Komentari na vest

POBESNELI MAKS(imović)! I šta će biti kada se Ivanić vrati

P

Princip

pre 33 minute

Sad ce njega terza i mrkela da prodaju. Dečko moze biti drugi mesi. Ova banda ce ga za siću prodati
g

goatic89

pre 38 minuta

posto strucnjaci ne mogu 10 godina da nadju, i dovedu krstene bekove, najbolje bi bilo igrati u formaciji bez bekova. Glazer/Ilic Drkusic, Spajic,Djiga Silas, Elsnik, Krunic/Ivanic, Radonjic/Milson Ivanic/Maksimovic Duarte, Serif.
G

Gorostas

pre oko 1 sat

Jedva čekam sledeću utakmicu protiv Monaka. Ovakve greške se neće ponoviti. Zvezda igra lep i moderan fudbal.
Z

Zoran 91

pre oko 1 sat

Sve se bojim da će oni upropastiti dva dragulja Đigu i Maksimovića koji sad vrede po minimum 10000000 € sa tendencijom rasta. Ivanić je užasno spor igrač tako da šansu treba dati mlađem i perspektivnijem, mi nećemo uzet više od tri boda a ako i toliko bio tu Ivanic ili Andrija.
C

CaleB pravi

pre oko 1 sat

Vec danas ni reci o uzasnoj igri Zvezde, i samo tekstovi o malom Maksimovicu....Direktiva ??? Niti reci o svim onim idiotima koji su pravili kikseve ?? Da li su makar ukusni ti Terzini sendvici ? Jel dobio bas svako po 1 sendvic u redakciji, ili mozda nisu bas svi ??
K

Khanbg

pre oko 1 sat

Ja ne kapiram sta se desilo ovom Krunicu, lik je i u prvom mecu i danas odlucio pitanje pobednika njegovim pocetnickim kiksevima. On kao najiskusniji, i igrac sa najvise ozbiljnih utakmica to ne sme da radi.
I

Igorgost

pre oko 1 sat

Igrači koji su ostvarili vrhunske karijere poput Vidića, Ivanovića, Matića, Kolarova, po pravilu nisu ovako medijski hajpovani kao klinci, nego su se postepeno dokazivali od slabijih liga ka jačim. A ova neukusna medijska lobiranja nikada nisu rezultirala vrhunskim igračem, nego osrednjim koji se jednom dobro prodao i to je to.
С

Сале2323

pre oko 1 sat

Продаће га она бараба већ на зиму и решиће проблем! А Делије нека узимају паре и даље од њега, нека ћуте и даље, па ће нам Звезду и даље у Европи пунити као паприку!
D

Dejanii

pre oko 1 sat

Igrače pola pola, mijenjace pozicije. Maksimovic mora da igra kako bi ga prodali na zimu ili ljeto. Ode on za minimum 10m, zato će se gledati da ga sto više forsiraju.
S

SilverSurfer

pre oko 1 sat

Maksimović je pokzao potencijal ali treba videti da li poseduje konstantnost. Nepotrebno ga je porediti sa Ivanićem, niti praviti dilemu oko toga šta će biti kada se Ivanić oporavi od povrede. Jer treba da igraju oni koji su u tom trenutku najbolji. Samo pitanje je da li to važi u srpskom fudbalu? Postoji neka fama oko Ivanića a činjenica je da je pet godina u Zvezdi. Toliko provedu oni koji ne mogu da se prodaju. Čak ni on nema tu neophodnu konstantnost i njegove dobre partije, spram hvalospeva kojima se obasipa naročito na ovom portalu, mogu se prebrojati i uglavnom su vezane za prošlo vreme koje u sportu ne znači puno. Zvezda nema ništa od toga što je Ivanić nekada igrao dobro, kao i Katai. Zna se šta ide za stare zasluge a šta je potrebno na terenu. Maksimović je pokazao da se ne plaši, pokazuje glad za igrom, bez straha se odlučuje da krene ka golu i vidi se da tu ima fudbalskog štofa. Zato je važno da igra tamo gde treba a ne da mu se izmišljaju pozicije kao Iliću. Možda bi u prvenstvu upravo njih dvojica trebalo da igraju u formaciji koja je pomenuta u članku. Ivanić bi mogao da ulazi kad je potrebno ali i da preuzme ulogu mentora Maksimoviću. U domaćem prvenstvu Zvezda je suviše jaka da bi strepela zbog rezultata i eksperimenata sa mladim igračima. Što se tiče Lige šampiona ni tu Zvezda ne bi mogla ništa da izgubi ali bi brusila mlade i domaće igrače. To bi imalo smisla ukoliko bi oni služili kao osnova na kojoj bi se gradio neki budući tim. Ukoliko bi služili za ekspresnu prodaju, što je do sada bio slučaj, onda nije potrebno da se razmišlja o promenama formacija jer će igrač biti prodat brže nego što se očekuje. Shodno tome ostvarivaće se i rezultati i dovoditi isluženi igrači kao navodna pojačanja za Evropu da bi se navijačima malo zamazale oči.
p

prijatelj

pre oko 1 sat

Svaki mlad igrac mora da se istrpi, ovaj decko ako puste da odigra 2 godine vezane tu otici ce za 20+ miliona, ako ga lopov Terza ne uvali vec na zimu. Terzicu mars iz Zvezde!
C

CaleB pravi

pre 44 minute

Uglavnom sve tacno receno...mali ima stofa, ali....uvek ima to ali...a to ali je cinjenica da Maksimovic iako zna fudbala, sa tom svojom konstitucijom "Urosa nejakog" - nece daleko dogurati...Sinoc ga je onaj kasapin Bastoni urnisao od batina, samo zato sto dete nema fizikalije. Danasnj fudbal nije za majstore bez fizikalija, mora svaki igrac da bude Gladijator. Na zalost, ne vidim da ce Maksimovic moci da ojaca cak ni u poznijim godinama.
Ц

ЦЗ НС

pre 40 minuta

Да, константност. Одличне игре у континуитету одликују врхунске играче, а за малог сигурно још не знамо да ли је тај. Ипак, наши "интернет" стручњаци на основу 45' или 1-2 утакмице виде што нико још не зна! Па и да играч блиста једну сезону он се мора понављати и понављати из године у годину! Конретно од малог Максимовића се очекује да фудбал игра још 15-20 година!!! Све ће показати вријеме!
Ц

