Komentari na vest

Piksi u epizodi Boljeg života

D

Darko_mkd

pre 8 dana

Postoji tu komlpeks kod njega i to mnogo jak. I zena mu je rekla da je nizak pa je morao da kaze sa nije kada stane na novcanik. Rade Bogdanovic je za njega baja a Pixi treba da stavi prst na celo i da se zapita ima li jednu utakmicu da je dobio kako treba ili je sve uvek visilo o koncu. Ne samo sto je nizak muskarac nego sada pokazuje koliko je nizak kao covek. Srecno Orlovi zasluzili ste boljeg selektora
I

Igorgost

pre 9 dana

Piksi više podseća na Valjarevića iz Porodičnog blaga koji podmeće ljudima lažne Arape...
P

Pedja108

pre 9 dana

Ne cekaju ga milijarde, ali ga cekaju milioni evra za posao koji bi vecina ovde uradila sa istim rezultatima. Zato je i potpisao novi ugovor. Sta ga briga za uspeh, kad ima siguricu posao. Poslednji po kvalitetu od selektora na EP, ali zato sesti po primanjima. Zato kad dogovarate neki posao, saljite Piksija da pregovara.
I

Ivan b

pre 9 dana

Alo bre gde ste vi otišli, kakav Boba kakav Bolji život!?? Izađite i napadnite gol kao u poslednjih 15 minuta protiv Slovenije i zajebite više da trošite dragoceno vreme sa vraćanjem lopte unazad! To vam je jedan od realno najvećih problema. Vi kad ne znate šta ćete s loptom vi je vratite zadnjoj liniji. A što ne biste nekom dugom loptom pronašli Mitrovića da je zakuca glavom i napali kazneni prostor umesto što je vraćate nazad!??
K

Kolaborant Dragan od Pasi Poljane

pre 9 dana

Mister, jel se pravilno kaže Federer ili Ferer, Irak ili Iran, Genk ili Gent
M

Mитт

pre 9 dana

Браћо Срби, у идеалним условима, без корупције у ФСС и клана Рамадани ко би требао да буде тренер репрезентације ? Баш ме занимају мишљења. ПС Мислим на тренере Србе, ако је могуће.

samovasgledam

pre 9 dana

Уууу,добро питање..ако погледамо ко је све селектор у европи, дс не рачунамо ових 5-6 искуснијих (дешамп, куман,спалети...) била би озбиљна конкуренција код нас, Николић, Јовановић, Милојевић па и други Милојевић, Јанковић, Ивић, Пауновић..ма још сам неког испустио, нека не замери..али треба прво очистити кућу па онда је дати домаћину на вођење..
K

Kakvo

pre 9 dana

Poređenje sa Boljim životom. Ovo je VIŠE OD IGRE i fale nam Pavle Vuisić Nikola Simić i Petar Božović da pobede kad je najteže i u igri i više od igre
j

jsd

pre 9 dana

Pratim fudbal 50 g nikad se nije desilo da 8 igraca bude iz 1 kluba. U godinama kad partizan igra katastrofalno i prakticno bez trofeja 7 startera. Pa pobogu stavite vise Ranka Stojica za selektora valjda bi bio bar malo posteniji.
Т

Тузор

pre 9 dana

@jsd, промашена тема. Ниједан од тих играча није играо последњих година за црно-беле када Партизан заиста игра катастрофално. Осим тога, и поред најбоље жеље не могу да их набројим баш 8, за пет могу да кажем да си у праву.
A

Auutebra

pre 9 dana

Šta ti je čoveče pa ti igraci nisu videli partizan deceniju,neki otisli kao klinci. Jesam zvezdas ali veću glupost nisam skoro pročitao ,ali i Pavlović i Lukić otisli davno. Ono zvezdinih je 9 tamo.

samovasgledam

pre 9 dana

Престани да пратиш..за 50 год ништа ниси научио..
O

Orlić tić

pre 9 dana

Kao veoma mala i fudbalski limitirana zemlja sam uspeh je što smo se uopšte plasirali na EP!Nama treba samo jedno a to je pobeda protiv Danske.Znači pobeda i mi idemo dalje,čista računica!Ukoliko ne dobijemo najverovatnije idemo kući,čista računica!Nema potrebe pljuvati igrače ili trenere jer ih ja i ne smatram za neke vrhunske igrače tako da.....sve preko grupne faze je ogroman uspeh za Srbiju!
j

jsd

pre 9 dana

Nas potencijal je ostao kuci. Jak uspjeh dobiti jedva C. Goru i Bugarsku i to smatrati uspjehom Ovo je cista grobarska blamaza.
S

Svabo

pre 9 dana

Zalutao na Klupi Ttrenera
T

Tarzan

pre 9 dana

Ko jos Piksija uzima za ozbiljnog trenera,niko. Sto je jos gore mi se njega necemo otarasiti dok god on hoce da bude selektor.Covek od svakog poraza napravi pobedu,od svakog neuspeha on napravi uspeh.Cuj otisao ne ep,pa nek vidi ko nije otisao?Bukvalno ko nije hteo.Kao fudbaler ok,sada nula od trenera.
V

Vanecious

pre 9 dana

Eto ga i drug tekst za paljenje pred dansku.Kao sto sam rekao u proslom tekstu,posle par kritika,pocinje polako lazni optimizam..Na kraju ce biti uspeh ako izgubimo!
j

jojo

pre 9 dana

Zamislite selektora koji ne povede Erakovica to nije neznanje nego bezobrazluk. Ja sve vrijeme pisem dabi animirao nekog novinara da istrazuje. vjerovatno je upitanju svadja sa njegovim menadzerom. Poziva iz amaterskih liga a ne decka koji standardno igra u ruskoj ligi.
s

serMudro

pre 9 dana

...a Lazović isto igra amatersku ligu...a takvo ime fudbalsko da nije mogao Matića smuvati da igra...sve je mogao ali je radio i radi samo za svoj interes...
P

Pfc

pre 9 dana

Gde igra mali? Juventus?
Т

Тузор

pre 9 dana

Увек се пецамо на причу о селектору, његов посао је углавном био да одабере тих 26 играча за првенство и да се определи за формацију, главни део раде "помоћни" тренери, ту би имало што-шта да се испита. Видим да је вештачки створен анимозитет према Немањи Максимовићу, а баш нам је такав играч неопходан против Данаца. То нам је што нам је, мање горчине, више вере и нарочито - храбрости!

Banatski Rendžer

pre 9 dana

Biće bolje u nekom drugom trećem životu.
L

Luredes

pre 9 dana

Tranzicioni ekonomski ekspert Dragiša Giša Svilarević aka Dragan Stojković Piksi
C

Cini mi se da

pre 9 dana

Ovaj selektor cita kritike i donekle menja tim po njima, pa verujem da ce sada staviti kao startere Samardzica i Birmancevica.
S

Sekula 09

pre 9 dana

To znaci da mi sastavljamo tim, a da on samo uzima pare.
F

FM

pre 9 dana

Piksi u filmu Dan mrmota, svaki dan [utakmica] mu se ponavlja, samo sto on isto radi i nikako da nauči iz grešaka.

Bojan Lordinho

pre 9 dana

Ali ljuuuudi,braco moja napacena....Eeeeej,pa Piksi ne zna ko je gol dao!!!?!?!?? Hahahahahahahahahahahahahahaha Pa,gde cemo dalje?!?
S

Sekula 09

pre 9 dana

Sto mora to da zna, kad nista ne zna?
G

GeOs

pre 9 dana

Nema vise ozbiljnog novinarstva. Ovaj tekst je na nivou prvog, drugog razreda srednje skole. Moja profesorka bi rekla, evo ti dvojka da ne places, promasio si temu. Poredjenje je totalno promaseno.
1

123123123

pre 9 dana

Пикси је један обичан шанер са пијаце, шибицар који је игром случаја доспео на ову позицију и уз дозу среће добио нови уговор. Он везе са овим послом нема. Он не зна и не види како играју све, али буквално све остале селекције на овом такмичењу. Шта је ово што играмо ја не знам, али фудбал није нити ће икад бити.
N

NA KRAJU

pre 9 dana

A uskoro sledi kraj ispaṣ̌će Piksi drugi JATAGANAC.
P

PARIZER SULTAN

pre 9 dana

Veoma sam srećan što igramo u crvenoj opremi i što su u sastavu igrači Zvezde. Hvala što ste promenili naslov. Puna podrška selektoru, Džajiću i Nedimoviću.
G

Gost1234

pre 9 dana

Bukvalno ni jednog igraca Zvezde nema……
m

mada bisa

pre 9 dana

Naša reprezentacija dođe kao Ranč prokletih, a Piksi dođe kao Garac, hteo bi nešto da popravi, a napravi kuršluz
K

Kurcšlus...

pre 9 dana

se kaže...mada je sve u redu!
T

Trazimo

pre 9 dana

Samo pozrtvovanost. Nista vise. Ni to nam nisu dali oni koje je ovaj izabrao
s

silvi

pre 9 dana

Piksi kad vidi Ducu Tadića "Mmm bebooo" kao Popara
S

Selestin Babajaro

pre 9 dana

Piksi bi najradije da bude kao inspektor Boško Simić u Policajcu sa pelovog brda, ali je u stvari kao Feđa Stojanović što glumi onog Ćoru kad odme Davida. Onako nije loš čovek, al nema mnogo u glavi i radi za loše ljude
a

aman za aman

pre 9 dana

Na kraju,na pocetku,u sustini i iznad bilo koje analize...mi nemamo dovoljan kvalitet igraca.Piksi ,svojim mentalnim sklopom,potpuno van okvira licne odgovornosti.Uz to uvek ide i prepotentnost,nestrucnost itd. Ali kljucni problem ostaje isti...Srbija nema igrace koji bi donosili razliku,tu je Stojkovic samo na vrhu te farse!
G

Gosttt

pre 9 dana

Mi mozda nemamo vrhunske igrace na svim pozicijama, ali imamo dovoljno dobre igrace koji bi uz dovoljno dobrog trenera mogli da igraju daleko bolje. To su najcesce igraci koji su ili na klupi ili nisu pozvani, i neki koji su i sada u startnih 11.
М

Митт

pre 9 dana

Ми хоћемо да Пикси буде нови Антић, а то није могуће. Он би и боље играче од ових упропастио. Ми хоћемо да Сергеј буде као Модрић, а то тек није могуће. Од Влаховића правимо шпица свјетске класе, а он је миљама далеко од тога.
H

Hidzuama

pre 9 dana

Antic je uradio isto sto i Piksi, odveo jacu reprezentaciju nego sada na SP i dozivio brodolom kao i Piksi na proslom SP. Razlika je samo sto je Piksi odveo limitiranu ekipu i na EP. Jos nesto, mi ocekujemo prolazak u drugi krug, pobjede i ne znam ni ja sta. A u istoriji EP imamo 3 pobjede samo. Nismo mi nikakva fudbalska velesila niti cemo biti. Nemamo ni kult jer navijaci misle da su Zvezda i Partizan iznad reprezentacije sto je pogresno. Problem je uvijek u reprezentaciji i lopovima koji vode savez ali niie problem u lopovima koji vode klubove. Pa pogledajte ovu zadnju kombinaciju u Zvezdi gdje Lanetov sin nakon 100 minuta igre u Vosi dolazi u Zvezdu i dobija 200000e. Pa gdje to ima...
Б

