Komentari na vest

Piksi: U Nemačkoj smo bili spori u napadu, a sad smo pokazali da možemo da igramo brzo

B

Brine

pre 9 dana

Srećom se Piksi ne obazire a siguran sam i ne čita ove gluposti što pojedinci pišu
P

Parizer

pre 9 dana

Kakav je sendvic?
D

DAlex

pre 9 dana

Piksi, opet si se mnogo raspričao. Opet ti nekome držiš lekcije. O kom fudbalu ti pričaš. Posed lopte 26%. Igrali smo brzo. Da, brzo smo se oslobađali lopte. Svaka čast momcima, borili su se i tu se priča završava. U ovom timu nama kvaliteta ni kapaciteta za ozbiljniji rezultat. Za reprezentaciju, u svakom trenutku, treba da igraju najbolji, najspremniji, igrači u punoj formi. I naravno treba da ih vodi najbolji trener, koji nije folirant i filozof, već onaj ko zna šta hoće, koga poštuju ali i koji poštuje svoje igrače. Bez toga nema rezultata, a i svi koji su se ponadali nečemu posle utakmice sa Španijom već sutra će biti razočarani. Voleo bih da ne budem u pravu, ali stvarno nismo ni zaslužili bolje.
н

нс бој

pre 9 dana

Једном изјавом изпрозивао Митровића,Тадића,Влаховића и Сергеја
P

Pa eto

pre 9 dana

I ovi mladi imaju da vide, ako su pametni, sta ih ceka cim kiksnu prvi put!
D

Delija penzioner

pre 9 dana

NAPRED SRBIJA
ш

шуми

pre 9 dana

спори смо били јел си ти држао тадића ,митра и сергеја ,а слеп види да нису спремни више за врхунски фудбал
P

PeraP

pre 9 dana

Silom prilika si dobio skup igrača koji žele da daju 100% mogućnosti za reprezentaciju. Da ti nije gomila igrača otkazala, i dalje bismo bili tim koji je "najviše pretrčao" statistički, a na terenu se vuku kao babe. I gle čuda, i tu promenu si uspeo da predstaviš kao svoj uspeh. Neznalice..
P

Pixi dunster

pre 9 dana

I ne pljujte vise Jovica,kad ga zabio slovencima dizali ste ga na nebesa.Pogledajtw promasaje vlahovica i mitra a Jovic je najbolji tehnicar i najbolje čita igru od svih
P

Pixi dunster

pre 9 dana

Spor si ti sa mislima i pameću u vugla.
D

DDF

pre 9 dana

Gostovanja protiv Danske,Svajcarske i Spanije pokazace kako se jedan tim vraca na"fabricko pakovanje"...dancima i svajcarcima trebaju pobede da zadrze mesta medju prvih 12 na uefinoj listi,da budu nosioci grupa u kv.za SP2026
D

Delija penzioner

pre 9 dana

Koga baš zabole šta njima treba .
б

бандит

pre 9 dana

Овај тим се јесте борио против незаинтересован Шпанаца шта ћете рећи кад нам данци дају макар 2 гола прозивате Влаховића јер се зна чије он играч а терате Митровића који је за њега играч у сваком смислу боље ћутите и једите паштету и паризер на попусту
G

Gostivar

pre 9 dana

Ja mislim da Albanci vise podrzavaju nasu reprezentaciju od nekih ovde.
H

Hgzv

pre 9 dana

3 dan se šuntavilo ne gasi, bunker je iskoristio da siri mu..a i pljuje po igracima koji nisu dosli, a navijaci mu daju alibi da se ponasa kao ulicar poslednji. I sta imate protiv Katara, tamo smo se bar nadavali golova, jesmo i primili ali igrali prelep fudbal. Sad bunker, zid, drzi vodu dok majstori odu. U Nemackoj isto bunker igrali, potpuno isto kao protiv Spanije, samo sa jos vise sansi istih onih Mitra i Vlahovica koje pokusava da ocrni. I sad se prica o nekoj brzini i leprsavosti, a botovi samo stancaju hvalospeve.
A