ЦЗ НС

pre 37 minuta

За Иванића се не могу сложити да не игра увијек одличан фудбал. Не може се све посматрати кроз голове и асистенције, рецимо (стоји да је прије био много ефикаснији). Ево против Бенфике их није имао али је одиграо врхунски!!!
B

Blekson

pre oko 2 sata

Zamislite Bajcetic Pavlovic ispred njih Samardzic Maksimovic i u spicu Vlahovic🇷🇸🫡
P

Prcko33

pre oko 2 sata

Glazera na hladjenje , to kako on brani i koliko svi zivimo u strahu jer ocekujemo uvijek njegov kiks , nepotrebno da zauzima mjesto nekom nasem golmanu! Seul totalno letargican , vrlo slican Kosti Nedeljkovicu igra u jednom tempu , defanziva nista specijalno, u napadu nemocan nista bolji od malog Radojevica ,zalosno da zauzima mjesto nekome a ne donosi nista ! Krunic ocito se vidi da moze i da je spreman, ali radi nesto sto ne bi smeo "spustiti ga na zemlju" , definitivno je do trenera . Na kraju Spajic bio je sasvim korektan od pocetka sezone , Miloje nije znao sta sa stoperima ali konacno su se sada iskristalisali Djiga i Drkusic kao najbolji tandem tako da tu vise ne bi trebalo biti problema ! I jos da ponovim jako lose izmjene juce !
G

Glazer

pre oko 2 sata

Najbolji igrac zvezde sinoc idi botuj za borjana ali tamo kod navijaca ludogoreca tamo je bio rezerva petog golmana
P

Prcko33

pre oko 1 sat

Legendo ko je kriv za prvi gol ? Decko prosli mec krivac , ovaj mec krivac o treba ga hvaliti a stranac ! To kako on brani do sada nista losije ne bi branio neki nas golman ! Cim co'ek kaze nesto sto je tako tj cinjenice on je "bot" , misli tom svojom glavom malo !
C

Chiki laf

pre oko 2 sata

Treba da igramo 4-4-2 sa Maksom i Ivanićem u paru
M

MonsunX

pre oko 2 sata

Mogao bi da igra 3-4-3 Olajinka Šerif Silas Seol Ivanić Maksimović Krunić Điga Spajić Drkušić Glazer
Г

Групни

pre oko 2 sata

ма има да развалите ... оној ствари - ребра ....
G

Gttgjj

pre oko 1 sat

Sad ce Savo to da utegne..Nego si mi ti ono otreso mog Stanoja nekoć?
F

Fair

pre oko 2 sata

Izvini momak Ali stvarno ne razumes se u fudbal! Probaj neki drugi sport da pratis ! Ima puno novih sportova pa uhvati neki od pocetka. Nemas osecaj Pa lupetas svasta
l

limaledu

pre oko 2 sata

Nemam ništa protiv Krunica, ali ovako i još bolje sigurno može odigrati i Knežević, ali on više nije tu...malo da mu je data šansa...niko ga ne istera sa šestice...ali džaba...
B

Bnm

pre oko 2 sata

Najnovije Politika Dijalog Kolumne Društvo Ekonomija Svet Klimatske promene City Magazine Kultura Sport Život BBC Beograd Novi Sad Kragujevac Niš Novi Pazar Zaječar Početna» Sport» Sud naložio Crvenoj zvezdi da plati skoro milion evra zbog dugova igračima Sport Sud naložio Crvenoj zvezdi da plati skoro milion evra zbog dugova igračima V. N.01.10.2024. 19:30 Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT Fudbalski klub Crvena zvezda moraće da plati Kalifi Kulibaliju 470.250 evra, uz 12 odsto kamate zbog kašnjenja, odlučio je Fudbalski tribunal FIFA. Takođe, klub iz Beograda će morati da plati i Filipu Falku 238.000 dinara i 357.000 evra neto usled kršenja ugovora, ali i pet posto kamate zbog kašnjenja obaveza od 5. decembra 2023. do datuma efektivne isplate. Kulibali, 33-godišnji napadač iz Malija, 13. decembra 2022. obratio se crveno-belima zbog neisplaćenih obaveza u iznosu od 315.000 evra i zahtevao da dugovanje bude isplaćeno 31. decembra 2022. godine. Dve strane su potom potpisale ugovor o raskidu i poravnanju kojim je Crvena zvezda bila u obavezi da igraču plati 337.500 evra i to u tri rate: 87.500 evra najkasnije do 5. aprila 2023. godine, 150.000 evra najkasnije do 31. maja 2023. godine i 100.000 evra najkasnije do 15. jula 2023. godine. Istim dokumentom otkriveno je da je Zvezda bila u obavezi da isplati 150.000 evropskih novčanica u pet mesečnih rata po 30.000, ali i penale u slučaju kašnjenja sa isplatom. Kulibali je 22. maja 2023. godine poslao obaveštenje o kašnjenju i zahtevao isplatu 117.500 evra, a kako klub nije izmirio obaveze do novog roka, odnosno 8. juna 2023, usledila je nova reakcija napadača koji je dan kasnije poslao zahtev za isplatom tada već 297.500 evra. Kako ni posle drugog obaveštenja dug nije isplaćen, ofanzivac se 20. jula 2023. godine obratio i treći put uz zahtev 427.500 evra, ali i 37.750 na osnovu kašnjenja. Konačno, igrač iz Malija je zbog dugovanja reagovao tužbom u okviru koje je zahtevao da mu bude isplaćeno 427.500 evra na osnovu neisplaćenih zarada, 48.750 evra predviđenih klauzulom o kašnjenju, zateznu kamatu od 12 posto i da Crvena zvezda plati sve troškove tužbe. Na tužbu napadača Zvezda je odgovorila kontratužbom u kojoj je između ostalog navedeno da igrač 19. decembra 2022. godine nije prisustvovao treningu iako nije imao saglasnost kluba za izostanak. Takođe, Crvena zvezda je navela da Kulibali od pomenutog datuma nije želeo da prihvati odlazak na pozajmicu, kao i da je nestao na 19 dana. U okviru odgovora na tužbu, crveno-beli su se pozvali i na član 34 Zakona o deviznom prometu Republike Srbije koji podrazumeva isplatu dugovanja u dinarima, a ne u evrima ili nekoj drugoj valuti. Iz pomenutog razloga klub je zatražio od FIFA da sporazum o nagodbi proglasi ništavnim i nevažećim jer je igrač zatvorio bankovni račun u Srbiji i zahtevao da novac primi na račun u stranoj banci što je zabranjeno. Kulibali je istakao da je sporazum o otplati duga, koji je Zvezda želela da poništi, potpisan na obostranu saglasnost, kao i da je spreman da plati sve poreze predviđene za internacionalne transakcije, na šta je Zvezda takođe odgovorila negativno. Na kraju je spor morao da rešava Fudbalski tribunal FIFA kojim je predviđeno da Zvezda fudbaleru iz Malija isplati dugovanja, plus sumu od 12 odsto kamate zbog kašnjenja. Kulibali je za Zvezdu odigrao sedam utakmica i postigao jedan gol.
G

