Foto: Reuters
Foto: Reuters

Plavci ponovo prosuli bodove, Lampard nema zamerku: Zaslužili smo pobedu

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.12.20. | 22:17

Za razliku od utakmice sa Arsenalom, engleski stručnjak zadovoljan onime što je video protiv Vile

Kritikovao je Frenk Lampard pre par dana svoje izabranike razočaran posle poraza od Arsenala. Smetali mu je manjak energije, letargičnost, premalo trčanja. Večeras je Čelsi ponovo rezultatski podbacio osvojivši bod protiv Aston Vile, tek četvrti u poslednjih pet duela, ali za razliku od prethodne konferencije trener Plavaca nije grmeo na ekipu.

"Video sam reakciju i odgovor mojih igrača. Niko me nije razočarao. Pristup i stav bili su odlični, ali jednostavno nismo dobili ono što smo zaslužili”, rekao je Lampard na konferenciji, a nešto ranije u prvoj izjavi pored terena naglasio je da je njegov tim trebalo da osvoji ceo plen.

Izabrane vesti

Čelsi je poveo preko Žirua u 34. minutu, Vila se Vratila golom El Gazija po startu drugog dela i do kraja utakmice potvrdila ono čega su gotovo svi premijerligaši svesni. Da ume odlično da štiti sopstveni gol, ali da joj tokom sprovođenja te namere u delo ne nedostaje kapaciteta i ambicije da ugorzi gol rivala.

“Uložili smo mnogo truda i posvećenosti protiv vrlo čvrtsog i organizovanog tima. Očigledno je da smo želeli pobedu, naročito u našem domu, ali uprkos tome što je nismo ostvarili video sam mnogo više pozitivnih detalja nego ranije. Imali smo prilike u završnici, Čili (Ben Čilvel) je umalo postigao divan gol, a i Timo se našao u dobroj šansi.”

Čelsi je u poslednji 16 dana izgubio od Evertona, Vulverhemptona, pobedio Vest Hem, a onda pre večerašnjeg meča poklekao i pred Arsenalom. Činjenica je da su Plavci u ozbiljnom padu forme u odnosu na period od kraja oktobra do početaka decembra meseca.

"Kada se stvari ne odvijaju onako kako ste zamislili, morate da rudarite u tim trenucima. Da se ova utakmica igrala pre mesec dana, verovatno bismo je dobili. Potrebno nam je to samopouzdanje kako bismo pregurali ovaj težak period, ali jednostavno ne mogu da tražim od igrača više od onoga što su prikazali danas", zaključio je engleski stručnjak.


tagovi

ČelsiFrenk Lampard

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara