CVu on ima jos nekoliko sezona da klepa pare i bude promasaj. Sad ce malo Turska ili Rusija, vrlo verovatno jedno pa drugo, tu izmenja klubove i kraj karijere oko 32. godine.