Komentari na vest

Piksi: Veliki uspeh za srpski fudbal da smo uopšte došli ovde posle toliko godina

P

Plavi10

pre 3 meseca

Srbija ima dobri igraca al nema ekipu. Sledece kvalifikacije necete proci jer ide samo prvi na SP a drugi dodatne. 3 naj bitnija igraca su vam u padu, kao i nama u Hrvatskoj. Mi imamo mozda jos sreću što ćemo biti mozda nositelji skupine al nije sigurno.
S

Slog

pre 3 meseca

Treba opravdati primanje od 1,5 miliona evra za platu selektora
J

Jugos

pre 3 meseca

Nedostajalo je profesionalizma u igri. Sa onakvim pristupom igri netrebaju nigdje igrati.
3

3333

pre 3 meseca

Daj čovječe mani se demagogije Ako imaš gram obraza i časti podnesi ostavku..
M

Mijasava

pre 3 meseca

On da je imao Karakter i Obraz,učinio bi to posle Svetskog prvenstva...nego nema ga.
P

Pa ter

pre 3 meseca

Druze koji fudbal igraju i ko to placa ovo je zalosno . Daj ostavku i bobro je pravite im stadion 🤣🤣🤣🤣 i ogradite se dobro
P

Pedja Nis

pre 3 meseca

Kakva sujetna budala! Kaze “nismo se obrukali” Pa ti se obrukao neznalice jedna. Obična demagogija, klasičan SNS govor.
a

aman za aman

pre 3 meseca

Ne verujem da selektor cita ove komentare ali...Kako ne razumes da si trebao napraviti "radnu" ekipu,poput npm Slovenaca ili jos bolje poput Hrvata ranijih godina?Umesto toga potpuno nesvestan(?) realnosti,ti nam obezbedjujes kolektivni osecaj sramote koji je tebi nepoznat?!Mnogi ovde "govore" tj pisu kako nisi dorastao mestu selektora i cini mi se da to jeste sustina,ma koliko delovalo prozaicno i sablonski zbog nezadovoljstva ljudi?!
A

Asis

pre 3 meseca

Navijaci da ne idu vise ni na jednu utakmicu reprezentacije, a i na klupskom nivou nije bolje, ionako igraju za sebe i svoj dzep a na konferencijama demagogija kao politicari samo u sportskom obliku!
j

jjjjjjjjj

pre 3 meseca

da samo sto sada igra 24 tima, neupeh je bio sto se proslo nismo plasirali i to veliki a ovo je normalan rezultat a da je prethodni sistem znaci opet se nismo plasirali u 16 tako da prakticno i nismo bili na EP
G

Gost 66

pre 3 meseca

Nama je počelo da biva sve uspeh :D Uspeh je Zvezda u Bariju ‘91 na žalost i tu je Piksi promašio i bio s pogrešne strane.
O

Objektivac

pre 3 meseca

Peticija za smenu Dragana Stojkovića Piksija!Čovek je nešto najgore što se desilo srpskom fudbalu.
и

имамо ми

pre 3 meseca

кога пре да сменимо ....
E

El capo

pre 3 meseca

Nema tu šta da se komentariše. Prva stvar, sada se vidi koja je nepravda načinjena (a i šteta za tim) što nisu bili tu Radonjić i Lazović. Njima je ovo mogao biti poslednji ples, toliko su valjda dali reprezentaciji svojim golovima i zalaganjem na bitnim mečevima. Falilo nam je makar još dva krilna igrača u rotaciji za ovaj sistem sa krilima i jedan pravi zadnji vezni. Živke se mučio danas levo a on desni krilni napadač, uopšte mu nepoznata defanzivna levokrilna uloga. A ti kad imaš krila onda moraju ta krila biti brza, i sigurna na lopti, sa iskustvom igranja na toj poziciji. Ono sa Gaćinovićem verujem da se ne bi dogodilo Lazoviću,a vrv ni Radonjiću. Mada je tu po meni isto toliko kriv bio i Sergej, pola pola snose krivicu za primljen gol protiv Slovenije. Ali eto ispada da su Englezi dali isto samo 2 gola, kao i Danci i Slovenci. Protiv Danske igraš na pobedu i ti sve u odbranu baciš u prvom ponovo. Ne želiš da primiš ali moraš da ga daš za prolaz, sve top ali njima valja i nerešeno. Rajkovoć odigrao fenomenalan turnir! Pavlović isto, svaka mu čast, neverovatan je! Bleki Milenković, šta reći, zreo je za Premijer Ligu sasvim sam siguran, on je učinio da se Kejn i Højlund namuče za svaku loptu, dominirao u međuaobnim duelima. Veljković veoma korektno. Ilić bio preplašen, što je prouzrokovalo onaj šut Eriksana kada Rajković sjajno intervenisao. Lukić malo nesiguran isto, Sergej tragičar, ovaj pokušaj plasiranja sinoć mi je delevao kao veoma loša odluka, njegove posvećenosti kao da fali a vrv i motiva, zreo za reprezentativnu penziju. Tadić, Jović i Vlahović najveće žrtve u ova 3 meča, prosto su im falile ponekad lopte bliže golu, ali nije bilo nekoga ko bi podelio kvalitetan pas. Uvek samo drugo poluvreme napadamo, utisak da nemamo načina bilo šta inicirati osim bunarenja. Iz igre smo stvorili premalo šansi. Ako nema šansi nema ni golova. Živković je igrao sve i svašta, to je moglo da nam se osveti, ali nije bio ni on loš. Pored Sergeja najlošiji utisak ostavio Gudelj, od njega sam očekivao više. U nekoliko navrata je Pavlovića doveo u neugodnu sitiaciju svoj dodavanjima. Da li ti igrače rade u reprezentaciji iste one stvari što u klubu rade? Nisam video to u veznom redu, a ni u napadu, pogotovo ne po strani. Odbrana svaka čast, kvartet Rajković, Pavlović, Milenković, Veljković iznad svojih mogućnosti. Koncentrisano, sasvim pedantno. Vezni red praktično nismo imali, napad loše posložen, sistem igre nije jasan ni onom voditelju Luka sa Arene koliko sam shvatio. Svi dobili neke defanzivne zadatke, a ti brale tako ne iskoristiš mogućnosti tihigrača. I još jedna loša stvar, zadnji vezni naš trenutno najbolji aktivni je Matić, samo što mi nemamo savez koji dobro radi. Pa nemamo ni Bajčetića a ni Pavlovića iz Bayerna. A Kostić nam se povredio. A tvrdim da bi Radonjić i Lazović više vredeli nego Gaćinović i Gudelj i Stojić/Spajić.
N