Goxxx902

pre oko 1 sat

Jbt druze al' je tebi dosadno...
N

Nekac035

pre oko 2 sata

Pokazali smo u derbiju koliko partizan ne zna nista. A sinoc nam je Inter pokazao koliko mi ne znamo nista. I to je to. O ostalim nasim klubovima necu ni da pisem sve su pokazali i kvalifikacijama. Kao ljubitelj fudbala volim da nasa liga bude jaca, da svi nasi klubovi budu bolji. Ali realnost je takva kakvu vidimo
P

Plavi10

pre oko 2 sata

Veliki potencijal leži u ovom dečku. Al puno stvari ce mu odrediti daljnji tok karijere. Al sad je tek na početku, veliki klubovi ne kupuju igraca zbog 2 utakmice. Samo da ga ozljede zaobiđu i da ostane na zemlji.
t

tuzno je

pre oko 1 sat

Tuzno je sto ce jedan Zvezdan Terzic da kroji njegovu karijeru. Decko mora da ostane i odigra bar jos celu sledecu sezonu i onda da ide. Otici ce za mnogo veci novac i otici ce kao mnogo bolji i zreliji igrac. Ali tesko da ce Dr. Mafija da ispusti da ga proda na zimu. Mars iz Zvezde, Terzicu!
C

Che t

pre oko 2 sata

Kao prvo-preterujete!Cela ova buka moze samo da mu skodi...Ali da je veliki potencijal,stoji! Da je pameti i poštenja u klubu,trebalo bi rasprodati 2/3 ovih istrošenih,kvazi fudbalera i graditi tim za (blisku) budućnost na njemu,Đigi i Mimoviću..Ostavio bih Radonjića jer je Zvezdaš,napaljen je i ima sta da pruži ...Možda čak kupiti Silasa ali ga forsirati kao CF jer mišljena sam da tu može mnogo da pruži...Kupiti za 20-30 milki tri vrhunska,proverena igrača,vratiti 2-3 bivša,proverena,još uvek upotrebljiva fudbalera(Ristić obavezno,Grujic,Lazovic ...) Ovako cemo vrlo brzo na Partizanove grane..
B

Blok

pre oko 3 sata

Protiv Talijana svi izgledaju ok. Momak je ok ali max dometa Anderleht, Fejnord. Bolji od Mijatović nije mnogo tako da je tu negde.
R

Rtnade

pre oko 3 sata

Mali jeste dobar ali... Da se forsira previse to je istina. Koga je proigrao protiv Intera,predriblao. Sutnuo,da jer je bio sam. Da se ne lazemo Inter nije igrao agresivno
k

kikoman

pre oko 3 sata

ja sam licno misljenja da Terza aminuje ulazak klinca u prvi tim tek nakon sto postane siguran da ce brzo da se proda...kako objasniti to da ovakav talenat tek sad dobija sansu, kako objasniti iznenadno lansiranje nedeljkovica itd...
G

Gorostas

pre oko 3 sata

Ja sam gledao Milana i Kalabu sinoc, tako mi lovorovog venca
А

Александар1

pre oko 3 sata

Ако ћемо продати Ђигу и Максимовића и приходовати збирно 40 милиона, онда има смисла продати их. Само да новац не испари и да се смањи дуг и да се стекну предуслови да направимо искорак у ЛШ. Велики проблем је неуиграност. Грешке се дешавају баш таквим неуиграним тимовима. Ако ћемо продавати битне играче, онда је зимски прелазни ток идеалан за то.

Zvezda ispred svih!

pre oko 3 sata

Ako mali Maksimovic ne bude starter od sada ja utakmice Zvezde necu ni gledati. Konacno neki nas klinac koji pored talenta ima i onu stvar. Nudi se, preuzima odgovornost, dribla, sutira..., a samo 17 god. Imali smo velike talente i ranije ali dzaba kada nisu imali srce. Setimo se samo Veljka Nikolica. To sve prsti na treningu i prijateljskim urakmicama od vanserijskih poteza, a na zvanicnoj utakmici nema ga nigde.Pa, Gavric, Jankovic, Vukan Savicevic...nesporan talenat ali srca nigde. Maksimovic prva utakmica, pa protiv Partizana. Hrabar, dobar...,pa druga Inter-isto tako...prethodno u Graficaru najbolji igrac, a kadet. Budimo pametni!
I