Alexx

pre 9 dana

U Nemačkoj igrali sporo u napadu. Sad igramo brzo, a odigrali 0:0
O

OVAJ LIK KIKSI

pre 9 dana

NIKADA NIJE BIO SAMOKRITICAN, UVEK HVALOSPEVI NA NJEGOV RACUN, NARCISU OSTAVKA!
l

lzzzr

pre 9 dana

bukv je rekao bravo za igrace ja sam nebitan...
A

Adrian Mutu

pre 9 dana

A na osnovu čega da bude samokritičan kad mu je ceo život sve išlo ko po loju bio je vrhunski fudbaler koji bi da nije bilo nekih povreda igrao za real u zvezdi je postao zvezda idol publike golovi iz kornera itd pa marsej verona i ostalo onda je otišao u nagoju gde ima epitet boga države biste ulice šta već u reprezentaciji uvek u bitnim mečevima tu ključan mijatović je napravio možda bolju karijeru i bio je vrhunski igrač ali on nije bio atrakcija igrač koji diže publiku na noge i zbog koga se dolazi na stadion a piksi je baš bio taj pa kao trener sva svetla u njega uperena toliko da je mogao šou i na klupi da pravi dobro tamo mu nije loše ni išlo ne može se reći e posle svega toga je dočekao da ga cela nacija vidi kao jedino rešenje za klupu reprezentacije onda ona ludnica sa portugalom čudo napravio odveo nas na svetsko pa na evropsko posle toliko godina itd itd i kako on sad da bude samokritičan kad mu je ego napumpan do maksimuma... Teško da će on ikada reći da je išta do njega ali ajde nek nas ubedi da grešimo svi
V

Vlasano79

pre 9 dana

sta ce pricati kad nas sad Danska pobedi.
S

SUDIJA

pre 9 dana

Tri mita u koje mi kao narod verujemo: - Marko Kraljević srpski junak - Zoran Djindjić vizionar - Piksi najbolji igrač
A

Advokat

pre 9 dana

Dodao bih i Džajić najbolji srpski igrač.
m

mitrowood

pre 9 dana

djindjić najveći izdajnik. strani plaćenik i hvala bogu se desilo što se desilo.
X

Xyz

pre 9 dana

I četvrti: Da SUDIJA misli da Srbija zna da igra fudbal, nego je sektor kriv sto smo očajni.
A

Auuuu

pre 9 dana

Ma šta si ti pokazao. Momci izginuli na terenu, prvo poluvreme imali tri izleta u protivnički šesnesterac, drugo pukom sreće I odličnim Rajković nismo primili gol i ako smo celo poluvreme bili sabijeni u svoj šesnesterac. Mislim da ne postoji sportski radnik da mi se više ogradio od nekada voljenog Piksija.
V

Veljko9

pre 9 dana

Nemoj da zoves Sergeja i Mitrovica vise!!! Ovaj tim protiv Spanije i Vlahovic umesto Jovica i super. Terzic da se oporavi i moze biti opcija levo sa Birmom. Tu su mladi igraci jos neki osim ovih sto si zvao, Topic i Zukic odlicno igraju, obrati paznju.
U

Ua

pre 9 dana

Selektor
K

Konacno

pre 9 dana

A ko je kriv sto u Nemackoj nismo igrali brzo?
S

Sone Gospodin

pre 9 dana

Igraci logicno,jedino da krenu da igraju Piksi i Dzajic.Sportski pozdrav
Š

Šala mala

pre 9 dana

Krivo je more!
Д

Деда Сава

pre 9 dana

Чувени голуб РАДОЈЕ,јер је одабрао погрешну тактику... Два три центарфора а крила играју бекове,противничке играче не покривати до шеснаестерца!!!
G

Gostivoje8

pre 9 dana

Pa bili smo spori u napadu jer si ti izabrao spore igrace u stavio ih u napad. TAdic, SMS, Mitar, sine ne zna se koji je sporiji. Kao puzevi. Za njih je Luka Jovic bio kao avion brz. A sedeo je na klupi. Vlahovica si stavio da bude desni bek da slucajno nebi Mitrovic imao konkurenciju. Sve su to tvoje lose odluke.
A

Apsolutno romantićno

pre 9 dana

Sad ne valja kad Jović igra i promaši onaj zicer a ne valja ni što je na prvenstvu bio na klupi.Pa,kako valja više,ljudi moji?!
P

Prcko33

pre 9 dana

Tip ne zna ni sta radi ni sta prica ! Najveca neznalica trenerska vidjena, upropastio je jedan odlican tim !
B