БудиБогС Нама

pre 9 dana

Антић победио Немачку и Ларионда није судио чист пенал у 90.минуту против Аустралије! А Мистер Пикси ни Камерун није могао да победи....
1

1977

pre 9 dana

Bacili smo svemir zeku
m

mabis

pre 9 dana

Piksi postaje polako Toza Mijailović. Kad bude video da brani Šmajhel pitaće se, "o pa taj dečko brani i dalje, pa ja ga pamtim igrao sam 91. protiv njega, je l' je tu i Laudrup još"
У

Улт

pre 9 dana

Немој ти ништа да се секираш...Оперативан и био и остао господин Тоза Мијаиловић.
m

mantuan

pre 9 dana

Piksi je više kao Dragiša Giša Svilarević
m

maristo

pre 9 dana

Piksi je stvarno kao Radašin, dok selo gori on se češlja, pametuje svima, još samo fali da spopada Žotinu svastiku
I

Inter Arap Trade D.o.o

pre 9 dana

Dance možemo da prođemo jedino na neku Velja Valjarević i Abu Bekir el Bekir varijantu
A

AjmoVako

pre 9 dana

Jao,jao ko daje naslove,koja poredjenja crna. Dajte ljudi malo realnosti,ali malo. Piksi, Murinjo,Anceloti,bilo ko od naših igrača ne moze da napravi bolje. Alibi igraci svi uprosecnim klubovima gde su isto samo srafovi okruženi boljim igračima. To bi bilo kao da Lazarevica, Jaramaza,Lazica,Smailagica, Andjusica, Ilica,Koprivicu, Bircevica, Simonovica, posaljete da igraju za A tim košarkaša na OI. A svi bili ili igraju i sada EL. E takvi su i nasi fudbaleri u odnosu na ostale.
A

Adidas

pre 9 dana

Srbija nikada bolji fudbal nije igrala nego pod palicom Piksija. Igramo daleko bolji fudbal nego ranije. Napadamo, stvaramo šanse, ono nekada je tuga od fudbala bila. A od kojih liluputanaca smo gubili, kad se setim nije mi dobro
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 dana

Piksi je kvalifikacije za svetsko i kasnije igre u Ligi nacija izneo na ime, motivaciju i samopouzdanje koje se prelilo na igrače. Nemojte potcenjivati voljni momenat. Takođe, hajde i da ne zaboravimo čisto gol poništen Ronaldu u Beogradu. Mada smo i mi zaslužili da nas nekada sreća pogleda. Međutim onda su ga protivnici analizirali. I tu dolazimo do problema. Piksijeva najveća mana je što očigledno nema plan B kada kola krenu nizbrdo. Nema znanja da može u hodu da menja stvari i prilagođava se situaciji. Samopouzdanje nije gorivo na koje možeš večno da ideš. Nakon svetskog je počeo da luta, igrači su počeli sa sumnjaju u njega i sebe i to se videlo kroz kvalifikacije za Euro i sad na prvenstvu.
B

Boogy

pre 9 dana

Kad umisliš da si Ivo Andrić...
G

Gundjalo

pre 9 dana

Sto kaze selektor Danske,tesko je spremiti se za mec sa Srbijom kada ne znam sta igraju. Sa ovim krs i istrosenim igracima,sa jednom te istom igrom nema nama srece u fudbalu. Covek forsira jednu te istu postavu,bez obzira ko je u kakvoj formi itd. Samardzica molise da igra za nas,pisalo se kako smo pobedili i dobili bisera.I sada taj biser sedi na klupi,udje kad kad po par minuta i to je to. Lazovic igrao izvanredno zadnjih par meseci,umesto da ga je pozvao on ga odstranio jer je bio za to da Vidic bude predsednik FSS-a. Matic i Grujic bi daleko bolja sredina bila od ovog dojca Lukic-Ilic. Zivkovic levak igra na desnoj strani. Pavlovic koliko je broben toliko je tehnicki neobrazovan.Ne ume dugu loptu da posalje,dijagonalu.Ume da nabije glavu u pod iznese loptu i doda do sebe.Spor,trom.Skidam mu kapu za borbenost. Da je ostatak tima upola borbeno kao on gde bi nam kraj bio. Ovi ostali nece ni da trce. Vlahovic,Mitrovic nista. Ne trce uopste,kao da nemaju volju.Pa majstori,dosta je bilo golova po kvalifikacijama i prijateljskim mecevima,dajte ih malo na zvanicnim takmicenjima.Hvalimo se velikim takmicenjima a odemo kao turisti.Slast pobede nemamo.O cemu mi pricamo. Za par godina za nas ce i Luksembrug biti nedostizan. Gruzija vec napredovala.Mi padamo.I umesto da malo menja u reprezentaciji,da polako prikljucuje i pruza priliku igracima jer sledi smena generacije jer su otisli Matic i kompanija,sada ce i Tadic,jos malo pa i Mirovic,Veljkovic itd. Ja bih gotovo celu reprezentaciju izmenio,govorim o startnoj postavi. Ostavio bih golmana a u napadu Vlahovic-Jovic-Samardzic. Formacija bi mi bila 4-3-3 i ne bih odstupao od toga.Svi igraju napadacki fudbal samo mi igramo neku bezvezotinu. Jedna Albanija igra bolje od nas. Uigravao bih reprezentaciju sa onim stperom Simicem iz Milana i Erakovicem. I nasla bi se nova postava,uigrana,oja bi kidala za grb svoje zemlje ubedjen sam.
K

Katastrofaaa

pre 9 dana

Da li se novinar drogira? Kakva Emilija I Dragisa? Da je gledao jutros Sundjer Boba pisao bi Triton i Skoljka boj!
D

Džaja - ujka Kosta

pre 9 dana

Samo očekuješ da kaže - Ja bih morao do toaleta.
?