Nenad5

pre 3 meseca

Pa Radonjica i Lazovica nisu smeli da stave na soisak za EP pošto su dali podrsku Vidicu uoči izbora u FSS. Stiglo naredjenje sa vrha.
B

Bojan bg

pre 3 meseca

Obicno osobe sa takvim fondom reci a koje su svesne toga prave se gluvo neme da se ne brukaju.Svi crvenimo kad ti pricas seljacino iz pasi poljane.Pa sta mislis? Da je Dancima trebala pobeda dal bi te dobili Dragane Dragane.Kako si se kvalik.sa kim si bio u grupi nesreco?Sa Bugarima ,C Gorom ...Da vratis pare ,izvines se i javno kazes jeo sam govna...tim recima🙈
Г

Гост

pre 3 meseca

Шта више причати и коментарисати, ко је гледао утакмице, јасно му је како су играли и наш и остали тимови. Могли смо и видети у већини тимова како се воли своја земља, кроз фудбал. А наши играчи након завршетка утакмице одлазе до трибине да се захвале навијачима, а ови их гађају чашама. Ето како су се трудили и како су играли.
Г

Групни

pre 3 meseca

оваква тврдња је тачна колико и следећа: шта се у нашем фудбалу ради велика је срећа и да постоји !!!
m

molim?

pre 3 meseca

Odveo nas na SP, sa stilom. Svaka čast. Ispali sa SP, uz evidentne greške koje je kao selektor pravio. Pravdao se povredama, pa hajde, da se proguta ono neznanje gde vodiš 3:1 i primaš dva gola iz kontre. Švajcarci nas okrenuli. Odveo nas na EP, u objektivno gledano iz najslabije grupe, gde smo u jednom momentu čak bili i treći, ali smo se izvukli zbog boda protiv moćnih Bugara i rezultata u Mađarskoj. Ispali smo sa EP kako smo ispali, bez glave i repa. Odveo nas u A diviziju lige nacija, prilično ubedljivo, svaka čast. Ne planira da da ostavku, ne planiraju da ga smene sad, ali ako ispadnemo iz A divizije, onda stvarno ne treba da bude selektor. Mišljenja sam da i sad ne treba, ali eto, ima podršku saveza iako je ovo neuspeh, zbog svega prikazanog. Stvari treba da se menjaju na vreme. Nov selektor, da se kroz ligu nacija i prijateljske spremimo za kvalifikacije za SP. Da ne bude da bacimo i tih 6 mečeva i odatle ispadnemo, pa da se onda uigravamo kroz kvalifikacije. Što se igrača tiče, mislim da zaista sa Gudeljom i Kostićem više ne možemo, Tadić, SMS i Mitrović ne mogu više od 30 minuta i to moraju da prihvate ili da ih više ne zovu, kao i gore pomenutu dvojicu.
V

VeselaSova11

pre 3 meseca

Sramota... a sto selektor ne prokomentarise igru u ova 3 meca? Koliko smo imali sansi i suteva? Kako to da Mitrovic i Vlahovic razmene samo 1 pas u dve utakmice?
B

BokiMunja

pre 3 meseca

Nije sporno to sto je rekao,jer i drugi selektori kada su bili,kvalifikujemo se i onda kao da je to to,zavrsen posao,uspeh je sto smo otisli,a sta ce tamo da bude to nema veze. Mars sa mesta selektora govedo!
B

Bojan BG

pre 3 meseca

Veliki si demagog i prevarant.Kad budes ostao sam sa sobom shvatices to lazovzino👍Da odes na grob Radomira Antica i da mu se izvines sto delis radno mesto sa njim.Bagro pokvarena i ti i tvoji iz saveza matore drtine sto vam je uvek malo para.Dovidjenja🤚
Z

Zigmund

pre 3 meseca

Gosn selektore za 1,5m Eura mogli ste napraviti jednu ozbiljnu akciju sa 3 brza pasa za 270min. Ili ako je to bas tako komplikovano mogli ste bar jednu kontru ili neki prodor i razbijanje defanzivnog bloka protivnika. Ovako za 270min samo sigurni golman i dosta dobra odbrana.
B

Blvkbz

pre 3 meseca

Играч 5, тренер 0, човек -100
P

Padinjak

pre 3 meseca

Dragan ne prisustvuje utakmicama, fizicki bude tu, ali mentalno ne. Iz malih segmenta meča koje po nekada isprati (ili mu pomoćnici prenesu dešavanja) nije moguće izvući smislene zakljucke. Dragan radi najlogicnije sto može u svoju korist, kao đak koji izađe pred tablu da odgovara, a nije procitao lektiru. Izmišlja, vraća na opšte teme, baca šuplje floskule. Tu dolazimo do problema, Dragan nije đak, već bi morao da bude profesor nastavnik, trener, pedagog i uzor. Ako poslusate pažljivo reči Mitrovića, kaže “dali smo sve što imamo, ali smo taktički podbacili “ jasno je da Dragan nema više podršku ekipe. Prošle nedelje ga je prozvao i kapiten. Lažni profesor, mister Dragan je izgubio svlačionicu. Ovo će se rešiti eliminisanjem igrača sa autoritetom kao Mitrovića i Tadića, nažalost, dok lažni trener ostaje
J

Jajnoool

pre 3 meseca

Nažalost? Pa ja jedva čekam da vidim leđa Mitroviću zajedno sa Kiksijem, sms-om,
N