Bzzz

pre 9 dana

Prvo, ovo je najgore sto se moglo desiti... jer doticni posle remija daje sebi za pravo da krivi igrace za neuspeh u nemackoj... Stavise kupili su mu kredit ovim remijem... sa sebe skida krivicu i kaze da igraci nisu ispostovali to sto je on trazio od njih a bilo je ocigledno da smo igrali bunker i zatvoreno i bez ideje ikakve na EP... A sad si igrao protiv spanije i bio rasterecen, bez pritiska, izgines pa sta bude, na kraju svaka cast momcima, o kojima nista lose niko ne kaze vec sve pohvale... Ali intervjui posle Spanije pokazuju koliko je Piksi los covek i sujetan i egoista... Imamo ozbiljnu reprezentaciju ali sa ozbiljnim trenerom a ne sarlatanom i amaterom...
a

abc

pre 9 dana

Neverovatno je kako je odigrao Pavlović, dečko je raznosio igrom, odigrao racionalno kao nikad, Milenković se nije mnogo video jer se postavljao majstorski, zatvarao prostor bez greške tako da nije ispadao, nije kasnio, jer nije morao da zavara dvadeset metara prostora...Zašto su oni tako mogli da igraju, mogli su jer i pored toga što he Španija broj jedan u svetu fudbala, lopta bije baš tako lako ubacivana u naš šesnaestetac, jer su igrači sredine odigrali dosta dobro. Sad, dy li ćemo mi uspeti da dobru igru 45 mijuta podignemo na 70 minuta, pa na 90 minuta zavisi i od trrenera i od igrača.
B

Bog Kocke

pre 9 dana

Danska-Srbija tačan rezultat 1-6
@

@

pre 9 dana

Aj u po neku paricu da ce biti 3:1 za ove drvisece sa severa?
g

gost2

pre 9 dana

danska Srbija 5:0
T

Tarzan

pre 9 dana

Odlazi i ne zamajavaj ovaj narod.Svi su siti tvoji manipulacija.Kakva crna brzina i ostale gluposti.Parkirao si zglobni autobus ispred gola i imao loptu 20 posto.Normalno je da ce u takvoj situaciji ispasti neka kontra.Te svoje fazone pokazi u gostima i osvoji neki bod .
M

Marko Srbija

pre 9 dana

Pobedite sutra! U gostima se prolazi dalje. Imamo odlicnu priliku. Samo nemoj da nas resetuju piksi. Uz vas smo svi.
M

Mauro Tasoti

pre 9 dana

Piksi se sada baš skenjao kao čovek.Između redova šalje poruke da su za loše igre u Nemačkoj krivi igrači koji su mu sada otkazali poslušnost i to koristeći ovaj relativni uspeh protiv Španije.Ako se uspehom može nazvati to što smo teškom mukom uspeli da ne primimo gol.Da ga damo to već ide malo teže.Odabrao je taktiku da igra bunker na domaćem terenu i pokuša nešto na kontre i to je mora se priznati liičilo na nešto samo iz razloga fantastične borbenosti nekoliko pojedinaca.Plašim se da ovo nije preobražaj loše u dobru reprezentaciju nego jedan bljesak koji će teško potrajati u dužem vremenskom periodu.Ali da vidimo,možda je Piksi stvarno veliki trener i selektor a da mi toga nismo bili svesni.
S

Sedorf10

pre 9 dana

Znas kako je on komentarisao posle svakog treninga: "Da udjem ja malo da im pokazem kako se igra." - klasicno ponizavanje igraca i stavljanje sebe u prvi plan. To je bas bilo neprimereno. Videlo se da mu radi ego i da ne moze da se izvuce iz te neke uloge zvezde iz igrackih dana. A trenersko znanje tanko. Bas tanko. Znao je da stvori atmosferu dobru i bio je autoritet zahvaljujuci igrckom imenu i na osnovu toga smo stvarno lako dobijali manje reprezentacije. Ali kada docju ove kvalitetnije reprezentacije, tu se videlo da ne ume da napravi takmicarsku ekipu koja ima igru. To i jeste tesko. To je jedino Antic uspeo u poslednjih 20 godina.
S