Igorgost

pre oko 3 sata

Kako je providna i bedna cela ova menadzerska saga.
s

sloo

pre oko 3 sata

Budale se loze, decko ne stoji u duelu, pada na prvi dodir.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Svaka čast Maksimoviću on je ekstra talentovan igrač i nadam se da će napraviti veliku karijeru. Ali meni lično se ne sviđa cela ova priča. Znači dečko tokom priprema nije ni dobio šansu da igra, ne znam da li je dobio neki minut na turniru u Rusiji. Od početka je projektovan da igra na dvojnu registraciju u Grafičaru i tako je i bilo do reprezentativne pauze nakon koje je priključen prvom timu a to je svega tri nedelje. Kvalifikacije protiv Bodea nije bio ni u protokolu. Iz svega navedenog na njega se uopšte nije računalo kao ozbiljnu opciju za ovu sezonu i sada se to naglo promenilo a to je veliki poraz struke i uprave. Ovim potezom su indirektno priznali da nisu sastavili konkurentan sastav za ligu šampiona koji će osvojiti minimalno potreban broj bodova za osvajanje 24 mesta i plasman u eliminacionu fazu i to su znali nakon žreba a uverili se protiv Benfike protiv koje nije smelo da se izgubi jel realno ona je u rangu PSVa a iznad Jang Bojsa dok su svi ostali protivnici Zvezde jači od Benfike. Nakon toga pada odluka pošto nemamo kvalitet da prođemo dalje onda ubacujemo Maksimovića za koga se interesuju već veliki klubovi da mu što više povećamo cenu i da ga na zimu ili leto prodamo, u celu priču je uključen i FSS i selektor Piksi i na kraju svako pokupi svoj deo kolača. Pred jučerašnju utakmicu sledi Terzić eva izjava Inter je druga galaksija za nas, nemožemo mi tu da osvojimo ni bod ali nam je cilj da promovišem Maksimovića. Tako smo i igrali, mali kada je dobio ili se izborio za loptu nije video nikog od saigrača već samo gol Intera. Hajde da kažemo za prvi slučaj uredu imao je dve mogućnosti ili da uputi pas u prostor ka desnom krilu neznam da li je bio Ndiaj ili Silas ili da povuče malo loptu napred i šutne na gol i izabrao je da sam završi Ok. Ali nedugo posle toga Elšnik ga izbacuje samog u šesnaestercu polulevo na 15 metera od gola, idealna pozicija za centaršut, na 5 do 10 m od gola stoje Ndiaj i Silas i čekaju centaršut a mali šutira iz sve snage na gol i to suprotnim felšom gađajući sam gornji ugao, pa to nemožeš da pogodiš is stotine pa i hiljadu pokušaja. I to kraja utakmice još dva tri puta tako ne gleda uopšte saigrača koji je u boljoj poziciji,za to kao najmlađi ne snosi nikakve posledice, znači dozvoljeno mu je to da radi jer je cilj da se on promoviše i proda a ne da se ostvari pozitivan rezultat. Zvezda je postala Export Import preduzeće za prodaju igrača i ništa mi navijači nećemo imati od prodaje malog Maksimovića nakon 10-15 odigranih utakmica u prvom timu Zvezde a tako će biti. Terziću svaka čast za sve što je dosad uradio za Zvezdu ali je vreme da prepusti Zvezdu nekome ko je sposoban i zna da napravi rezultatski pomak u Evropi jer Terzić ima veliki problem koji ga prati otkad je u fudbalu a to je da mnogo ali baš mnogo voli pare i nikada mu nije dosta bilo koliko da ih ima. Da nije tako probao bi barem jednom da napravi i zadrži ekipu sa kojom će pokušati da igra proleće u Evropi ali ne novac je najbitniji pa onda na leto 10 novih igrača i sve ispočetka a vi navijači ložite se kada ste glupi. Nema nama pomaka u rezultatu večito će biti ovako.Pošto smo najzad dobili jednog našeg u budućnosti verovatno vanserijskog igrača pa da ga gledamo u našem dresu barem 2,5 godina kako vodi našu ekipu do nekih pobeda nad nekim od velikih evropskih klubova naš klub će da ga gura i lično promoviše po cenu rezultata da bi se što pre i za što veće pare prodao. To se na kraju pravda tobože zakona tržišta i velikih i malih gde je klub nemoćan. Čista laž.
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

E izvini živiš li ti u Diznilendu pa se nikom ne ide odavde prvom prilikom pa če da ostanu.
P

Preža

pre oko 2 sata

Bravo za komentar, pravo u centar!
K

Karlo Veliki

pre oko 2 sata

Retko svraćam na CZ vesti, a sada sam bacio pogled na tvoj izuzetno dug komentar.. Pročitao sam ga i sa moje strane bih mogao da ga potpisem, jer sve sto si rekao je istina..Maksimovic je veliki talenat, ali je daleko od cuda kako ga namerno mediji prikazuju, a sve je u funkciji prodaje...Pogodio si i da su Terzic i Piksi u laznom sukobu, a to pokazuje ubacivanje Maksimovica u reprezentaciju...Juče nije ništa spektakularno pokazao.. Ne bih zeleo da ga brzo prodaju, i uniste kao Partizan Stevanovica.. Terzic je presao na trgovinsku CZ i to ce stetiti prvo srpskom fudbalu a kasnije i CZ, jer toliko je mladih prodao, a neke skoro i ugasio... Za kraj, svidja mi se način na koji braniš klub za koji navijaš. Zauvek partizanovac.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 sat

Odgovor za Nenad 1248 Ne živim ja u Diznilendu ali Zvezda ima toliko igrača na platnom spisku što u našem klubu što na pozajmicama da nema uopšte potrebe da prodaje Maksimovića. Maksimović ima skoro potpisan ugovor i nemože i da hoće nigde da ide dogod klub to ne dopusti odnosno ne proda ga. Već u januaru mogu da prodaju Đigu, Ivanića, Ndiaja, Olajinku i Glazera. Na leto ističu ugovori Rodiću i Kangi i ne produžavati ni po koju cenu. Kataia se rešiti na bilo koji način i Silasa ne otkupljovati. Izračunaj sam koliko je to para od prodaje prve petorica i oslobađanje plata druge četvorice.Za pola tih para dovesti vrhunskog golmana, vrhunskog štopera i vrhunskog špica i otkupiti ugovor Drkušića od Zenita. Već u januaru vratiti sa pozajmice Anana i Ada iz Ofk. I praktično imaš tim za sledeću sezonu sa pet novih igrača a prodao si pet i oslobodio se još četvorica igrača sa visokim platama za duplo veće pare nego što si uložio u novih pet. Znači ostalo ti 10-15 miliona evra, još ako prodaš neke sa pozajmica tipa Puma, Kabić, Đurić,Lučić braća Mituljikić još si u većem dobitku. Ako ti neko neophodan vratiš ga sa pozajmice. Iako sve ovo lepo staviš na papir nema nikakve potrebe prodavati Maksimovića oko kojeg treba graditi tim i igru. I šta ako izgubiš 10 miliona evra što ga nisi prodao sad nego za te dve godine. U te dve godine ladno možeš da dobiješ i više od tih 10 miliona ako skineš skalp nekom Liverpulu, Milanu, PSŽ... Kroz prihode od LŠ ili povećanjem prodatih ulaznica jer će ljudi prepoznati želju da pobeđuješ najbolje a ne da budeš puko učesnik i izlog za prodaju perspektivi mladih igrača. O ovome sam ti ja ovde i napisao veliki problem Terzića je baš taj, nije bitan rezultat i strategija za budućnost nego daj pare odmah i sad. On bi bukvalno završio u psihijatri ako nebi uzeo za Maksimovića u januaru 10-15 miliona evra i čekao dve ipo godine da vidi da li će ga prodati ili će Maksimović otići kao slobodan igrač bez obzira što bi možda jednom ili dva puta stigli u eliminacionu fazu LŠ. To njemu nije bitno bitne su pare odmah i sad a mi navijači neka živimo u nadi da ćemo nešto krupno uraditi što se tiče rezultata. On nas posmatra kao luzere i ovce za šišanje koji žive u iluzijama i nemaju pojma o životu.
Ž