Nanas

pre 3 meseca

Pa ako nas sa tv-a ubedjuju svaki dan da zivimo nikad bolje, da je sve super , da su nam nikad vece plate,i nikad bolja perspektiva, i u sve to verujemo, i podrzavamo, aj neka neko kaze razlog makar jedan ,da i Piksi isto ne govori, sve ce to narod progutati i proci preko toga, jednostavno smo takvi,i treba se pomiriti sa tom istinom.
p

pppoooppp

pre 3 meseca

Ua bre ua! Idi kuci i zadovolji se platom luzeru
D

Da,daa,daaa

pre 3 meseca

Piksi 90 posto naroda zeli da odmah odes covece. Dajte mu pare za ceo ugovor jer on obraza nema da ode zbog para,dajte mu sve neka ide sa milim bogom vise
S

Sova1992666

pre 3 meseca

PIKSI VRATI PARE!
P

Pa1

pre 3 meseca

Sramota! Odlazi!
p

pijani dragan

pre 3 meseca

pokirij se po ušima i ćuti, šta pričaš ti bre pijani Dragane
d

darkok

pre 3 meseca

Treba da budemo srećni a jedva smo prošli naj slabiju grupu u kvalifikacijama,a prošli još Slovenci,Gruzijci,Rumuni,Slovaci,Albanci jel znate de igraju njihovi igrači pa ne znate svaki od ovih timova imaju max 3-4 poznata igrača solidna i svi oni su prošli kao i Srbija što znači da i nije neki uspeh sam plasman na EP,a od ovih 5 nabrojanih čak 3 reprezentacije je prošlo u nokaut fazu a nemaju vrednije i bolje igrače od nas što opet ovu pixijevu izjavu baca u vodu ali normalno je da čovek priča da je ovo uspeh jer tako štiti sebe i svoje neznanje i svoj jak ugovor 1.500.000e godišnje jer niko za njegovo trenersko ne znanje mu ne bi dao ovoliku platu i cilj mu je da ostane što duže na klupi Srbije što će mu njegov menadžer AV i omogućiti čak mislim da će ga dočekati na balkonu popto je ovo u stvari uspeh Srbije🤣🤮🤯💩😱
m

milan 89

pre 3 meseca

taj jedan gol engleza je bio protiv nas. jedino smo mi izgubili od njih,sramotno izdanje u svakoj utakmici. sramoto. ne pisem večika slova jer nemam zbog koga...

Usput

pre 3 meseca

Mogu da pređem preko očajne igre ali preko ovakvih izjava ne. Ne možeš da izađeš i kažeš svom narodu " glupi ste" jer ovo je upravo to. Mi ne znamo šta smo gledali... Smenio bi ga samo zbog ovakvih izjava nevezano za to koliko očajno igramo,za to kako igramo bi ga takođe smenio. Dva otkaza bi mu uručio.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Čoveče ti si prolupao. Ti trebaš na posmatranje da odeš. O kakvom crnom uspehu ti pričaš?????? Na ovo prošireno EP nije se plasirao samo onaj ko nije hteo. Koliko sam te voleo kao igrača, toliko te sada ne volim kao trenera, i ako sam ti dao nevidjenu podršku u početku. Od svih ekipa na ovom EP, mi igramo ubedljivo najgori i najružniji fudbal. Fudbal bez ideje, fudbal bez akcija, fudbal bez ičega. Mi ne možemo grupu da prodjemo gde tri ekipe idu dalje ejjjjjjjjjjjjjjjj. Koji je ovo fudbal koji mi igramo?????? Nema nam spasa dok se prvo savez ne promeni, pa selektor, pa skroz podmladjivanje ekipe. Ovo nije reprezentacija, ovo je kanalizacija.
L

Laporta

pre 3 meseca

O dmah D ragane L epo A ktiviraj Z rnce I skrenosti
P

PosmatracStvarnosti

pre 3 meseca

Vučićevi poltroni su sline po karakteru, svi do jednog
e

eeh

pre 3 meseca

Cim je Rade Bogdanović otvorio rafal po Piksiju na rts ovi voditelji krenuli da ga seku, da naglo menjaju temu itd eeh Srbijo medju sljivama..
D

Drndule

pre 3 meseca

Prava SNS prodavac magle. Cuj to,uspeh je da smo se plasirali. Hajde sto nam je grupa bila najslabija moguca u istoriji. Grupa u kojoj nije bilo Nemacke,Engleske,Holandija,Francuske,Italije,Portugalije,Svajcarske,zatim niko ni od osrednjih ekipa poput Danske,Irske,Velsa,Grcke,Poljske i ostalih nije bio, I u takvohj grupi medju bugarima,crnogorcima i madjarima ti jedva iscupas remi kod kuce i prodjes dalje. Da bude jos zalosnije,dalje prodjes jer su promenili pravilo i dopustili da idu dva iz grupe. Da imalo obraza imas,jos odmah bi ponudio ostavku a ovi prevaranti u FSS-u bi je unapred prihvatili i vec trazili drugog selektora.
R

Realno brodarac

pre 3 meseca

Ne mlati prodjose slovenci a mi idemo kuci bruka i sramota
O

Opa Miki

pre 3 meseca

Ovo je veliki uspeh za srpski fudbal, da smo uopšte došli ovde posle toliko godina. Da li ga stvarno nije sramota da ovako nešto izjavi. Pa onu grupu u kvalifikacijama bi Saša Ćurčić prošao da je vodio reprezentaciju... Za svaku iole jaču reprezentaciju imaš istu taktiku a to je da čuvaš nekog na klupi da bi bio svež zadnjih 15 minuta pa ako izmisli nešto super, ako ne, ipak je to reprezentacija gornjeg ešalona.
o