Srpski litijum

pre 9 dana

Samo hrabro u Danskoj 😎😎😎🇷🇸
G

Gostweirir

pre 9 dana

Lik hvali igru kao da su ih tri razlike dobili. Kiksi sta je s glavom?
N

Nebitan10

pre 9 dana

Burazeru, 4 utakmice zaredom nismo dali gol a vi i dalje slavite onaj remi, da li si ti n.rmalan covece
R

Rocky72

pre 9 dana

Koje dno od čoveka taj Piksi, poslje Njemačke se zavukao u mišju rupu, ni komentara ni njega. Sad posle remija sa Španijom svakih pet minutu intervju i pluvanje po igračima u koje se kleo još juče, to ne radi dobar selektor.
c

crveni dres, plavi šorc, bele štucne

pre 9 dana

Nemanja Vidić za predsednika FSS, Veljko Paunović za selektora, Dušan Vlahović za centarfora.
S

Sone Gospodin

pre 9 dana

Vidic je bio veliki igrac legenda Mancester junajteda ali nema iskustvo u vodjenju,prvo mora da uzme da vodi neki klub da nauci i tu da napravi rezultat,pa onda moze da vodi Fss.Tako je i Piksi pravo iz kopacki bio predsednik Fsj a selektor Dejan Savicevic pa smo gubili od svakoga.Sustina je da treba iskustvo u rukovodjenju.A sto se tice Paunovica odlican trener ali on hoce da pravi karijeru u inostranstvu.Sportski pozdrav
ž

župan ban

pre 9 dana

te boje je lično uveo Terzić!
M

Mikac678

pre 9 dana

Kod nas sve nešto okolo naokolo, spinuje se, iznose se neistine i poluistine, tračevi, jure se klikovi... od Svetskog prvenstva pod Piksijem reprezentacija nam se pretvorila u Zadrugu, bukvalno bruka i sramota šta se radi od selektor pa svi ostali!
F

FaljiBjekaZekaAbtisrpskiPartizam

pre 9 dana

Dovoljno jendevitovati za seniorski tim Partizana i igraces za minimum mladu reprezentaciju. Ne gleda se kvalitet VEC da li je debitovao za seniore Partizana.
D

DeformitetIzKafica

pre 9 dana

Sašo Lukić je apsolutno najgori igrac.
D

Dekilepi29

pre 9 dana

I Belic,kostolomac
G

Gostiona

pre 9 dana

Protiv Spanaca proslo kako je proslo…Momci se zatvorili borba i kontra!Sutra Danci pretesko
d

džaba vam brza igra

pre 9 dana

A i dalje ne znamo da damo gol…
ž

župan ban

pre 9 dana

Mitrović je kriv za sve
E

Egzer

pre 9 dana

Na stranu dobra igra protiv Spanije, Spanija iskreno da je htela naduvala bi nas, nego su nas potcenili totalno. Mene zanima kada je Piksi pobedio poslednji put, kada smo ostvarili poslednju pobedu? Jeste uspeh relativno 0 0 sa Spancima , prvacima Evrope, ali poceli smo remije da slavimo kao pobede... Videcemo sa Dancima sutra sa kojina ce biti mnogo teze mislim, a i nas mentalitet je takav da posle prvog narednog poraza cemo pljuvati i po Piksiju i po igracima i brzo zaboraviti remi sa Spancima.
S

Sima Arauho

pre 9 dana

Znaci odmagali su mu Tadic,Mitrovic i Vlahovic?!
L

Logično

pre 9 dana

Tadić i Mitar u zadnje vreme definitivno jesu odmagali
S

Sima Arauho

pre 9 dana

Pa sto ih onda nije odstranio iz tima i kao Oto Rehagel uzeo titulu na EP?!
S

Sekula 09

pre 9 dana

Ma bravo...znao sam ja-jednog lepog dana ...

didier

pre 9 dana

pričaš kako je mnogo lakše i bolje kad su igračimu zahtevu i poštuju dogovore…pa što su ti igrali ti igrači svaki utakmicu!? nisi promenio kostur tima 4 godine, i sada sticajem okolnosti si bio primoran i vadiš se na njihov entuzijazam i želju za dokazivanjem. najgori si “strateg”, sa ozbiljnim stručnim štabom imamo čemu da se nadamo, sa tobom ničemu svaka čast momcima na borbi za grb, muški ne bilo