Žocara

pre oko 3 sata

Na Flashscore-u Maksimović najgore ocenjeni igrač na utakmici. Ali verovatno su strani novinari "ostrašćeni", a naši domaći su "objektivni". Mali ni protiv Intera ni protiv Partizana nije pokazao ništa. Mlad je, ima vremena, ali ako nekome daš nadimak Mesi, onda taj mora da jede loptu, a ovaj mali je trenutno u svadji sa istom.
k

kikoman

pre oko 3 sata

na sofaskoru je najbolje ocenjen, a na fleskoru najbolje je ocenjen tipa krunic koji je direktan krivac ya gol koji je prelomio utakmicu...taj isti fleskor je na derbiju stavio maksimovica na beka...pametnom dovoljno
М

Марлоне

pre oko 3 sata

Какав Иванић, продати га сад док се још може узети која кинта, довести замјену за Максимовића од 20-23 године и то је то.
A

AcoAco3333

pre oko 3 sata

Maksimovic je odlican mladi igrac ali zastrasujuce je da je on sa 2 suta pored gola bio najbolji igrac Zvezde! On i Djiga jedini nesto vrede u ovom timu i naravno povredjeni Mimovic. Svi ovi ostali su blago receno katastrofa! Maksimovic i Djiga su jedini igraci koji igraju fudbal prema golu protivnika i ne okrecu se po dva-tri puta u mestu! Ja kad vidim Krunica, Elsnika, Spajica, Olajinku, Silasa meni se zivot smuci i najradije bih ugasio tv! A Glazer je prica za sebe, taj momak nije nikakav golman. Ne znam kako niko ne vidi da on ni jednu visoku loptu ili malo bolje plasirani udarac ne moze da odbrani. Njemu fali eksplozivnosti a i korak u stranu pa da se baci ali on momak samo iz mesta brani kao da je rukometni golman! Jedino sto nekad zna da istrci na igraca ali kad imas 20 suteva na gol normalno je da nesto i odbranis! Glazer pravi 3 kardinalne greske u 3 utakmice a Ilic koji nije napravio ni jednu gresku i uveo nas u LS sedi na klupi, posmatra sve to i mogu samo zamisliti kako mu je... Da ne pricam o tome da smo puno bolje golmane od obojice poklonili drugim klubovima! Igramo LS a nemamo bekove, dovodimo gomilu stranaca a nasa deca od 17-18 godina su i bolja i talentovanija... Ne znam samo kako pravi navijac Zvezde moze da misli da je ovo zdrav nacin funkcionisanja kluba i da je zadovoljan sa ovakvim timom i igrom. Zvezda sluzi da se pare obrcu i da se mafija bogati a sve ostalo je nebitno!
V

Vulex

pre oko 3 sata

Samardzic Maksimovic Vlahovic nas vode na SP26 !!!
T

Teohuk

pre oko 3 sata

Hahaha
Z

Zn

pre oko 3 sata

Ma kakav bonus, decko je nenormalan potencijal, smesno je staviti ga na klupu posle one utakmice sinoc, mada ne bi me nista cudilo da vec protiv IMT pocne igrac tipa Dalsio, sa Kipra dovesti onakvog igraca da zauzima nasim klincima mesto…
S

Saša_PFC

pre oko 3 sata

Eto gde se krije najveci problem neuspeha C Zvezde u LŠ i razlog zasto se nista nece promeniti.Cak lislim da ce C.Zvezdi biti sve teze sledece utakmice jer ce protivnicima biti jako bitna gol razlika a C.Zvezda je idealna za popravljanje gol razlike.Posle prve utakmice i protiv Benfike pisalo se o hrabroj C.Zvezdi.Niko se nije bavio time zasto je C.Zvezda u Beogradu vec posle 30.min.izgubila utakmicu protiv jedne prosecne ekipe u Evropskim okvirima.Tada se pisalo o hrabroj igri C.Zvezde i niko nije spomenuo da je kojim slucajem Benfici bila potrebna pobeda od 5.razlike to bi u Beogradu lagano ostvarila.Sinoc isto tako...C.Zvezda je izdrzala celih 11.minuta da neprimi gol i u prvom poluvremenu je bila zrela da primi najmanje jos dva i mi citamo sada o nekom klincu kojeg su samo Terzic i novinari primetili kako bi skrenuli paznju sta je to lose kod C.Zvezde.Zasto se nepise da je juce Kalifa Kulibali dobio C.Zveedu na sudu i klub je obavezan da u roku od 15.dana plati igracu 475.hilj.evra,plus 12% kamatu plus sudske troskove a to se kosi upravo o finansijskom izlaganju Terzica koje mozemo da citamo danima unazad svakodnevno.Dakle sada kada znamo da je C.Zvezda imala dugovanja prema ovom igracu kako je to sprovedeno kroz klupske knjige i ko je kriv za ovu finansijsku malverzaciju.Citamo o necijoj igri sinoc a niko nepise zasto si C.Zveedo sinoc mogla da dozivis veoma ozbiljnu katastrofu bez da ozbiljno ugrozis golmana Intera.Pisao sam pre utakmice da je sreca sto Italijani igraju onoliko koliko im treba i nepritiskaju 90.minuta inace bi se Zvezdi desilo kao i nekim klubovima sinoc.Dakle niko ne analizira ozbiljno krah Arandjelovackog bunkera i dali taj trener zasluzuje da vodi C.Zvezdu u Evropskim okvirima.Trener Milojevic je svuda gde je rqdio dobio otkaze zbog ocajnih rezultata i to je veoma lako proveriti osim u C.Zveedi u kojoj je osvajao domacu ligu na nacin na koji su osvajali.Nema nikoga ozbiljno da analizira vec citamo neke nebuloze a svi znamo da ce tako i dalje biti i posle potopa od Monaka u sledecoj utakmici.
r

raaraa

pre oko 3 sata

Pa nije ni Silas krilo i nije ni sinoć igrao krilo nego nešto kao ofanzivnog veznog ili polušpica. Sa takvom formacijom mogu da se menjaju njih dvojica na toj poziciji. Kako stvari stoje mi ni ne možemo da priuštimo sebi da imamo klasično krilo, nego krilnog beka koji će ponekad da ide gore kao sinoć Seol ili nadamo se uskoro i Mimović.
N