otkaz

pre 3 meseca

Ja koji se nerviram jer mozda ne stizem da obradim posiljke, jer nece sve otici danas, pljusak koji lije, rampa koja ne radi, ljudi koji me gledaju (kolege) koji mi govore da mi kisne roba. Komercijalisti koji zovu od ranog jutra gde im je roba kad ce biti kod kupca jer je bitno zbog bonusa. Ja koji se tresem jer nemam gde sa robom. Rampa kamiona i ljudi koji gledaju kako lije i cekaju da se roba sama utivari i ja koji uzimam strec foliju folijam palete rkbe po kisi, jer nemam gde... uzimam viljuskar i utovaram. Sve sam zavrsim posaljem im fakture, zavrsim dan i vodim evidenciju o troskovima da ne odskacu od budzeta da budem sto efikasniji. I nervozan sam pod stresom jer mi je potreban novac da nesto u zivotu napravim da platim kiriju jer nemam svoje i vreme koje nemam jer svaki dan po 10 sati rada. Ja koji se zrtvujem za sta...E moj selektore sta vodis i cemu se nadas. U s Srbiji se frljaju sa novcem gde god se okrenem a ti si se stisao za par miliona a u zivotu si napravio toliko. Ja bih sutra dao otkaz da znam da nesto ne mogu.
U

Ukicaa1980

pre 3 meseca

Stojkoviću nemaš ni grama morala, sramoto ! ODLAZI !!!
P

Pixi Japan

pre 3 meseca

Zar nije pile pricao bicemo pravi u nemackoj? I dokle vise pouke do sad bi knjigu napisao 😂
V

Veliki uspeh

pre 3 meseca

će biti ako napustiš klupu a na tvoje mesto konačno dođe Slaviša Jokanović, pa da možda i napravimo neki rezultat, za početak u Ligi Nacija!!!
h

halo

pre 3 meseca

Ogroman uspeh, preko tri utakmice vi ste sveukupno šutnuli šest puta u okvir gola. To je dva šuta po utakmici. Bez ikakvog, ali ikakvog preterivanja, Andora i Lihtenštajn ne bi bili toliko anemični u napadu.
S

S.T.A,L.K.E.R.

pre 3 meseca

Tako je. Jesmo ispali ali nismo poraženi, 5:0 za nas protiv Kosova, razbili NATO na sitne delove 99-te, porazili zapadne sile iako su oni doneli rezoluciju protiv nas, ekonomski tigar, zajebani zmaj. Naše se pobede na svim poljima ne mogu prebrojati. A i ti porazi i neuspesi kao sad na šampionatu. Malo fali, samo jedna trunka. Mada to što malo fali, to devojci sreću kvari. Ali sve je to blizu, da nije bilo onih koji su rušili atmosferu, pete kolone i stranih plaćenika, mi bi i ovde odigrali bolje. I hoćemo. Sledeći put. Garantovano.
T

TOMAŠ UE

pre 3 meseca

Najveci neprijatelj Srbije..neznalica..izdajica. loš covek..dano sam rekao..sram te bilo..
A

Andjusov fan

pre 3 meseca

Lepo je jednom rekao Aca Lukas moze da bude direktior Fk PKB, slusam sad konferenciju ne mogu se nacuditi, covek srecan zadovoljan, al Dragane promasio si taktiku u svakoj utakmici, promasio si izmene u svakoj utakmici.. poveo si neke igrace a neke koji su trebali nisi..SRAM TE BILO
m

molim?

pre 3 meseca

Iz kvalifikacija smo prošli kao drugi, pored silne Mađarske, prejake Bugarske i Crne Gore i velesile Litvanije. Za to im nije trebao selektor.
K

Kiksi Stojkovic

pre 3 meseca

Bruuuka!
D

Dejanii

pre 3 meseca

Ima pravo da je veliki uspjeh sto smo dosli, ali kada pogledaš protivnike onda shvatiš da je veliki neuspjeh 🤣🤣🤣 Nikakvo čudo nije sto neće niko da ih gleda na stadionu.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Tacno sam ovo pricao da ce Piksi da izjavi i eto! Veliki je uspeh samo ucesce na ovakvom velikom takmicenju i bla bla. Imali smo najlaksu grupu ikad u kvalifikacijama za EP, povecao se broj ucesnika. Cak je in EP nasa grupa bila jedna od losijih. Od 6 utakmica, 5 su bile nereseno i samo smo mi izgubili od neubedljive Engleske. Pa smo cak pricali kako smo odlicno odigrali protiv Engleza. Da imaju casti, sada bi i Piksi kao selektor i celo rukovodstvo FSS trebali da daju ostavke. Ali, ovi imaju obraze kao djonove, ostace svi, a Piksi je vec dobio novi ugovor. Da su ovi nasi igraci neki, trebali bi svi da odbiju da igraju dok je Piksi selektor.
M

Mikac678

pre 3 meseca

Kvalifikacije prošli na jedvite jade i to u najslabijoj, da je kojim slučajem ostao stari sistem kvalifikacija nema šanse da bi se uopšte plasirali. Ima 250k veću platu od selektora Danske a čak 1,1 miliona evra veću od selektora Slovenije i nešto pametuje.
D

Drndo

pre 3 meseca

Selektor Milojevic. U reprezentaciju bih zvao da mi golman bude Rajkovic, odbrana Jan Karlo Simic i Erakovic, bekovi Terzic i Nedeljkovic, sredina Grujic i Maksimovic, navala Samardzic,Vlahovic i Jovic. Probao bih da nagovorim Ugrinica iz Jang Bojsa da igra za nas, Belica bih zvao, Ratkova, golmana Rome takodje i jos nekolicinu i njih bi uigravao.
m

maleri jedni

pre 3 meseca

" Nikad ne potcenjujte snagu Orlova " ...Rece stokin partner u reklami..Sve ostalo je istorija...

goranc333@gmail.com

pre 3 meseca

Ko nam je selektor dobro nismo svaku utakmicu izgubili sa po 5:0. Ovo je super.