Bojank91

pre 9 dana

Ako nas Danci ne oljušte znači da su zaista bili kancer ekipe
Š

Šok

pre 9 dana

Pa igrali smo i 2022 godene proriv Danske na njihovom terenu, pa nas zgaziše sa 3:0, a mogli su bar još toliko da nam daju. Sve sa ovim vedetama koji sada nema u ekipi. Braćom Milinković Savić, Kostićem, Tadićem, Mitrović em do 70 min i Vlahovićem. Pa kako smo izgledali na terenu, koliko smo šansi stvorili, duela dobili, tačnih pasova odigrali, posed lopte i td? A sada ćete ovim mladim momcima da brojite krvna zrnca i tražite dlaku u jajetu! Umesto da im pružite podršku i strpljenje.
P

Prcko33

pre 9 dana

Legendo sta ti igraci smetaju ? Sta je kriv bilo koji igrac ako ti igras pogresnu formaciju , i ne znas nista o trenerskom poslu ? Mi smo bili vrhunska ekipa i prije 5g i sada , mi imamo odlucnu ekipu ali trenersku neznalicu koja nas je razbila !
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Videćemo protiv Danske kako će to izgledati, igramo protiv drugačijeg protivnika. Danci su agresivniji i fizički jači od Španaca,biće puno više duela i kontakt igre i pitanje je kako im se suprotstaviti. Ako bude ista postavka kao protiv Španaca bojim se da nećemo dobro proći jer faliće nam još jedan igrač sredine terena pored Lukića i Ilića jer Samardžić neće istrpeti presing Danaca kao što nije ni na EP gde je bio starter a nije pipnuo loptu a druga varijanta po meni je ostaviti istu postavku igre samo umesto na Samardžić evo mesto staviti Birmančević a a na levog ving beka Terzića ako može da igra i dobijamo još više na brzini ali bliže golu protivnika i igramo isto kao protiv Španije samo što bi bili opasniji po gol i mislim da bi Birmančević ili Živković uz pomoć bekova češče istrčali i pretrčali odbranu Danaca i stvorili šanse za gol.
B

Bu2nin

pre 9 dana

Ekipa starijih 'zvezda' je drzala neki gang u reprezentaciji i sa nepostovanjem gledqli na ostale igrace...sad ih nema i odmah se osjeti timski duh. Erakovic i Pavlovic nezamjenjivi mladi stoperi! Samo bih jos Jovica zamijenio jer ne mogu da se pomirim da neko inteligentan moze da bude sa S...
D

Daaaa

pre 9 dana

Jeste, drzala je gang nekoga koje mogao i gol da postigne!
N

Nebitan10

pre 9 dana

I kaze da ne pije...
b

brat minli

pre 9 dana

Ja mislim da treba piksiju dati sansu, uvideo je gde je problem i sad se kockice poklapaju
O

Obi Mikel

pre 9 dana

Nadam se da grešim al mislim da Birmančević neće biti ni blizu Kostiću u prajmu, da Samardžić neće biti blizu Tadiću u prajmu, da Jović neće biti ni blizu Mitroviću u prajmu, opet kažem, nadam se da grešim
+

+

pre 9 dana

Nema sta Jovic da bude blizu Mitrovicu kad vec godinama igra kvalitetnije i na visem nivou od njega.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 dana

fenomenalnih 0 golova smo dali sada kad smo brzi!!!!
£

£

pre 9 dana

A sta ces kad nam protivnici nisu Bugarska, Madjarska, Crna Gora i Litvanija, nego tamo neka Spanija, prvak Evrope.
В

Вук Велебит

pre 9 dana

Пикси,требаш да гледаш како ћемо сутра одиграи,немој главу разбијати шта говори Раде Богдановић и остали.Људи имају право на своје мишљење.Нисмо изгубили од Шпаније и то је добро,од вас фудбалска Србија не очекује да освојите СП,ЕП,али очекује да се борите за Србију,да не играте као бабе.Пусти приче,након двадесет и нешто година отишли смо на ЕП...У групи са Мађарском,ЦГ,Бугарском и Летнонијом...и ђе иду двије екипе,једва смо отишли и ту нема никакве Пиксијеве заслуге,игра је била лоша и да је ишла само једна екипа,ми у тој групи не би отишли.Пикси је стварно тешки нарцис,до зла бога,самољубив човјек...за тај милион и пар стотина хиљада евра које добија од ове сиромашне државе,мога би бити мало мање осион и бахат.Србији наравно желим све најбоље и сутра и заувјек,не дао бог само да се од недеље навече опет све врати на старо.Мало смо полетили са једном нерјешеном у БГ,шта ће тек бити у Данској,ако побједимо...Што искрено желим,па да се мало и курч...
a

