Komentari na vest

Piksiju se ispunila želja: Na EURO vodi 26 igrača

4

4231

pre 10 dana

Piksi je sarlatan sto se trenerske struke tice,a jasno je da vezza radi ceferin fss sve biznis...
D

Dobra

pre 10 dana

Je vest.. Samo da ne vodi gruje radonje mijile i ostale koji su rezerve u klubovima gde igraju. Ima puno boljih i mlađih i starijih koji igraju odlično godinama i zaslužuju dres reprezentacije na EP
S

Sf

pre 10 dana

Ma može da vodi i 36 igrača mi nemamo šta da tražimo tamo. Brukaćenas kao i u Kataru. Piksi nihe izvukao nikakve pouke i sa tog takmičenja, i dalje tvrdoglavo gura isti sistem i iste igrače kao u Kataru. Pogotovu u odbrani i igrači i sistem u kom igraju su više nego sporni. Samo neinteligentan, (da ne upotrebim težu reč) čovek može da ponovo radi istu stvar koja je prošla loše i da očekuje da će sada rezultat biti drugačiji. Ne razumem.
4

432432432

pre 10 dana

nista bez 50
4

432432432

pre 10 dana

nista bez 50
4

432432432

pre 10 dana

nista bez 50
l

lol3

pre 10 dana

Super. Vec vidim vrsnog Mijailovica kako pocinje protiv Engleza, okrecu ga Foden i Sterling ko majmuna a potom ga Kejn baca na pod. Ali hej, nema veze, bitno je da se uvalja nekome posle Eura.
O

Ovako

pre 10 dana

Foden prolazi Mićka, šalje Milenkovića po burek, Pavlovića na tribine i daje gol.
T

TAKOO JEEE

pre 10 dana

Ispunila se zelja njemu i raznim menadzerima da moze da se povede neki potencijalni indijanac da bi ga prodalii da bi se svita ugradila od buduceg eventualnog ugovora...Razocarenje u Piksija je veliko,od taktike do odabira igraca , izjava i uopste...
A

Ako svi budu na terenu

pre 10 dana

u isto vreme, eto nama evropske titule!
M

Mildred

pre 10 dana

🤣🤣🤣🤣🤣
K

Kleo

pre 10 dana

Kakve gluposti majko mila, ranije se znalo, 11 igraca na terenu, 7 na klupi, i to je to. Danas pogledas postave pred pocetak utakmice, njih 15 na klupi. Ajde ovako u ligama da nekako i proguta covek, ali na EP/SP gde ce vecina timova odigrati 3 utakmice, i gde nema previse prostora za eksperimentisanje tebi sedi na klupi 15 igraca. Evo nek nadje neko podatak sa koliko je Piksi igraca igrao u Kataru, glavu dajem da ih je bilo maksimalno 15, a on kuka da vodi 26. Sad ce da se nadje neko i da pise kako je super za mlade igrace da osete atmosferu i ne znam sta, ako im je do atmosfere nek kupe karte pa nek idu da gledaju uzivo, pravi razlog zasto ih vuku, bar u nasem slucaju, su menadzerske kombinacije da bi se prodali neki amateri poput Bazdara i Mijailovica.
D

Duh koji lebdi

pre 10 dana

Znači ispunila se kiksiju želja da vodi talog menadžerskih igrača poput Erakovića, Račića, Gajića, Mijailovića, Radonjića i sličnih vrsnih talenata Srpskog Bajerna.
D

Duljaj koji leti

pre 10 dana

Ne, nego ce povesti vrhunske igrace svetske klase poput Zdjelara, Bazdara, Svete Markovica i ostalih asova.
R

Reprezentacija na ojro

pre 10 dana

Vlada stojković-Džeki Milenković, Kalabić, Sveta Šteta -Lukić, Belić,Natho, Zdjelar, Živković-Mitrović, Semedo "Medo" Baždar, Vlahović
N

Neverovatno

pre 10 dana

Namerno prizivaš tu igrače Zvezde (bivše ili sadašnje) ali vam vaše "vedete" ne smetaju? Jel ima bar neki realni grobar i zašto nema?
S

Samo

pre 10 dana

26 igraca?! Zaokruzite to na 30 pa da mozemo posteno da pravimo kombinacije! Uefa Mafija!