Proficap

pre 3 meseca

Da malo razocarenje. U stvari, jiko nije razocaran, da vas docekamo na balkonu?
Z

Zavatoni

pre 3 meseca

Šta si ti, večeras zbućkao,to niko ne zna!?
M

Mutommbo

pre 3 meseca

Pixi sujetan do bola, a obraz đon. Da je trener Zvezde bio bi već najuren. Ovako on je trener reprezentacije koji se drži Vučića i uspeh nije merilo za nastavak rada. Sramota.
N

Nsjsjjsjshshsh

pre 3 meseca

Srami se covece,plasirao si se zato dto je prosireno prvenstvo na 24 ekipe pa se samo andora,san marino i giboartar nisu plasirali a i taj plasaman je bio sramotan,umalo nas Bugari nisu izbacili..Stidi se bruko od coveka..
R

Rosso

pre 3 meseca

Eto, krece demagogija i manipulacija sa ciljem opravdanja. Ni ne zasluzujemo nista bolje od ovoga..
S

Skii

pre 3 meseca

Ovaj prodaje maglu i promaju totalni klosar.
A

Ab

pre 3 meseca

MRŠŠŠ
l

less dw282

pre 3 meseca

ljudi naravno da jeste uspjeh. da smo imali Kostica , a jedina smo repka koja nema jednog od najboljoh igraca, mi bi danas glatko prosli i cak igrali dje austrija koju bi takodje prosli. ali sreca nam je okrenula ledja. Istina malo je dosadan Piksi ovo fudbal ali hvala za 2 boda. Danas smo trebali biit broj 3 da je Engleska htjela da igra. Govna najgora i inaj Jude je Kostica povrijedio kad ga posla po bureke.
B

Bd

pre 3 meseca

Opet kriv neko drugi🤣🤣🤣🤣🤣
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Malo razocarenje? Ma daj bre piksi ajde molim te skini nam se svima. Oces da se ognes zastavom mozda? Jel ti malo para koje si u karijeri dobio kao igrac? Jel vam svima malo majku li vam .... hohstapleri?! Jel moguce da vam nije zao naroda...bojite li se bre boga? Neko je krvavo radio za tu kartu da plati i ode na ep umesto na more. I ti izadjes i ovo izjavis. Stidi se piksi svojih godina. Decu i unuke ce ti neko prozivati za koju godinu. Eno ga milicic, do ore mesec dana obozavan, nema ko ga sad ne pljuje! BRUKA ZIVI VECNO!!!!
B

Bez komentara..

pre 3 meseca

Hahahahahahahahahahahahaha
C

Coda 17

pre 3 meseca

Slovenija Slovačka Madjarska i Rumunija su prošle dalje "mister" Dobio si poklon grupu i ispao i soliš nam pamet o uspjehu Da Bog da ostao trener al da se nikad nigdje ne plasiramo dok ti vodis
M

Monteroo

pre 3 meseca

Jedna velika istina,bili smo ,učestvovali,to je to...potpisujem da sada ako penzionisemo ove igrače mi kvalifikacije proći nećemo... Stigli smo do nekog nivoa,koji garantuje rutiniranje kvalifikacije za nešto više i nismo....A liga nacija,euro,SP...sve ostalo je naše lozenje...pa nemamo ni jednog LS igraca..jedan PL.....i hoćeš polufinale EP...

smederevac14

pre 3 meseca

E pa vidis Dragane, uopste se ne saosecas sa ovim narodom, uopste ne razumes u cemu je problem. Kako god ti uvek okrenes na tvoju vodenicu uz po koji alibi, vecito su nama svi drugi krivi. Samo se stavi u stanje pola ove nacije koja je poput mene osudjena na rad u nekoj fabrici za nekih 500€, i sad zamisli da ja iznova i iznova pravim greske, prvi put mozda ali veliko mozda mi i bude oprosteno, drugi i svaki sledeci put po dzepu ili otkaz, a ja njemu kazem ali sefe mi smo prosle nedelje dobro uradili prodali smo 3 tone vise u odnosu na proslu nedelju, covek bi se verovatno nasmejao i zakljucio bi da sam zreo za otkaz :)
s

sayonara

pre 3 meseca

Baš je veliki uspeh što smo se iz one smešne grupe jedva kvalifikovali na EP. Obe utakmice izgubili od Mađara, Bugari sa svojih 4 poena na kraju, 2 uzeli protiv nas. Pobedili smo Crnu Goru i Litvaniju, uspeh, nema šta.
G

Gost007

pre 3 meseca

Ponosis se..Danci trze loptu oni setaju po terenu..sramota...ti tvoji arapi i svi iznad 25 treba dobiti nogu iz rep..
P

Pedja443

pre 3 meseca

Rade je rekao sve
N

Nadamoo se

pre 3 meseca

Nadamo se da ga strefi srcka jer drugacije nece da ode
E

Epson

pre 3 meseca

Slavoljub Muslin.
G

Gost10

pre 3 meseca

Dalic, selektor Hrvatske ima placu 125.000€ x 12 = 1.500.000 i to nakon svega sto je uspio uraditi i uspjehe koje je imao sa reprezentacijom, Piksi bratina 1.400.000 za sta ? Jedan gol u tri utakmice. Ni napretka ni formacije, apsolutno nista. I jos prica price ko da je narod glup. Svasta
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

Srbija i fudbal? 🤮😭💩😡😠
v

vare

pre 3 meseca

hahhahahah pa imao si grupu sa bugarskom i crn gorom gde dve reprezentacije prolaze pa najbolje da nisi prošao .ajooj.piksi nekad sam te cenio nemoj da se brukaš sa izjavama
0

0211

pre 3 meseca

ALO BRE - ODLAZI!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Prodavac magle!
L

Luka muka

pre 3 meseca

Ovaj neće bez motke
D

Dragan-kiksi

pre 3 meseca

Obavezno odmah produžiti ugovor sa gospodino uz naravno adekvatno povećanje plate u skladu sa ostvarenim rezultatima!
B

Boze pomoziii

pre 3 meseca

Sta prica ovaj ? Jel ovo realno? O cemu ovaj prica ? Veliki uspeh za srpski fudbal? Pruzili su svoj maximum ? E ako su pruzili maximum to je vec druga prica!!!
D