abc

pre 9 dana

Mitrović može da dođe ali kao maskota, ako nabaci još koji kilogram da se šetka iza gola i uveseljava narod.
l

lolololo

pre 9 dana

Ne trci pred rudu Pikseto. Jos deset 0 0 sa Spanijom ne moze da opere ni tvoje izjave a ni tvoje druzenje sa khm khm
R

Realnost..

pre 9 dana

U Kataru i Nemačkoj je bilo bitno pokazati se, a ovo sad je nebitno na kvadrat
i

ildzo

pre 9 dana

Svi znamo da nasem savezu treba potpuni remont, u smislu promene mafije koja trenutno vlada u nasem fudbalu. To se samo od sebe nece desiti - stoga je potrebno da se organizuje ozbiljan protest gradjana ispred fss... Mora narod da uzme stvari u svoje ruke i otera bandu - drugacije nece otici.
A

Advokat

pre 9 dana

Nepodnošljiva lakoća lupetanja Dragana Stojkovića trenera u pokušaju.
I

IVAN 82

pre 9 dana

Cuti i pokrise usima neznalice,igrali su 90% viktorije pred golom Srbije. Ovi Spanci jos proslavjaju Evropsku titulu pa su igrali sa 50%,60% snage. Sutra ces da izgubis od Danske lagano 2:0. Ti nikad nisi bio trener,niti ces sa svojih skoro 60 godina biti. Kao igrac kapa dole.
G

Gx

pre 9 dana

Momci se borili ali dobro ko bebi da igra prvi put na Marakani sa nacionalnim dresom.....svaka čast Birmancevicem ali ne možemo da ga uporedimo Kostićem brzinom...smešno....ja sam.siguran da igramo sa ovom postavom 4..5 utakmice opet ništa neće biti..dok je on selektor i fudbalski savez.
M

Mile led

pre 9 dana

Pa gde nećemo biti spori kada ti u odlučujućoj utakmici za plasman dalje menjas formaciju da bi igrao Mijailović a jedan Vlahović ostao na klupi..
Д

Доколенко

pre 9 dana

Овим дечацима свака част,дошли да играју а не да се рекламирају.То је прво,а друго,ти си стојковићу џукела светска!
г

гост

pre 9 dana

Свака част играчима за овај резултат, ал ево трећи дан се извлаче неки огромни закључци из утакмице где смо се 90% времена бранили да не примимо гол и имали реално 3 полуконтре. Како се уопште извлаче неке теорије из такве утакмице?
M

Mnr1

pre 9 dana

Evo ga, nije se obrukao protiv spanaca, a sve je bilo inat igraca a ne znanje ovog sarlatana, i odma je nasao sansu da pljuje po ovima kojih nema. Nije valajao napad? Pa ti si stavio Miajlovica na krilo gluperdo, a zile ti igrao sta?

KoRn

pre 9 dana

U Nemackoj smo najbolju utakmicu odigrali protiv Engleske tj.drugo poluvreme a onda smo se raspali. Tako da polako,Danska ce da nam pokaže šta je realnost,da li je ovo protiv Španije samo jedna utakmica ili je ovo neka nova Srbija. Da li smo mi stvarno igrali dobro ili jednostavno Španija nije imala dan. Sve ce to da se vidi protiv Danske.
Q

QB

pre 9 dana

Koliko me on podseca na njega, tacno kao on ceka mamenat da se osveti😂😂😂
S

Sve sve ali

pre 9 dana

nešto smo pokazali...
4

474747

pre 9 dana

Pa ti si selektor jer ti branio neko da izvedes ovu postavu u Nemacku,nebi ni sada neko sticajem okolnosti je igrao ovaj sastav pa sad sebi dajes zasluge,
C