??

pre 9 dana

Xaxaxaxxa a gde nalaze ove slike. Boze sacuvaj. Samo mu karmin fali

Fear The Beard

pre 9 dana

"Dok po zemlji svasta rade, Na tv-u "limunade", Bolji zivot,Srecni ljudi, Zato i ti srecan budi".
G

Gundjalo

pre 9 dana

Sto kaze selektor Danske,tesko je spremiti se za mec sa Srbijom kada ne znam sta igraju. Sa ovim krs i istrosenim igracima,sa jednom te istom igrom nema nama srece u fudbalu. Covek forsira jednu te istu postavu,bez obzira ko je u kakvoj formi itd. Samardzica molise da igra za nas,pisalo se kako smo pobedili i dobili bisera.I sada taj biser sedi na klupi,udje kad kad po par minuta i to je to. Lazovic igrao izvanredno zadnjih par meseci,umesto da ga je pozvao on ga odstranio jer je bio za to da Vidic bude predsednik FSS-a. Matic i Grujic bi daleko bolja sredina bila od ovog dojca Lukic-Ilic. Zivkovic levak igra na desnoj strani. Pavlovic koliko je broben toliko je tehnicki neobrazovan.Ne ume dugu loptu da posalje,dijagonalu.Ume da nabije glavu u pod iznese loptu i doda do sebe.Spor,trom.Skidam mu kapu za borbenost. Da je ostatak tima upola borbeno kao on gde bi nam kraj bio. Ovi ostali nece ni da trce. Vlahovic,Mitrovic nista. Ne trce uopste,kao da nemaju volju.Pa majstori,dosta je bilo golova po kvalifikacijama i prijateljskim mecevima,dajte ih malo na zvanicnim takmicenjima.Hvalimo se velikim takmicenjima a odemo kao turisti.Slast pobede nemamo.O cemu mi pricamo. Za par godina za nas ce i Luksembrug biti nedostizan. Gruzija vec napredovala.Mi padamo.I umesto da malo menja u reprezentaciji,da polako prikljucuje i pruza priliku igracima jer sledi smena generacije jer su otisli Matic i kompanija,sada ce i Tadic,jos malo pa i Mirovic,Veljkovic itd. Ja bih gotovo celu reprezentaciju izmenio,govorim o startnoj postavi. Ostavio bih golmana a u napadu Vlahovic-Jovic-Samardzic. Formacija bi mi bila 4-3-3 i ne bih odstupao od toga.Svi igraju napadacki fudbal samo mi igramo neku bezvezotinu. Jedna Albanija igra bolje od nas. Uigravao bih reprezentaciju sa onim stperom Simicem iz Milana i Erakovicem. I nasla bi se nova postava,uigrana,oja bi kidala za grb svoje zemlje ubedjen sam.
S

SilverSurfer

pre 9 dana

Da bi Piksi došao u poziciju koja se u tekstu navodi reprezentacija ne sme da bude poligon kojekakvih kombinacija. A ona to upravo jeste. Ipak, kvalifikovanje na SP i EP kao i napredovanje u Ligi nacija jesu uspeh. I to je naš realan domet. Jer spor i prevaziđen fudbal ne mogu daleko da dobace na ozbiljnim takmičenjima. Da li je neko u ove dve utakmice video jednu kontru naše reprezentacije ili brzu tranziciju? Igra se sa dva sidraša u napadu a njima nema ko da centrira jer bočni igrači to ne umeju. Gol smo dali iz prekida što ispada da je jedini način jer do sada nije odigrano nešto što podseća na uigranu akciju. Međutim, i mi navijači negujemo pogrešna uverenja. Da su pojedinci bitni i da skup dobrih pojedinaca nužno znači i dobar tim. Dugo smo svedoci da reprezentacija nije tim. Samo kako bi Piksi prošao da nije pozvao Mitrovića, Tadića i Sergeja? Ili da ih je poveo a da nisu ulazili u igru? U kalkulaciju oko izbora igrača moramo uzeti u obzir i "nevidljivu ruku" koja je jako često moćnija od svake fudbalske logike. Onog trenutka kada selektor bude imao podršku kao što je imao Eme Žake kada je iz reprezentacije odstranio Kantonu i Žinolu ili kao Rehagel kada su Grci prihvatili njegovu filozofiju od jedanaest ratnika na terenu što je značilo da za nabeđene zvezdice nema mesta tada može da se očekuje nekakav fudbalski "bolji život". Tada se može izgraditi dobra atmosfera jer bi svi znali da su pozvani zato što zaslužuju i tako može da se gradi tim. Do tog trenutka, koji će teško doći, treba da uživamo u fudbalu i budemo ponosni što se naša reprezentacija uprkos svim igrarijama kvalifikovala na veliko takmičenje.
a

alooo23

pre 9 dana

da li vi citate tekstove pre nego sto ih izbacite?
N

Nikola10101

pre 9 dana

Nažalost, za razliku od Bobe Popadića, Piksi ima pare bez obzira na to prošli mi dalje ili ne, pa je ovo poređenje slaba vajda. Ja bih ga pre poredio sa Radašinom iz Selo gori, uvek misli da je najpametniji, uspeva da se posvađa sa svima, svakome soli pamet a u dubini duše je ipak nemoralan.
k

kukiii

pre 9 dana

Maksimovic bi trebao poceti umesto Ilica ili Lukica...trcace vise a i da dobijemo na svezini
U