Nikola vrsni strucnjak

pre oko 4 sata

I eto,videli smo sta treba jedan mladi igrac da prikaze da bi ga mediji lansirali u zvezde.Znaci mali je tehnicki dobar,leva noga i ustrucava se da sutne na gol za razliku od ovih nasih veterana.Ima 17godina i to je sto “zna fudbala” je danas dovoljno da ga prodas za nekoliko miliona vec na zimu najverovatnije.E sad zamislite da ne mozete po toj logici da napravite levog beka 10godina i da moramo gledati Rodica.Da li da komentarisem Silasa uopste da li je vredan bilo kakvog komentara?!?Mislim da ne.
8

8

pre oko 4 sata

Šta bi dali da ste na DETETOVO mesto , i jaooo . Ima 17 godina igrao sinoć na Đuzepe Meaci ,igrao derbi , pozvan u A reprezentacijeu. film Do koske * UREDU JE MALI J _ _ _ IM KEVU MALI ,MATORIM KULO _ _ _ A
г

гост рајдер

pre oko 4 sata

Кад се војска на Косово врати
G

Gost1976

pre oko 4 sata

Ne preterujete u hvaljenju kao i u kritici.Maksimović je bio dobar,hrabar i biće veliki igrač,svi smo srećni zbog njega.Nije on juče dominirao protiv Intera ali je pokazao veliki potencijal,šut iz prvog poluvremena je bio hrabar i solidan ali da je Ivanić npr,šutnuo svi bi ga pljuvali jer nije dodao Silasu koji sam izlazi na golmana.. to je bila velika greška ali klincu se oprašta.Zvezda sinoć nije puno izgubila jer je definitivno dobila Maksu ali Đigu koji je bio sjajan,sigurno najveći izlazni transfer u istoriji kluba ,top klasa 96% dobrih dodavanja,100% dule dobio,brz,miran..sjajan.Bravo za ljude koji su ga skautirali i kupili za male pare. Mimović nije igrao sjajan igrač,njih trojica će doneti neverovatne pare klubu i imaćemo sve bolji tim.Sramno je pljuvanje Krunića zbog greške,čovek je top igrač ,povezao nam je igru ,lako iznosimo loptu imamo posed 50% protiv Intera koji je među 5 najboljih timova sveta sigurno,Rade jeste pogrešio ali zato što želi da igra ,ne beži i ne sakriva se od lopte..to je retkost da neko ima taj kvalitet.Zvezda sada je 10x bolja nego Zvezda npr u prvoj LŠ,bez obzira na Liverpul,Napoli..sad igra nadmeće se ne igra bunker ni jednog momenta,to je rizično protiv timova koji su TOP ali napredujemo,i ove greške će nestati imaćemo malo i mi srećebiće i pobeda videćete.Pljuvači su nesretni ljudi,nekompetentni zato samo i znaju da pljuju ne treba ih slušati.
M

Milan Galic

pre oko 4 sata

Ko vam prvi gol dao.Partizanovac.
A

Avramopolous

pre oko 4 sata

Ko god da igra Zvezda gubi u takmice! Zar je bitno ko igra? Rezultat bato, to je ono sto nas zanima.
J

Jvns

pre oko 4 sata

Cek samo, cini mi se da sam u tekstu procitao da se prodori ocekuju od Silasa i Olajinke? Olajinka nije fudbaler, ja garantujem da taj covek ne bi pravio razliku u 2 ili 3 rangu naseg fudbala. On ne da ne moze da probije nikog ili da pretrci nego se bori kad treba da primi loptu ili odigra prvom do sebe. Voleo bi da Miloje objasni koja je uloga tog coveka u ekipi, osim da trci ko muva bez glave, on je tempirana bomba u svakom trenutku, i sa loptom i bez lopte, kad vidim da prima loptu na 30 m ili blize od naseg gola, meni secer padne ne bude mi dobro
d

d. g.

pre oko 4 sata

Dečko ima potencijal i odigrao je korektno. Izgleda da je to dovoljno za ove hvalospeve. Nije da mu činite uslugu. Za njega je najbolje da nema internet.
N

Nebitan10

pre oko 4 sata

Treba skresati platu kao kaznu pojedinim igracima, pre svega mislim na manekena Krunica, Elsnika, Spajica i Drkusica.
P

Purger

pre oko 4 sata

Gol razlika -5 naspram Dinama koji ima -7 i jednu tekmu manje. Hajde veceras da dobijemo taj Monaco. Javim se sutra ujutro sa novom porukom.
S

Sky888

pre oko 4 sata

Haha taj monako ima da vas rasrafi veceras!
T

Toliko je dobar

pre oko 4 sata

Da ce ga kupi ti rusi za prebijanje rudne rente,ili city grupa beograd na vodi isto prebijanje para,i za godinu ili dve vraca se za dzabe u IMT proverena informacija.
z

zapanjen sam

pre oko 4 sata

Kakve komplekse smo vam nabili to je fascinantno
J

Just

pre oko 4 sata

Graficar
Z

Zvezda le

pre oko 4 sata

Realno je da mi nismo nivo ls. Dzaba i pare i sve kada nije vredno ponizenja da nas svi pune. Bolje liga evrope ali bar ima cemu da se nadas.
N

Nenad1246

pre oko 4 sata

Kako misliš da napreduješ ako ne igraš protiv najboljih?
G

Gost1547

pre oko 4 sata

Zašto nismo? Zbog poraza od Intera? Igrali smo ,bile su individualne greške pa šta,Zvezda apsolutno pripada LŠ,i to će se pokazati brzo.
@

@Nenad1246

pre oko 4 sata

Napredujes za sta? Zvezda onda ne treba da igra nasu ligu onda, ako hoce da napreduje, nego da predje negde u nemacku cvajtu ili grcku ligu.
Z