CaleB pravi

pre 9 dana

Tacno je da smo bili spori u napadu...i razlog za to je bio upravo u pobrojanim igracima koji su otkazali dolazak. Ne moze se igrati brz napad sa Tadicem, Sergejom i Mitrom. Lukic takodje dosta usporava nase napade, ali ok, nije los u defanzivi. Ali nije taj usporeni napad nas najveci problem...dobar selektor bi odavno shvatio, da je nas najveci problem - zadrzati loptu u posedu. Mi ne mozemo ni 2 sekunde da imamo posed lopte, slabi smo pod pritiskom, i ne samo protiv Spanije. Nas moze da pritisne ko god hoce, i mi se tu potpuno gubimo. Da li je to zbog straha od greske, ili je to nedostatak samopouzdanja, ili je manjak tehnike, manjak fizicke spremnosti, ja ne znam tacno, ali je prioritet pozabaviti se tim problemom. Ako nas protivnik pritisne visoko, mi nismo u stanju da loptu iznesemo od svog gola. Sve mi se cini da je to problem manjka kretanja igraca, gde nismo u stanju da stvorimo visak od makar jednog igraca. Zbog toga igramo po sistemu "duvaj golmane, pa ko uvati, uvati". To je jako neozbiljno, ali i selektor nam je takav.
r

rea

pre 9 dana

Koliko će ih boleti sutra posle Danske? Ili će samo reći: "Umor je odradio svoje"...
ž

župan ban

pre 9 dana

Kad je kod Aleksandra Mitrovića bila problem borbenost i posvećenost reprezentaciji? Čovek dao najviše golova u istoriji reprezentacije. Do pre 3 utakmice smo se sa razlogom ponosili što ga imamo, i sad odjednom ga teraju iz ekipe??!!!! O čemu se ovde radi???
C

CaleB pravi

pre 9 dana

Ne pravi se tebra "Englez"...Niko ga nikada nije terao, on se sada sam "oterao" i sam se odjavio.
D

Dingo

pre 9 dana

Ima nekih koji bar dve godine pricamo da on samo steti ekipi jer je spor i trom. Ali evo, neki su to tek posle evropskog shvatili
J

Joksaaa

pre 9 dana

Ko Mitrovica tera iz ekipe? Jel te promaja umlatila il si prirodno umlacen? To sto lik ne zeli da se odazove pozivu? Ili bi lik zeleo mozda da kadrira i odredjuje taktiku? Da bude i igrac i selektor i trener? Pa nece moci ove noci! Mitrovic i ostali, sami dupetom vrata reprezentacije sebi zatvaraju i niko drugi njega (njih) ne tera. Niko!
Š

Šira slika

pre 9 dana

Sam Mitrović na terenu možda i ne bi bio problem ali kad mu pridodaš Tadića i Milinković-Savića dobiješ autoput do našeg šesnaesterca. Pogledaj njihove kretnje i (ne)pokrivanje terena na EP u defanzivi, što predstavlja osnovnu razliku u odnosu na identitet koji prikazuje ova nova ekipa. Međutim, samo trčanje i agresivnost nije garancija uspjeha, odnosno ako je istina da i Vlahović izbjegava nastup za reprezentaciju, teško da ova ekipa ima dovoljan kvalitet za konkretan rezultat....
M

Mikac678

pre 9 dana

Ko ga tera, NN komentari koji po čitav dan pišu iste komentare, zna se šta je Mitrović i o kakvom igraču radi a to što se pišu botovski komentari po diktatu neka okače mačku o rep!
S

Sazvežđe

pre 9 dana

Kako čovek njake. Čuj mi i brzina...
D

DDV

pre 9 dana

Upravo me je brzina najviše i iznenadila. Koliko sprinteva od Birmana, Ilića, Živkovića, Nedeljkovića... Borbenost na visokom nivou i to je očekivano, ali veći deo meča smo na kratkim ili dužim relacijama pokazivali više brzine i agresije od Španaca što je za svaku pohvalu. 💪
D

D23

pre 9 dana

Auu poceo kao vodja, iskace iz frizidera. Oooostavi nas na miru! Iskuliraj brate,popij nesto....
G

Gost987654322

pre 9 dana

Ma o cemu on prica, a vi prenosite, bili smo spori u Nemackoj, pa ko je vodio tim u Nemackoj? Ja? Imao si Birmancevica i tamo, ali je jedva dobio sansu, samo ti znas zbog cega. Covek prica ko nasi politicari, krivi on pre njega/njih, a sve isti ljudi.
S