Ujka Zitko

pre 9 dana

Bolji zivot trazimo vec 30.god.😂😂😂😂
B

BH

pre 9 dana

Na zatucanom Balkanu ga nećemo naći,😶
M

Milos92@

pre 9 dana

Vidim mnoge kom, kao Piksi ne zna, ima njegove krivice naravno, al realnost je da nemamo igrace i to je to, i ko god da dodje u buducnosti bice isto, dok su tebi u reprezentaciji igraci iz grcke, ceske, kiparske lige i iz timova koji su navikli na neku osrednjost i koji se bore za opstanak uspeha nema, tako da bzv je reci da je Piksi samo kriv kada imamo prosek igrace i to su cinjenice moze da se ljuti ko hoce.
D

Dekicadorcol

pre 9 dana

Milose,imamo igrace,i mladji su odlicni samo nemamo sistem i disciplinu.
K

Koma

pre 9 dana

Teško je objasniti nekome gde je problem, kad taj neko ne shvata da nema pojedinca, pa ga meriš da li je prosečan ili nije, nego sistem, u kome se zna ko šta i kako radi, pa se sistem nadogradi (mogućim) individualnim kvalitetom pjedinca. Mi sistem nemamo, i ovo što liči na sistem u začetku je grbavo i pogrešno. U Kataru smo bili najgora i najjadnija reprezentacija, u kvalifikacijama smo bili jadni, ovde smo uz Engleze najtužnija reprezetacija. Spora, jalova, stihijska, na silu, bez jasne ideje, bez dve vidljive uigrane kombinacije, nego ako nas nešto u*ere na Mitra i to je to. Nema Slovenija iznadprosečne igrače, ima sistem, pa liče na nešto. Rumunija. Švajcarska. Austriju da ne spominjem.
B

Bansek

pre 9 dana

Prijatelju, taj argument ti je smiješan. Protiv Slovenije gol nam je dao lik koji igra u Celju. Pola njihovog tima je iz SLO lige pa smo jedva uzvukli živu glavu. Da ne pričam o ostalim ekipama koje nemaju skoro nijednog igrača u ligama 5 pa djeluju bolje od nas, tipa Rumunija. Srbija je po imenima u top 12 ali je po igri i rezultatima među najgorima. Biće ipak da ima nešto i do selektora.
D

Damir92

pre 9 dana

Upravo to. Igraju nam prosecni igraci sto je najgore previse smo spori i tromi.
P

Politiko

pre 9 dana

Slovencima su bekovi iz Celja a ostali isto iz nekih malih timova pa zamalo izgubismo.. Naši (SMS,Vlahović) se ne trude i svojim neradom doprinose lošim rezultatima..
P

Play

pre 9 dana

Pa ako nemamo fudbalere, što imamo najplaćenijeg selektora u svetskim okvirima? Ne može niko da me ubedi, da pravi stručnjak za upola manje para ne bi posložio ovaj tim da redovno izlazi iz grupe. Ali treba se izboriti sa burazerima iz Saveza, menadžerima...Piksi ovako uzeo pare, glumi budalu iza koje se pogubni interesi po reprezentaciju prikrivaju i daje glupe i nerealne izjave. Ja sam počeo da stičem utisak da je Sergej jači od Saveza. Poslednjeg pravog selektra (Muslina) samo zbog njega smeniše. A koliko je Muslin bio u pravu vidi se iz aviona.
G

GeOs

pre 9 dana

A gruzijci imaju igrace ? Albanija ? Skotska ? Rumunija ? Koliko vidim to im ne smeta da trce i da se bore. Ako ovi ne funkciosu kao tim, selektor treba da zove druge igrace, neke koji ce odigrati bolje timski. To je posao selekyora koji ima znanje. Ovaj nema znanje da napravi bolji tim. Ako je do igraca neka ih menja.
H

Herakle

pre 9 dana

Ne znam cemu ovoliki negativan stav prema Pixiju. Otisli smo na svetsko, otisli na Euro, usli A grupu lige nacija, nikome nismo bili vreca za punjenje 4,5,6, komada u zvanicnim utakmicama, igramo do zadnjeg minuta i nepredajemo se, a cesto i pravimo preokrete (Portugal oba puta, Bugarska, Slovenija, Irska u Beogradu , i jos mnogo primera), reprezentacije iz neke B i C grupe kao sto su Svedskax Norveskax Irska, Slovenija, Crna Gora i slicne dobijamo kuci i ma strani bez mnogo dileme, kuci neretko sa 3,4 gola u mrezi protivnika. Kada poredim reprezentaciju iz perioda kad smo i ali zvezde to je bilo mucenje za gledanje, a po renomeu igraca sta tek reci za te selektore. Ne znam kakve su legende naseg fudbala reprezentarivnog Dejo, Miha, Mijat, Djukic, Tosic, Vidic , Stankovic i ostali..igra bila mucenje, rezultati nikakvi odveli nas na dva svetska i nijedno ili jedno evropsle , tamo nas svi punili , brukali sebe i nas, o kojim legendama mi pricamo. Ovi momci sa Pixijem su igrom i rezultatima mnogo vise zaduzili nas fudbal. Kao prvo mnogi od njih su bili prvaci sveta i evrope kao Mladi, jesmo to zaboravili a onda ovi rezultati posle. Pricamo o momcima koji igraju u osrednjim klubovima a daju sve od sebe za reprezentaciju, i igraju na granici svojih kvaliteta i mogicnosti. Mi nismo igraci bolji od Danske i ne vidim cemu to rszocaranje, nasa pobeda je iznenadjenje sve drugo je ocekivane ali treba verovati i podrzati momke i selektora. Ja volim ove momke i reprezentaciju jer su zasluzili to vise od bilo koje druge generacije i zelim im od srca prolaz dalje, da nas obraduju i prirede sebi i nama speltakl u osmini finala, zasluzili su. Srecno Srbijo!
a

au buraz

pre 9 dana

mora da si dobio ogromne kolicine sendvica za ovakvo lupetanje. Jel bar bio sa majonezom?
C

CaleB pravi

pre 9 dana

Za tebe imam jedan iskren i prijateljski savet -mani se fudbala. Pocni da pratis, recimo, hokej na travi, nije ni to los sport, pa se mozda tu bolje pronadjes.