Darko1101993

pre 3 meseca

Hahahahha pa ovaj se sprema, kao i sef Oskar jos jedna pobeda 10-0 posle pobede nad južnom pokrajinom i pobede na sednici u n za rezoluciju ova je najubedljivija pobeda hahahahahhaaha
e

ej ej ej

pre 3 meseca

Ej ovaj mi bas vredja Inteligenciju cuuuj uopšte je uspeh što smo na evropskom odmah ostavka ako imaš obraza
s

sms

pre 3 meseca

Idi i to što pre. Kukavičluk odeven u demagogiju.
k

krjd

pre 3 meseca

Pijanica Bez Obraza I Casti
G

GostLazar

pre 3 meseca

Budi lep, budi jak, ne budi glupak, ti Srbiju brukas, I da ispadnemo znaj, ni to nije znak, da treba da kukas, samo napravi krug, za minut si tu, do naseg starog kraja, tu te cekaju jos i Lige Nacija, a onda Sayonara
s

spacebound

pre 3 meseca

Igrali smo EP zato sto su povecali broj ucesnika! O cemu ti pricas?!
t

tako je breee

pre 3 meseca

Ispali smo ali smo , ustvari , pobedili...Tako se brani napredna ideja " selektore "..Niko nije bolji ni jaci od nas breee !!!
g

gost1234

pre 3 meseca

los trener i jos losiji covek
P

Piksi majstor

pre 3 meseca

Sram te bilo uvlakaču. Da imate morala ceo fudbalski savaz bi podneo ostavke počevši od onog metuzalema. Sram vas bilo sve. Kakve izjave selektora sramota.
P

Poooz

pre 3 meseca

Kad bih napisao sta mislim o ovoj pojavi, ne bi mi objavili komentar a mozda bi mi i BIA zakucala na vrata. Ovako, pametnom i ovo dosta.
S

Sns za cast

pre 3 meseca

Niate vi videli kokiko smo dobri bili, vi narode gledate drugu neku utakmicu, vid vam oslabeo od debelih plata i penzija koje su narasle 123,56% u odnosu na treci kvartal 2009 kad su bili zuti na vlasti.. Obduvani ste od jeftinoce, mislite da nemci zive bolje..pa koliko ste nemaca izbrojali vecras.. Ni jedan.. Sve srbi i poneki danac.. To je zato sto nas narod dobro zivi i ima para za kartu.. A nemaci ne..
G

GostLazar

pre 3 meseca

Budi lep, budi jak, ne budi glupak, ti Srbiju brukas, I da ispadnemo znaj, ni to nije znak, da treba da kukas, samo napravi krug, za minut si tu, do naseg starog kraja, tu te cekaju jos i Lige Nacija, a onda Sayonara
Z

ZingaroBL

pre 3 meseca

Sayonara levatino!
L

Lalat

pre 3 meseca

Daj bre alibi treneru, pokrij se usima, sedi u avion, podnesi ostavku i ne pojavljuj se vise nigde! Glavni si kad treba da se dize buka i halabuka na konferenciji.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Kiksi u epizodi: vazno je ucestvovati😂😂😂😂
V

VISKI

pre 3 meseca

AJDE TI LEPO U AVION ZA JAPAN U JEDNOM PRAVCU
H

Hhh

pre 3 meseca

Alo covece najruzniji fudbal igrate na celoj planeti aloooo srbineeee ..daj bre covece ti se jos i sada sprdas sa nama..Zgadio si mi se Dragane zgadio!
d

deki maky

pre 3 meseca

Ludak-@ zadovoljan, ekipa mora da pobedi,a na kraju jedan šut u okvir gola,sa gomilom defanzivaca.
M

Mizantrop

pre 3 meseca

Vidim na ovakav komentar trocifren broj negativnih, znam da je Kiksi SMS produkt, čim je tvrđava uključena, pokušava da ovcama objasni da je poraz pobeda i da nikom nije bitno što u skoro 300 minuta nisu dali više od jednog gola u poslednjim sekundama.... Preplaćene balerine, splavari, plastičari... Kada bi 10% vaše nezaslužene plate dali profesorima, možda bi Srbija i postala država, ovako mafijaška prćija zaslužuje da ispadne, jer nema srbea, nema ljudi, nema patriota i profedionalaca. Samo krtoga od igrača do uprave. Mrš svi.
D

Duh koji lebdi

pre 3 meseca

Pozvati neka nova mlada imena i podmladiti reprezentaciju kao Španci. Zvati Belića, Topića, Nedeljkovića, Jan Karla, Terzića. Zahvaliti se baletanima poput Sergeja. A prvenstvo naći novog selektora a ne ovu bedu od čoveka.
B

Bd

pre 3 meseca

Sve bi to bilo tako da nije politicara i menadzera
T

Terajih21

pre 3 meseca

Belica pogotovo,daj molim te. Drvoseca obican
P

Pavkovinho

pre 3 meseca

Sram te bilo. Jedva smo proslo nikad slabiju grupu u kvalifikacijama, drhtali smo protiv CG i Bugarske, kakav uspeh ovo je sramota, sramota da kao drugi odes na EP, sramota da budes poslednji u grupi gde se ne zna ko igra losije, Slovenci uzmu bod Englezima ti ne, sram te bilo

Banatski Rendžer

pre 3 meseca

Na jesen Liga Nacija Španija, Švajcarska i Danska i opet "ludilo mozga".
P

PIKSI_€€€

pre 3 meseca

NAPOLJE SRAMOTO!
V

Vanecious

pre 3 meseca

Bravo Piksi! Ponosni smo na tvoj tim koji je sa 7 ofanzivnih igraca u prvoj postavi postigao jedan gol na celom prvenstvu! Ponosni smo i na tvoju mastovitu i napadacku ,pas igru! A najvise nam se svideo vas visoki presing!
Ч

Чаробњак из воза

pre 3 meseca

Пласирала се скоро свака друга репрезентација.