Srdjan88

pre 9 dana

Pa nije dobio sansu zbog Tadica, Vlahovica, Sergeja, Mitrovica. Morali oni u 11 da budu pa pravi razne akrobacije sa postavom
L

Lazeta

pre 9 dana

Pa kad mu spisak dao Zvezdan Terzic sa Mijailovicem, Stojicem i Spajicem. Birmancevic nije ni igrao zbog Mijailovica
T

Tln

pre 9 dana

Podrska!!
b

bas si pametan

pre 9 dana

Cudno je koliko se ljudi ovde pale zbog ove jedne slucajne utakmice i povrsno gledaju na fudbal.Cinjenica je da smo dobro odigrali,ali to je sve splet okolnosti,pod br 1 -Spanija umorna i nemotivosana,kad je malo dodala gas videlo se da mogu da nas raznesu,br2 lako je igratibprotiv prvaka evrope,ne treba ti motivacije niti trener,gines,br3 napadaju te kontstantno i naravno da imas prostora za kontru koliko zelis,br 4 videcemo pravu snagu i motivaciju sad protiv Danske,kad bude moralo malo da se napadne,da se drzi lopta,da se igra!!!Ne treba bas dizat u zvezde ovaj bod,mora se sacekati da se vidi,blate se od jednom igraci i piksinje kao demek neki trener,a svi vidimo da je napravio kao na svim nivoima i u savezu i u ekipi i mora da ode,taman da osvoji ligu nacija,pa ljudi moji covek je uspeo da se posvadi sa 10-15 igraca i da mu se ne odazovu,to se u fudbalu ja mialim nikad nikom nije desilo,ali NIKAD NIKOM!!!
t

terðža

pre 9 dana

svaka cast brate. prepisao si text iz moje glave !!! ušparao sam vreme ne pisajući....
t

terðža

pre 9 dana

svaka cast brate. prepisao si text iz moje glave !!! ušparao sam vreme ne pisajući....
T

Tln

pre 9 dana

Nisam pametan ali sta vi pametni ocekuneta??? Da osvojimo SP ili EP??? Sta je sa vama ljudi? Reprenzetacinu sam presto pratit 1990 poslije febakla u Italiji kad smo bili peti i poceo pratit kad je Piksi posto selektor....imali smo mi i Pizone i Dzajice i Vukotice i i Jugovice, Savicevice, Mijatovice.itd i uvijek ispadali iz grupe....sta ocekujete??? Sa najjacim igracima ikad holandija i argentina su nam trpali po 6 komada a vi ste ocekivali sa sms-om i Mitrovicem da se se uzme SP...Bolest.
N

Ne brini

pre 9 dana

Staviće nas na mesto,samo se nadam ovde u ligi nacija a ne u grupi za SP ...
S

SRPSKI JEZIK

pre 9 dana

usparao? Kaze se ustedio, a ne uzimati nemacku rec SPAREN (ustediti) i pretvoriti u srpku rec. Prestanite da unistavate nas jezik
v

vijeri

pre 9 dana

nije bilo sms-a
+

+

pre 9 dana

I Mitrovica, i Tadica, i Vlahovica
n

nemanja1512

pre 9 dana

au sine slucajno uzeli bod spancima, njima se nije igralo, ne moze da zivi covek od vas.
G

GeOs

pre 9 dana

Da, nije im se igralo, pa su onako dobijali kartone. Karvahal, on se nervira i raspravlja bas zato sto mu se ne igra.
B

Bas

pre 9 dana

Majstore,pa ko je bio selektor u Nemackoj,ko je stavio da igraju ti koji su spori,sto nije to promenjeno?
O

Oto

pre 9 dana

On sto više priča, sve više i više dokazuje da pojma nema...sto se nisi zahvalio tim sporim igračima, ili zasto im nisi rekao pred to prvenstveno-ne vidim vas više u startnoj postavi, smatram da i dalje možete da pomognete, ali tamo negde od 75. minuta, ako ste spremni za tu ulogu, povešću vas u Nemačku, a ako niste, da se razilazimo...a ne sad da to priča i lupa gluposti...
S

Slaninar

pre 9 dana

Ovaj čovek svakim danom sve više gluposti izjavljuje.Pa kako bi drugačije kad ima samo osnovnu školu.