Fear The Beard

pre 9 dana

Nedimovicu?
B

Baba Žoka

pre 9 dana

Druze za tebe bi najbolje bilo da prestanes da pratis sport..Ne razumes koncept..
D

DusanRsrs

pre 9 dana

Mozda zato sto ne posjeduje trenerako znanje, izuzev kineskog, mozda sto je sujetan, sto nam je ekipa rastimama kao Nijedna n Euru, sto nema reda ni discipline.
2

2paković

pre 9 dana

Svaki čast za komentar, sve si u pravu. Očekivanja su prevelika, mi imamo ok igrače, ništa više Piksi je ok trener, pravi greške jbg, ali ima uspeh Kvalifikati se je veliki uspeh za nas! Izgubili smo od brazila, engleske i švajcarske, mnogo jačih od nas Sa Kamerunom i Slovenijom nerešeno, jbg sta ces Ako pobedimo dansku, super, najveći uspeh u istoriji
А

Александар1

pre 9 dana

Највећи српски комедиограф - Драган Пикси Стојковић. Надмашио је Стерију и Домановића.
r

ross

pre 9 dana

Kiksi je zavrsio svoje sa reprezentacijom. Najgori utisak mi je staviti na bekove dva igraca sa kontra nogama i uvesti Sergeja (umesto Samardzica) koji ocigledno igra rekreativno u klubu, jedva se krece. Da se ne lazemo, Slovenija ima dva krstena igraca od cega je jedan golman i ti se radujes bodu u 95. minutu. Kiksi, da se ne ljubimo…
P

Prdoje

pre 9 dana

Ćorak
Д

Дилан Дог

pre 9 dana

Бојим се да ће у уторак увече Данци бити као Мацола код Попадића, дакле СВЕ ЋУ ОВО ДА ВАМ РАЗЈЕБЕМ!!!
m

molim?

pre 9 dana

Piksi je sam lepo rekao, nekog moraš da pobediš. Na papiru je najlakše bilo da to bude Slovenija, ali nije. Ili Kamerun, ali opet nije. Da dve selekcije idu dalje, pa da budeš iza Engleske i Danske, ne bi bio smak sveta, jer ipak obe te reprezentacije imaju fudbalere koji igraju ozbiljnije lige od naših fudbalera. Međutim, kad i treća ekipa iz grupe može da ide, a u grupi si sa Slovenijom čiji igrači igraju slabije lige od naših, makar većina njih, onda je normalno da očekuješ pobedu i narednu fazu takmičenja. Niko ovde ne razapinje igrače, trude se, koliko mogu, ali izbor tih igrača ide na dušu selektora. Niko i ne očekuje da mi idemo u završnicu, ali da se ne prođe grupa, to jeste sramota. Najviše je do Piksija. Ima i do toga što mi naše igrače, ili makar one koji su pokazali da su glavni, Tadić, Mitrović i SMS i dalje gledamo kroz prizmu dok su igrali i imali bitnije uloge u klubovima i ligama sa renomeom. Igrati u Ajaksu gde osvajaš prvenstvo i izbaciš Real u LŠ i par godina kasnije igraš u Feneru nije isto. Igrati u Laciju koji uvek igra Evropu i italijansku ligu i u Arabiji nije isto. Tek za Mitra, koji jeste igrao u Fulamu ali se nadavao golova, imao veliki broj utakmica visokog intenziteta i sad, nije isto. Ostali naši igrači, manje-više solidni klubovi i lige, i nije čudo što su možda i ostavili najbolji utisak, igrali su jake lige, pa im je taj nivo poznat, pre svega mislim na Ilića, Lukića i Samardžića. Vlahović, voleli ga ili ne igra za Juve. Spoljni igrači dolaze iz Grčke i Češke, nisu to sad ne znam kakve lige i kvalitet. Kvalitet reprezentacije je opao, selektor gura igrače koji su nekad bili klasa, više nisu. Slovenija i Kamerun su direktno krivica i greška selektora.
-

--//--

pre 9 dana

Ne trude se ni SMS ni Vlahović..ni jedan od njih dvojice neće da potrči ni da izvrši presing na protivničkog igrača..Kakve veze ima što je Vlahović dobar u Juventusu kad nije dao gol godinu dana za reprezentaciju..
m

molim?

pre 9 dana

Možda ima veze sa mestom, pozicijom zadacima koje mu je selektor dodelio. Možda dečko hoće ali ne može to da igra. Za dve utakmice, po zvaničnoj statistici, Mitrović je jednom dodao Vlahoviću, a Vlahović Mitroviću nijednom. Kad vidiš kako Hojlund i Vind sarađuju, znaju gde, ko, šta i kako igra a onda vidiš naše, nije to isti sport. Međutim, svaki igrač voli da igra, ali selektor je taj koji odlučuje. Da li bi bilo bolje da upari Vlahovića i Jovića, Mitrovića i Jovića, ne znam, samo znam da ovo ne funkcioniše a selektor ne odustaje. Moje mišljenje je da smo u 8 kvalifikacionih i 6 prijateljskih utakmica propustili da napravimo opciju B, kad ne ide Mitroviću, Tadiću, Sergeju. Zašto više šanse nisu dobili Samardžić, Ilić, Lukić, u kontinuitetu, da budu makar po 30 minuta zajedno, da se osete?
B