Bojan Gvozdic

pre 3 meseca

Da vratiš pare i daš ostavku i da se goniš iz Srbije!...
M

MisterNo3

pre 3 meseca

Au ljudi moji, gram sramote nema u ovim ljudima... Fudbaleri daju izjave kako su dali sve od sebe i ponosni jedni na druge ovaj kaze veliki uspeh. Dokle god mi slavili ovakve "pobede" i "uspehe" necemo se maknuti od dna. Kompletna ostavka bre, od saveza do strucnog staba...
Z

ZZ Crew

pre 3 meseca

Modric i Dalic placu a Piksi i Tadic se smeju kad su davali izjave posle utakmice
D

Dragiopet

pre 3 meseca

Da se ne lazemo,momci pojedini su dali sve od sebe( sem Sms, Tadica i Mitrovica) . Ovo iskreno mislim jer nikada gore nisu igrali,neprepoznatljivi
D

Delija Tb

pre 3 meseca

Ovo je najodrvatniji lik i jako mi je zao sto sam opet u pravu da je odvratan. Lik prodaje maglu, kao i kad je bio predsednik Zvezde. Ovo je sramota sta izjavi lik. Druze, jedva ste i usli na EP sa najvise ekipa ikad. Imali ste grupu u kvalifikacijama koja je bila kvaliteta Lige Konferencija i jedva si je prosao. U jednom trenutku u zadnjem kolu si ispadao. Na 3 tekme na EP das jedan gol. Promjesas sve zivo svaku utakmicu. Kao da su prijateljske. Igras EP a nemas predstavu kojih 11 ti je najbolje. Sramni lice, priznaj da si los trener i odjavi se i prestani da prodajes maglu ovom napacenom narodu koji 30 godina ne moze da se raduje pobjedi na EP kao da smo Malta.
?

??

pre 3 meseca

Bezi muto mutavi
B

Bruko

pre 3 meseca

Budi realan
J

Japp

pre 3 meseca

Realno smo kukavicki odigrali sva tri prva poluvremena.Mitar me je najvise razocaro jer sam od njega ocekivo najvise.Jedino pozitivno je da odbrana izgleda malo bolje
R

Ritmika

pre 3 meseca

Viski (Piksi) toliko si jadan da nemam reči
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Sta bi sa onim da ne prihvata da su Danci bolji od nas?😂😂😂😂
B

Bagro

pre 3 meseca

Sram te bilo, treba da se stidis, najgori si selektor ubedljivo po svim parametrima, najviše para si uzeo, i ti smeš da kažeš posle svega sta je uspeh. STIDI se ako znas šta to znaci
Г

Гост

pre 3 meseca

Престани већ једном да нам вријеђаш интелигенцију. Ако имаш и мало образа, још вечерас требаш да поднесеш оставку. Мрш.
S

Senjor

pre 3 meseca

Očekivana izjava "mistera" (sve suprotno od te riječi).
M

Mile led

pre 3 meseca

Zvezda i njeni ljudi su uništili ovu zemlju i fudbal u njoj. Zlo!
D

Daj faul

pre 3 meseca

Tebi je Zvezda izgleda unistila sve od detinjstva pa do dana danasnjeg…a izgleda da ce i dalje…
G

Gosttt

pre 3 meseca

Ovo je zapravo posledica rada Partizanovog saveza i guranja Partizanovih igraca na silu u reprezentaciju.
l

lwoow

pre 3 meseca

ne sećam se da delije podržavaju piksija
P

Pa ja ne mogu da verujem

pre 3 meseca

Pisu ljudi danima ovde u komentarima da ce Piksi ovo reci kad ispadnemo i on stvarno kaze
p

pa zar si sumnjao???

pre 3 meseca

Pa znamo odlicno da je svaki poraz kod njih velika pobeda..Kao da ne znas od koga je " naucio zanat " ...
J

Jjkl

pre 3 meseca

Pojma coveces nemas sa trenerskim poslom a to sto nas jos pravis budalama govori da si jako los covek.Ceo savez je komedija.Svi se sprdaju sa nama a mi sad kao nesto komentarisemo...A ovog laznog selektora sutra nek stave npr za prvog coveka Epsa posto tako to kad nas srba jajara ide!!!!
м

манипулатор

pre 3 meseca

Велики удпех доћи овде, а то што смо били у најсмешнијој групи икад то ништа, а?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 3 meseca

Ovaj čovek apsolutno ne zaslužuje bilo kakav komentar.
G

Glyfada

pre 3 meseca

Gahaahahhahahahahahhaahhaahahahahagagaahhahahahahahaha sto me podseca ovaj selektor na nekog ko sve poraze pretvara u pobede, kao da ih je ista majka rodila
D

Dušan011

pre 3 meseca

Bili smo bolji u kvalifikacijama od velesila Bugarske (dva puta se izvukli od poraza u finišu), Crne Gore i Litvanije. Šta više hoćete? Ne zaboravite ovaj uspeh selektora od milion i po evra. Što se igrača tiče, oni ne umeju i ne znaju bolje. Kao i selektor demagog.
J

JustC

pre 3 meseca

O čemu ti rođače? Kakvu ti trenersku filozofiju imaš? Dobio si mesto selektora od Japanaca na otvaranju fabrike! Trenirao si iste japance gde sami po sebi imaju karakter,radnu naviku i disciplinu! Ovde se vodiš izjavama kao neki stand up komičar kao da mi ne gledamo šta igramo i kako igramo! u dva velika takmičenja si uzeo jedva 3 boda SV i EP! i sa tim bodom sa svetskog ne bi išli u baraž! Nego imaš vrv leđa velikih menadžera pa narod će te trpeti!
N

NN7

pre 3 meseca

Hahahaha vinjak ne popušta
R

Retro

pre 3 meseca

Sramota . Bruko jedna !!! Kakvi ste isti kao na kalup da vas prave. Ceo sistem u ovoj državi,niko od vas nema o od obraza! Kako vas nije sramota bar malo
A