Zzzvezda

pre oko 4 sata

Ako već imamo ovakvog bisera onda dajte i podignite više tu lestvicu sa transferom, ovakav igrač bi Dinamo prodao za minimum 20 miliona €. Naši transferi top igrača sve po 5, 6, 7 miliona. Stavite cifru lepo i da se generalno digne cena igračima u našem prvenstvu.
G

Gost90

pre oko 3 sata

Nasi igraci nemaju EU pasos i to je ono sto ubija cenu 60% a ne cudesna uprava i sta sve. Mamic jeste dizao cenu al za 10ak posto gore dole na trgovacki inat, al za razlike u cenama zasluzan je pasos i to sto njihovi igraci nisu bonusi u drugim ligama.
Z

Zone

pre oko 3 sata

Kakve veze ima EU pasoš? Pa po tome nijedan igrač iz Afričkih zemalja ne bi vredeo 500.000e.
1

1/1

pre oko 4 sata

Decko da ostane na ovoj poziciji u timu a Ivanica na krilo posto nam tu fale igraci, imamo ih samo 7
J

Joy393

pre oko 3 sata

Da, dečko da ostane u veznom redu, a Ivanić umesto Olajinke, po levoj strani da deluje. Mirko se inače najkomfornije oseća kad napada sa levog boka.
N

Nisam znao

pre oko 4 sata

Da je sinoc dao gol ,i namestio gol pa se toliko pise o njemu,nemoj te zajebavati pa mesi,ronaldo,runi i mnogi drugi u njegovim godinama davali su po 20 golova i 10 asistencija u sezoni,nije mali los daleko od toga,ali za reprezentaciju i dizanje u nebesa nije ni blizu tome.
A

Ajde bre....

pre oko 4 sata

....indijanac ne mlati!!
P

Pep

pre oko 4 sata

Nije istina Messi je tek sa 18, 19 godina poceo davati golove a Ronaldo takodje, mali Maksimović je jedan od najtalentovanijih igrača sveta posle Yamala i Endricka svako ko prati fudbal složiće se.
к

кикоман

pre oko 4 sata

не знам како неко може за 2 утакмице да да 20 голова...сабери то са учинком у графичару и добићеш сличну бројку, с тим да су сви наведени играли офанзивнију улогу од максимовића који је више везни играч...и немој уопште да престанеш да поредиш клинца из Србије са по многима два најбоља играча икада, значи оно или је најбољи икад или не ваља ништа логика...какви људи око нас страшно...
Y

Yamalu

pre oko 4 sata

Nemoze ni kopacke da brise,a runi je sa 16 godina davao golove za everton indijanci razumete su u fudbal kao ja u atomsku fiziku
Z

Zvezdan Božinović

pre oko 4 sata

Prodaće ga (a i Ognjena će) kao i Kostu i Jovana, i definitvno će mi ogaditi i fudbal i decenijama voljenu Zvezdu, baš kao što su mi mafioze na vlasti ogadile domovinu...
b

beogradski

pre oko 3 sata

pa ako ga sad prodaju na zimu a postoji velika sansa cim je potpisao ugovor terzica sa motkom da najurimo iz kluba. ja sam i za Radonjica pricao da ce otici za vise od 10 mil, a ovaj bar vredi 20 a do zime i vise
S

Scaloneta

pre oko 4 sata

Dečko ima ozbiljan talenat, nadam se da će pažljivo birati sledeći klub za razvoj karijere. Nije dobro ni da ostane predugo kod nas jer će stagnirati, a sa druge strane nije dobro ni da ode negde poput Mijatovića, Joveljića, Grujića, braće Ilić.. Jedva čekam da gledam Srbiju kojoj će 2 igrača iza napadača (Vlahovića) biti Maksimović i Samardžić.
K

KAMI

pre oko 4 sata

Sta su hteli stoperi, da nam pokažu suvu tehniku iznosenja lopte.... Da nismo onako jalovo držali loptu vec pokušali i da ugrozimo gol bio bi rezultat bolji
N

Ne ide u gostima: Zvezdinih 10 poraza i gol r

pre oko 4 sata

Crvena zvezda četvrti put u novijoj eri igra u grupnoj fazi Lige šampiona. Prvak Evrope iz 1991. godine odigrao je od 2018. godine deset utakmica u gostima i sve je izgubio.Crveno-beli su igrali sa respektabilnim rivalama, ali je jasno da se šampion veoma loše snalazi na gostujućim terenima. To pokazuje i podatak da je u samo jednom meču poražen sa golom razlikom, u svim ostalim duelima su gubili najmanje sa dva gola razlike. Sve je počelo duelom protiv Pari Sen Žermena 2018. godine kada je Zvezda poražena 6:1. U istoj sezoni crveno-beli su izgubili od Liverpula 4:0 i Napolija 3:1. Naredne godine Bajern je bio bolji rezultatom 3:0, Totenhem je slavio 5:0, dok je u Atini Olimpijakos u meču za prolaz u Ligu Evrope pobedio Zvezdu 1:0. Usledila je pauza od tri sezone u kojima crveno-belih nije bilo u Ligi šampiona. Vratili su se prošle sezone, kada su na strani izgubili od Mančester sitija 3:1, istim rezultatom od Lajpciga i na kraju od Jang Bojsa 2:0. Ovu sezonu na gostovanjima su otvorili porazom od Intera 4:0. Ukupna gol razlika srpskog šampiona u ovih deset mečeva je 4:34. Slede gostovanja Monaku, Milanu i Jang Bojsu do kraja ligaškog dela takmičenja. Ako Zvezda bude igrala kao u Milanu male su šanse da se prekine negativan niz.
M

MANOL0

pre oko 4 sata

Ovaj komentar je pokazao razliku izmedju zvezde i mocart sporta. Mocart sport je dao sport klubu akreditaciju i objavio je vest sa njihovog sajta posto je ovaj komentar kopiran sa sport kluba.
G