Bnm

pre 9 dana

MA ISTI CIGANOVIC, BORI SE ZA STAN I VECITI POTRCKO

Banatski Rendžer

pre 9 dana

Piksi na konferenciji kao Baća kad objašnjava kako svi narodi poreklom od Srba
G

Gost888

pre 9 dana

Piksi NIJE TRENER, ne zna da radi taj posao. A vodi reprezentaciju jedne države, selektor je...
S

Sport klub

pre 9 dana

je objavio da cemo verovatno igrati sa jednim napadacem tj Mitrom i iza Tadic i Samardzic. Mislim da smo mi jedina ekipa na svetu koja trazi taktiku i igru u sred prvenstva dok smo na ivici ispadanja...
N

Novinaru?

pre 9 dana

Nama je bolje da se fudbal ugasi. Piksi se zajebava na konferencijama, igramo ubedljivo najgori fudbal, novinari pisu gluposti iuzivaju u Nemackoj, a narod se sekira oko reprezentacije.
C

CaleB pravi

pre 9 dana

Meni je vrh ludila bio kada su ga posle utakmice pitali za Jovica, a on pitao - Jovic? Jel on dao gol ?? Nestvarno je bilo...
B

Bijadokija007

pre 9 dana

Kad se ti budeš jednog dana ugasio fudbal ce se i dalje igrati u Srbiji
В

Владан

pre 9 dana

преорати све стадионе и посадити кукуруз.. већа вајда
u

urgh

pre 9 dana

mrka kapa od njega
m

mileeeeeeeee

pre 9 dana

Bolje ga uporedite sa nekim politicarem tipa Kostunicom. Vecito ne zna gde udara, ne zna ko je dao gol, ne zna koju ce postavu da stavi na teren itd.
D

Dragan Stojković Guza

pre 9 dana

Piksi više podseća na Guzu kad se vrati kući pijan ko letva.
B

Bljed

pre 9 dana

Najjaci kom.
g

gost111

pre 9 dana

najlosiji selektor u zadnjih 20 godina...jedino antic valjao...pokojni sinisa imao viziju,nisu ga ispostovali
P

Pakal II

pre 9 dana

Nisam fan Piksija ali molim te objasni mi kako je Antić valjao? Otišao na prvenstvo i tamo izgubio od Gane i Australije?! Dosta više sa pričom da je Antić, Bog da mu dušu prosti, bio najbolji selektor. Jer nije. Bolji je Piksi, sviđalo se to nama ili ne.
K

Koma

pre 9 dana

Antić je bio isti demagog kao Piksi, samo kulturica, u lepom odelu i sa manirima. Izgurao je kvalifikacije na Lanetu i Krasiću u životnim formama, otišao na prvenstvo i raspao se. Krasića pročitali, Lane potonuo, nikad više ni jedan nigde se naigrao nije, kao što se Antić nije natrenirao nekoga. Odeš na prvenstvo, izgubiš od Gane!? i onda izađeš i kažeš "Fudbal nije bio pravedan prema nama"!?!?, onda te Nemci RAZVALE sa 10 igrača, daš gol na sreći i onda se sa 11 igrača braniš od 10 nemaca ceo meč, lopatom iz gola vadiš lopte, Stojke odbrani penal... I na kraju kad se lomi, izgubiš od AUSTRALIJE!?!? i to na način da Vidić napravi najdebilniji penal ikad i onda pred kraj ode samoinicijativno u napad i ne vraća se nazad. Znači disciplina prema igračima i taktici NULA. Pusti Antića, ni sekunde bolji nije bio, što mu je karijera 10 godina pre naše repke i sva preostala posle repke i pokazala. Surdulicu ili Elče nije vodio, živoeo od stare slave. Nešto što Murinjo sada radi i što će da radi, jer je ispu*en lik, i ostaje mu samo da prodaje stare priče kad je on bio baja i staru slavu.
V

Vizitor

pre 9 dana

Krstajiću sve ti je oprošteno...I od tebe ima gori trener.
v

vullex

pre 9 dana

Terali su mnogi Antića, Muslina i komentarisali slično kao danas za Piksija. Za Muslina su komentarisali da igramo razočaravajuče. Danas Radomira i Muslina pravimo od blata a bojim se da ćemo uskoro i Piksija. Plasirali smo se na SP i EP, usli u A ligu nacija ali naš mentalitet je čudo. Razumem očekivanja ali moramo biti i realni. Možda baš u utorak naši odigraju kako treba i pozitivno nas iznenade. Jesam realan i znam da je mala verovatnoća za tako nešto ali želim da verujem da momci mogu ponoviti Lisabonsku noć. Do utorka uveče, sportski pozdrav. Živela Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
G

Gostgost

pre 9 dana

@pakal - Sa igracima ovog i slicnog renomea smo na terenu leteli, izgledali kao Brazilci, bili dominantni protiv skoro svih. E zato je Antic ubedljivo najbolji selektor kog smo imali. I to kao Zvezdas kazem.
@

@koma

pre 9 dana

Sve si lepo rekao, ali da dodam da se na marakani branio sa 11 igraca od 10 Francuza.
I

Informacija

pre 9 dana

Još jedan selektor koji će ostati bez posla zbog Sergeja.. Čim izgubi ovu zadnju sledi raskid ugovora.
T

Triton

pre 9 dana

0 prekrizena
T

TRITON precrtana

pre 9 dana

0 precrtana,nije prekrižena...,
m

mozzartbest

pre 9 dana

da li mozete naci smislenu odluku pikseta kao selektora..a ovde hvalospevi o njrmu..lelelee
N