Avion za Japan

pre 3 meseca

Imamo sreće da smo ispali pa da ova Japanska prevara od trenera dobije ostavku. Sajonara!
S

Srdjan Mijailovic

pre 3 meseca

Hrrrk pu 🤮
B

Brundo

pre 3 meseca

Cuj sad to.Ti rece pobedices i Englesku i Sloveniju i Dansku.
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

HAHAHAHAHAHAHA pa znao sam da ce ovo reci. Odmah po sletanju na Teslu pred mikrofonima jos jednom ponovi mantru "plasirali smo se posle 24 godine na EP". I jos jednom to ponovi na konferenciji :)
S

Sver

pre 3 meseca

Da imas obraza podneo bi ostavku
V

Vasilis

pre 3 meseca

Nema. 20 godina se spominje kao potencijalni selektor i svako ko je znao da ce biti katastrofa. Sad je dobio najtalentovaniju generaciju da je unisti.
N

Nikos1988

pre 3 meseca

Sram te bilo poltronu
N

NN3

pre 3 meseca

Čovek bez srama..
B

Bubanj Niš

pre 3 meseca

Ha,ha,ha. To smo i očekivali, uvek iste j.b.ne izjave
I

Imas li imalo stida

pre 3 meseca

i sramote?
Б

Бск

pre 3 meseca

Илузорно је било шта више рећи за овог човека, ако га човеком могу назвати. Људи чувајте живце, није ово вредно здравља.
P

Pep

pre 3 meseca

VELIKI NEUSPEH DA NIKADA NISMO NI IGRALI KAO SRBIJA A DA KAD SMO IGRALI NISMO NIKOGA NI POBEDILI SRAM TE BILO VIŠE!
H

Hamato Yoshi

pre 3 meseca

Čovek bez obraza i časti!
K

Kiksi

pre 3 meseca

Odlazi!!!
P

Preletacevic

pre 3 meseca

Sram te bilo!
A

Azevedo

pre 3 meseca

Auu sta prica ovaj covek. To je to, imamo dozivotnog predsednika, imacemo i dozivotnog selektora. Obojica nas vode u propast i niko im nista ne moze. Bravo Srbijo, orevuare cao!
J

Jack Sparrow

pre 3 meseca

Petrovic- Nedeljkovic,Veljkovic,Milenkovic,Pavlovic- I.Ilic,Belic- Birmancevic,Samardzic,Cirkovic- Vlahovic Pavlovic je na poziciji pokazao da moze i ofanzivni i defanzivno da igra po strani iako je bio levi stoper mnogo puta je vise igrao kao levi bek i bolje necemo naci. Klasicna ofanzivna krila nam trebaju kao i kreativni igraci u sredini kakvi su Ilic i Samardzic ali i jedna radilica kakva je Belic da im cuva ledja. Vlahovic je vrhusnki napadac i kada takvu poziciju dobije u timu pokazace to. Krila moraju biti brza direktns ofanzivna da imaju hrabrostinda napadnu protivnicke igrace a ne da u situaciji 1 na 1 (citaj Zivkovic) vracaju loptu u nazad. Ima tu jos nadolazecih potencijala kakvi su Gluscevic,Ivanovic,Ratkov ali za sledeci cikkus ovo je podmladjena postava koja mora da krene kvalifikacije sledece i da se uigra kroz ligu nacija.
N

Nanas

pre 3 meseca

Ovaj tvoj sastav bi mozda, ponavljam MOZDA s Luksemburgom odigrao nereseno, toliko o tvom sastavu i nasoj perspektivi
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

🤯🤯🤯
M

Mislimstvarno

pre 3 meseca

Hahaahh ali ajde iskreno pitanje za sve, jel očekivao bilo ko neki drugačiji odgovor? Piksi pakuj pinkle i na vrata!
M

Meraklijaa

pre 3 meseca

Lepo sada sve govore na rts, sve će biti gore i gore. U21 I U19 nigde. U vreme toleta najvećeg unistitelja Srpskog fudbala kako kažu delije, dve medalje, sada u zlatnom dobu i nizovima Zvezde i guranjem većinski zvezdine dece u mlađim kategorijima neuspeh za neuspehom. Narednu deceniju nigde nas neće biti nigde.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Ekipa koja ima vecinski Zvezdinu decu je igrala polufinale evropskog prvenstva. Mozda treba isti recept da se primeni na sve reprezentacije, pocevsi od ove seniorske. Na primer Mitar drugoligas i Vlah frizura i stisnuta vilica da se odmore, Lukic koji sedi na klupi u klubu da to radi i u reprezentaciji, Pavlovic kikseta, ispada 5+ puta po utakmici, Milebkovic koji ne zna ofsajd da napravi, Zivkovic koji nema desnu nogu i zato nikad, ali nikad ne pokusava da krene niz liniju u prodor. Pa onda da vidimo sta dalje.
h

hleb

pre 3 meseca

koliko si bio dobar igrac toliko si los trener...pa neces valjda da ostanes??!
R

Romul

pre 3 meseca

Alo demagog, tornjaj se
U

Urke17

pre 3 meseca

Molim te idi, ali kad te molim.
K

Kol

pre 3 meseca

Treba se nekad postidjeti
D

Dadada123

pre 3 meseca

Pisu ljudi kao valjda ce dati ostavku.Pa ljudi moji ovaj nema ni stida mi srama ni obraza.Eto jos ce nas ubediti da je ovo uspeh haha ipak je napredak biti zadnji u grupi sa 2 a ne sa 1 bodom...
g

gama

pre 3 meseca

Brate mili...
S

Stefan92

pre 3 meseca

Bezobrazan i los covek.
Р

Реалан

pre 3 meseca

Док год будемо имали овакав став, до тад ће и да нас прангија ко како стигне. Толико од мене

The KING sa Sportske

pre 3 meseca

Ovaj covek je sociopata sa kompleksom izuzetnosti, cak on koji je master msnipulacija ima dozu nekog stida kad mulja ovaj nista.