Komentari na vest

Pirinov gazda pobesneo: Sve vas poznajem, većina mi duguje novac - ostavite nas na miru ili će vam porodice ispaštati!

r

rau

pre 24 dana

alo bgari ima neki sljunak da mi se istovari
А

АК10

pre 24 dana

Bugari
G

Ggostt

pre 25 dana

I onda naši ovde traže privatizaciju klubova.Ljudi niko nije protiv privatizacije ali ne ovakve balkanske gde bi menadžeri pokupovali klubove i uvaljavali škartove.Privatizovana preduzeća u srbiji vam govore kako bi to ispalo, znači dok se ne srede zakoni ništa od toga.Pa opet pišite o lepoti bugarske i rumunske lige, na oko samo lepo, predsednici klubova sa privatnim obezbeđenjem sa sve oružjem uleću na teren.
H

Hmm

pre 25 dana

Pretnje neke izgleda. Podseća me malo na Ostoju.
K

Kendisport

pre 25 dana

Vrlo logicno i zdravorazumsko razmisljanje vlasnika tog kluba, i inace nije pretio nikome. Porucio je ovima sto im je ispadanje iz lige kraj sveta da je to ipak njegov klub i njegove pare. Cuj navijaci kritikuju nesto sto je u privatnom vlasnistvu, ma vazi.
v

venom666

pre 25 dana

U sustini covek je rekao da ce proterati sve kriticare sa stadiona i njihove porodice, a vi ste stavili naslov kao da ce ih sve pobiti...bravo "novinarcici"
G

Goranka Kukić

pre 24 dana

Bravo!!! Pa tako je. Lepo su mlade generacije već pripremljene na totalitarni način razmišljanja. Misija uspela u potpunosti. Ne daj Bože da neko nešto u životu, ili društvu u celini kritikuje. Inkviziciju u tom slučaju uvesti bez odlaganja bre. Kritičare bilo koga, ili čega na vrbe!