Nemanja8989

pre 9 dana

Ne moze se od coveka koji ne zna,traziti da zna…Ovaj covek je amaterski trener,nema znanje za ozbiljnog trenera,samim tim ne treba od njega nista ni ocekivati…Eventualno igraci sami ako se izbore to je to,od ovog se ne moze ocekivati nista,jer je covek neznalica trenerska koju politika drzi na klupi.
H

Hijavata

pre 9 dana

Slobodan P(r)opadić Piksi
N

NoName1

pre 9 dana

Dragana Stojkovića Kiksija ne čekaju milijarde ako bude vrlo dobar. Ali ga čeka MILION EVRA čak i ako bude nedovoljan. I nije omiljen u razredu, barem ne kod onog dela razreda koji se razume u fudbal. On je omiljen samo kod onih kojima je centarfor sa 20kg viška BOG. Čovek ne može d.pe da pomeri, a dunster ga stavlja u startnu postavu. O ostalim glupostima sa taktikom i postavkom - šta tu ima da se priča?
D

Dzi

pre 9 dana

Tekst transfer blama veci od samog piksija
T

Terminator1

pre 9 dana

Ova deca će živeti u svetu matematike, fizike i hemije... Zivece bedno kolega, vodeće lošu muziku, trač literaturu, gledace fudbalsku reprezentaciju i Piksija, eto tako će živeti.
g

gost1234

pre 9 dana

sudeci po izjavama, cestim obracanjima naciji i aroganciji mislim da je Piksi ipak slicniji neko drugi, da ne kazem da mu je uzor
B

Bandalowski

pre 9 dana

Sok vesti: Kiksi vidjen u ranim jutarnjim casovima u hotelu Danske reprezentacije kako pomera vreme na svim satovima u hotelu.
G

Guza5443

pre 9 dana

A ko je onda Guza ako je Triksi Boba? Džaba sve kad oni ne pokazuju ni malo dobre igre i slabo ko veruje da će ostvariti i bod a ne pobedu protiv bilo kog tima. Sportski pozdrav.
G

Gosttt

pre 9 dana

Ako Danci imaju matematiku da budu treci, sredice da budu treci. Jednostavno. Mi tu mozemo da profitiramo jer ce da nas puste, ali ce nam napraviti medvedju uslugu time, jer ce Piksi da misli da je to zbog njega i njegovog umeca, a ne Danske kombinatorike. A onda znamo kakva demagogija i lozenje sledi...
K

Koma

pre 9 dana

A ko kaže da će Engleska dobiti Sloveniju???
T

Tesko

pre 9 dana

Tesko da ce danci moći da ciljaju 3. mesto bez velikog rizika da ne zavrse 4. Tako, da je to vise teoretska nego ralna opcija. Ko veruje u to, stavi na X2 1000e i moze da dobije 750e. Ili da izgubi i onih 1000e. Tesko, bas tesko.
S

Sta je bre ovo

pre 9 dana

Van svake pameti je sta ovaj covek pise. Bolje da je Piksija vezao za Valtera ili Prleta iz otpisanih. Alo, redakcija te poslala u Nemacku da izvestavas , analiziras i obavis neki intervju sa igracima, a ti se izmotavas. Jos nesto, Boba Popadic je imao 19 a Piksi 59 god. Kako mozes da ih poistovecujes?
n

niszvezda

pre 9 dana

Prosto, Bijela je 63. a Piksi 65. ...e sad, to što je Piksi na nivou petnaestogodišnjaka, to je već drugi film...
M

Mokijano

pre 9 dana

Manite se metafora, njemu je bolji život već došao, on ga živi. A poverenje se zaslužuje, ne poklanja se. Jebem ti narativ koji vlada Srbijom već duže vreme "borićemo se, izgubićemo, ali ćemo se boriti"! Mi izgleda moramo da dotaknemo dno u svakom segmentu da bi se "možda" pokrenuli...
6

62626

pre 9 dana

Ne znate vise sta da pisete pa ste poceli da lupetate gluposti, kao Blic da citam...
Q

Qale

pre 9 dana

Nista od toga, to vec svi znamo, a i da bude, ne pise nam se dobro u osmini finala. Prekosutra se pakujemo i kuci pevajuci.
B

BokiMunja

pre 9 dana

Jel nije dovoljno smesna situacija u reprezentaciji generalno,pa da i vi onako malo začinite i to ni manje ni više nego serijom Bolji život... Ili pokusavate ovog pajaca od ,,selektora " da opravdate kroz seriju vecini ljudi omiljenu. Onda budite bar dosledni pa ga provucite STOJKOVICA-PIKSIJA kroz seriju Mućke i to kao Del Boja,jer rade istu stvar,prodaju maglu.
M

Maestro

pre 9 dana

Nije Popadic nego PROPADIC!
i

iouy

pre 9 dana

Piksi igracka legenda. Trener prosecan. Biznismen vrhunski. Steta sto je ukaljao svoje ime vezama sa odredjenim ljudima iz vlasti i trceci za lovom. A bio je idol mnogima...
T

Terminator1

pre 9 dana

Ova deca ce živeti u svetu matematike, fizike i hemije... Zivece bedno kolega, volece losu muziku, trac literaturu, gledace fudbalsku repstaciju i Piksija, eto tako ce ziveti.

samovasgledam

pre 9 dana

..od toga što ste ih Vi učili, znate šta će ostati? Ostaće samo reklame za pivo i za kladionice..poz
I

Information

pre 9 dana

Piksi dobija otkaz posle Evropskog..nek se zahvali SMS koji je i Muslina ostavio bez posla.
g

gost1978

pre 9 dana

klasican stevica kurcubic