Komentari na vest

Poketino bacio igrače pod autobus: Možda nisu dovoljno zreli da se takmiče na svaka tri dana...

0

09999

pre 27 dana

POKETINO JE BIVSI. MURINJO OD LETA NOVI MENADZER CELZIJA.

Marko Pavlovic

pre 26 dana

Ne bi valjalo jer ova ekipa je ultra ofanzivna
K

Kleo

pre 27 dana

Pljuje igrace, a nece da ih promeni, Enco i Kaisedo se raspadaju od pocetka sezone, i dalje igraju apsolutno svaku utakmicu. Galager mu igra poluspica!? Zasto je vracao Kasadeija sa pozajmice ako ova trojica imaju zacementirano mesto u prvih 11? Covek pojma nema o taktici, primaju gol 15. utakmica zaredom, e to je vec do trenera. Pa 5 puta goru ekipu da ima napravio bi neki plan i sacuvao gol na makar jednoj utakmici.
0

00000000000

pre 27 dana

Joj brate slatki, samo idi. Poter je bio mnogo bolji, o Tuhelu da ne pricam. A Poketino je izgubio sav kredibilitet kada je izgubio finale liga kupa od koga je i Klop digao ruke. Boehly i Poketino moraju van naprosto, spucana milijarda, igra smijesna, kvalitet upitan. Vrijeme je za Murinja da postavlja nove temelje, ovo je putujuci cirkus
O

Ostertag

pre 27 dana

Ovaj je sa PSG-om uspeo da bude drugi u francuskoj. I opet ga angažuju top timovi...
G

Gost300

pre 27 dana

Bio drugi sa PSG kad je Tuhel ukanalio klub,pa dobio otkaz,ovaj dosao ni kriv ni duzan...
Б

Блок

pre 27 dana

Можда и најлошији тренер у ПЛ. Нин стоп упарује Каиседа и Енца,то је толико ужасно ,ал ето и инсистира . Палмер му крило ,не би га пробао у 4-2-3-1 на позицији иза шпица ...Челзи једино опасан кад Палмер са крила уђе у средину.
G

Gost404

pre 27 dana

Ekipa koja je u zadnjih 20 godina osvojila 5 titula šampiona Engleske, 2 titule Lige šampiona, 2 Lige Evrope, 1 Svjetsko klupsko plus kupovi je na ovo spala. Navijač sam veliki Čelzija, ali ovo se ne može gledati. Najviše je do trenera i selekcije pojedinaca, pa do povreda, ali bogami i kvaliteta igrača prije svega u odbrani, a zatim i u napadu kao npr Mudrik, Džekson, Galager, prosjek do ispod prosjeka. Samo da sezona završi, mozak mi je otekao od njih.
S

Sivonja iz RS

pre 27 dana

hahahhahah, pa ovaj je najgori trener u EPL, potpisujem. Da je Grejem Poter ostao, bolji bi bili, barem je Fernandeza koristio kako treba i igrao se tehnički fudbal. Ovaj pusti Galagera da trči ko debil po terenu, još mu kapiten. hehhehe
K

K R O J F

pre 27 dana

Odličan trener. Bira pogrešne klubove.
N

Ne brukaj se

pre 27 dana

Za Murinja je doktor modernog fudbala!