Gosty

pre oko 4 sata

Najbolje je da Ivanić bude starter, a Maksimoviću polako dozirati minutažu, bit će za Maksimovića puno utakmica slabijeg intenziteta, poput Partizana prošli ponedjeljak.
m

miloje dunster

pre oko 4 sata

Da li moze da se iskopa kada je dunster igrao dva meca ili ne dao Bog tri meca zaredom sa istom postavom.
s

salesman999

pre oko 4 sata

Lepo. Izbaciti fizikalca Olajinku, staviti Ivanica na njegovo mesto levog krila gde cesto i najbolje odigra, a Maksu na desetku iliti ofanzivnog veznog. i bicemo 20% jaci. Dosta vise trapavih pulena fizikalaca. Hocemo najbolje fudbalere na terenu. Pa ovako bar dok se Radonjic fizicki ne dovede na potreban nivo.
W

WQWQWQWQQWQWWQ

pre oko 4 sata

Upravo sam to htio da kazem, citam u tekstu ne moze se od njih dvojice (p.a. Ivanic i Maksimovic) ocekivati prodori po krilu kao od Olajinke i Silasa i tu mi pred ocima Olajinka iz utakmica sa Benfikom i Interom sinoc, koji je on prodor imao u te dvije utakmice, sinoc sam brojao dva dobra poteza samo od toga jedan kad je lopta preletila Djigu i isla u aut on se vratio i sprijecio to, a drugi je bio neko dodavanje na sredini. Ivanic na lijevo krilo, Maksimovic u sredinu i eto.
M

Mujagic

pre oko 4 sata

Momak mora da igra i bude bitan sraf Zvezde sledecih par godina!
D

Davno nismo

pre oko 4 sata

Imali mladog igrača na ovoj poziciji da je obećavao ovoliko, ali smo ih imali nekoliko pa su imali veoma osrednje karijere. Tipa Gojko Kačar je bio brutalno talentovan, pa mu je Herta bila najveći domet. Iako je igrao malo povučenije, Medojević je isto bio ekstra talenat pa isto, Frankfurt kruna karijere. Sve je do maloga, talenta ima, hrabrosti ima, ali sada da je pametan, da vidi kog personalnog trenera uzima neki fudbaler Barse, Reala, Bajerna, Sitija i sve što zaradi njemu da daje. Lepo sa klubom 1-2 treninga dnevno, oa sa privatnim trenerom 2-3 sata dodatnih treninga, pa da mu taj isti trener preporuči nutricionistu pa da se hrani po njegovom režimu i onda bi zaista imao ozbiljne šanse za veliku karijeru.
a

akansjw

pre oko 4 sata

Ljudi, decko nije nista posebno odigrao, samo terza naredio medijsku paznju, nije znao gde je kao muva bez glave a receno mu da sutira cim primi loptu na 20 metara. Sials i Serif mnogo bolji od njega
c

cirkus JSD

pre oko 4 sata

o svom klubu mozes da citas vasoj reviji i tu da kukate cvilite i jedni drugi ovoliko isfrustrirani da bodrite kako ste institucija
к

кикоман

pre oko 4 sata

осим што је са 17 година најбоље оцењени играч звезде на гостовању интеру, финалисти лиге шампиона пре две сезоне

Marko Pavlovic

pre oko 5 sati

Sve je to slabo, za ovaj nivo
M

Markec44

pre oko 4 sata

Мајсторе, мали има и знање и муда. Замисли тек време које долази пред њим и за нијансу бољи тим који има посед и који није у подређеном положоју, да видиш како би тек дошао до изражаја Тако да немојте само пљувати и критиковати
v

vroom

pre oko 4 sata

Znamo, ti si bio mnogo bolji u ovom uzrastu - nego te mrzeo sudija....
f

fffghhhnnn

pre oko 5 sati

necemo jos dugo brinuti tu brigu, momcina ima potencijala za najbolje lige a takvi sa ne zadrzavaju previse kod nas
B

Bu2nski

pre oko 5 sati

Samo da ga ne prodaju 2 godine. On i Djiga zlato kluba.
v

v1ad

pre oko 5 sati

"Odavno je bespotrebno da crveno-beli u Mozzart Bet Superligi igraju sa dvojciom osigurača ispred štopera. Toliko su dominantni u odnosu na konkurenciju da bi im jedan zadnji vezni bio dovoljan," U pravu ste 100% samo sto Zvezda nema "osigurace". Ni Elsnik ni Krunic nisu "zadnji vezni". Naucite malo pozicije igraca i ko sta igra.
J

Jole 39

pre oko 5 sati

Hrabra zvezda je opet ušla u istoriju kao tim koji ima najviše poraza zaredom na gostovanjima.
C

Claudio Lopez

pre oko 4 sata

Koliko poraza ima Partizan SAMO ove sezone u kvalifikacijama za Evropu reci ti nama...

SERBIA AGAINST THE WORLD

pre oko 4 sata

cuti pa ste vi usli u ginisovu knjigu rekorda ispadanjem iz kvalifikacija za sva tri takmicenja u Evropi, a poslednju pobedu u Evropi ne pamte ni vase cukundede
G

Gosty

pre oko 4 sata

Partizan nema priliku da primiriše Ligi prvaka.

lpool

pre oko 5 sati

Kad se Ivanic vrati moze samo da se rotira sa Silasom ili Serifom.. Ovaj mali mora da igra, em je majstor em je pod ugovorom ! Sta nam znaci Silas od 10 miliona kad nije nas igrac ?

SERBIA AGAINST THE WORLD

pre oko 5 sati

Na veliku zalost, (mada imam trunku nade da ce ostati) njega ce Terzic da proda vec na leto, ako ne i na zimu za neke sitne pare. Pa ce onda doci neki anonimus od 30 godina sa platom od 800.000 evra i tako u krug.
v

v1ad

pre oko 5 sati

Pa jasno je da su Maksimovic i Djiga u izlogu. To su dva igraca koja su u ovom trenutku najzanimljivija jacim klubovima sto zbog godina, sto zbog igara koje pruzaju.
P

Pakal II

pre oko 4 sata

Sad sam hteo da napišem - Nema potrebe da se pitate jer Maksimović već na zimu ide.
S

Sky888

pre oko 4 sata

Malo je 800.000,vidis da ovo troje sto su dosli imaju preko milion eura platu.Struka u klubu nam je nula,klimaci glavom i terzine sluge nas prave ludima a posle se cude sto igraju pred praznim tribinama.Ljudi dolaze da gledaju nase protivnike a ne nas jer je ocigledno da ovo sto mi dovodimo nema kvalitet za bilo koju ozbiljniju evropsku utakmicu.Desi se jednom u 30godina liverpul ali sta se desava u tom periodu izmedju je glavno pitanja!!!