Komentari na vest

Ponovo se nestrpljivo čeka Primera! Španci dupli dobitnici ovog leta

N

Neko sa Kipra

pre oko 2 meseca

6-7 velikih klubova?Po čemu su veliki?Koliko svi zajedno imaju evro kupova osvojenih i koliko imaju recimo jedan veliki Real,Barsa ili Sevilja recimo?Dajte bre molim vas!Naduvana sumnjivim kapitalom i veštački stvorena premijer liga nikad neće imati dušu poput Primere ili Serije A.
s

sikla

pre oko 2 meseca

koji bre endrik, gde ce da igra, moze u kupu protiv amatera nekih, ozbiljnog fudbala nece igrati
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Samo da nam Simeonovi Koljaci nekog ne udalje na 6 meseci :D
L

Leao

pre oko 2 meseca

Jos je to miljama daleko od premier lige. Da bi licilo na nesto, morao bi za pocetak atletiko da se podigne, viljareal i sevilja da budu u top 6 ne 10 i 15. Valensija… ovako je to trka u dvoje i to su samo dve utakmice u sezoni koje vredi pogledati
F

Flipss

pre oko 2 meseca

Ali "miljama daleko" koliko samo nemate mere u preterivanjima.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

Premijer liga je postala farmerska liga, Siti kad se uozbilji napravi seriju od 20tak utakmica bez poraza sa tipa 4-5 remija i uzme 90+ bodova.
h

hmmmmm

pre oko 2 meseca

I dalje primera nece biti na nivou Premijer lige. Gledace se utakmice Reala, Barselone i mozda jos 2,3 kluba, ali oni koji se ne udubljuju previse ce ipak pre pogledati neku utakmicu Premijer lige gde imas 6,7 "velikih" klubova. Npr, vecina ce pre ogledati utakmicu Celsija (iako su tek deseti) nego nekog tima koji je na 10. mestu Primere, bez obzira sto su utakmice u Spaniji, pa cak i Italiji zanimljivije za gledanje.
J

Janko 8643

pre oko 2 meseca

Drugim rečima PL je PR hype, gde će ljudi da gledaju 6-7 "Velikih" klubova jer im je odlična PR kampanja to ubacila u mozak...iako je 90% derbija negledljivo. To ti je kao Holivud, svi gledaju i najgluplje holivudske filmove ali preskaču odlične evropske ili azijske filmove jer nemaju 24/7 kampanju. Sve se danas svodi na marketing.
P

Perun91

pre oko 2 meseca

A ti inace sednes i odvojis vrijeme da gledas Bornmut - Everton.
b

bas sam pametan

pre oko 2 meseca

Uvek mi je i bila zanimljivija od izvikane engleske premijerlige.Ako hoces da gledas fudbal,posed,dribling,sut,taktiku,lucidnost,potez onda gledas spaniju.A ako hoces medijsku ispracenost i glamur sa tv-a onda englesku.Dovoljno je reci da u spanskoj primeri najveci broj od skoro 90 posto su spanci,brazilci,argentinci,urugvajci,portugalci,sve prave lucidne fudbalske nacije....(postovanje nemcima i italijanima),malo francuza ima i to je to,jer fudbal koji se i spaniji igra,nikad,ali nikad nece moci u engleskoj da se dostigne,baza domacih igraca nije ista,englezi su antitalenti za sport,dok su spanci od boga dobili dar da su za sve sportove talentovani!!
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Spanija pre pocetka prvenstva se vrzmala oko 5,6 favorita za osvajanje,usla toliko dominantno u finale da to nije vidjeno!!!Imali su oni svoju zlatnu generaciju sa mnogo vise kvaliteta i mnogo vise vecih imena,ali ovaj lik De La Fuente sto je uklopio ovo nije vidjeno u istoriji fudbala!!!Ali kad se uzme u obzir da je sa svim ovim igracima sve zivo osvojio u mladjim kategorijama,onda je sve jasno zasto mu je FS Spanije ukazao poverenje!!!Doktorska disertacija!!Opet ponavljam ono sto sam rekao posle njihove utakmice sa Italijom,mozda oni ne osvoje, ali ne postoji ekipa koju oni u igri nece nadigrati. To je jasno kao dan. Ne postoji trenutno ekipa na svetu koju oninu igri nece nadigrati!!!!
d

dragan858585

pre oko 2 meseca

ko prenosi kod nas? ne mogu da nađem da li je arena produžila ili ne
g

gosta

pre oko 2 meseca

mesi pre tri otisao, ronaldo pre sest