Komentari na vest

Piksi: Španija je druga dimenzija, Mitrović imao zlatnu šansu

B

Batistuta1

pre oko 2 sata

Idi u Kinu covece vise,molimo te...Idi Piksi preklinjemo te,nemoj nas brukati.Eno Jokan je tamo uzima im lovu...Idi.
B

Beli galeb

pre oko 2 sata

Piksi a gde ono od pre 3 godine jel oni lete jel imaju krila, bogami za nas svi lete a Španci su za nas F35 a mi smo u fazonu Orao pao, Orao pao
P

Pa dobro

pre oko 2 sata

Ima i taj baraž😁
D

Dzoni Hodač

pre oko 2 sata

Gubitnicki mentalitet. Umesto da se zapita zasto je to tako. Ima i tamo mućki, nisu ni oni bas imuni na njih ali kod njih u savezu ne sede abolirani, drugovi clanovi od stotinu leta, uhlebi, tamo se ulaze u sport a ne otima od njega. Sta su Spanci nesto mnogo pametniji od nas pa oni mogu a mi muceni glupavi ne umemo??? Ma idi bre...
J

Jambb

pre oko 2 sata

Odsustvo znanja i sramote
T

Tomaš ue

pre oko 2 sata

jedini koji zna..da dodaje loptu..i ide napred..onaj mali sto igra u Austriji..i on njemu..ni minut..sram te bre bilo..neznalice i hoštapleru jedan..a ovog malog..uvodis 2 puta..da bi ga prodali..piiih
B

Banja_Slatina

pre oko 1 sat

Baš će mu nastupi u ovakvoj reprezentaciji podići cijenu. LŠ vjerovatno nije dovoljno dobar fudbalski izlog pa se mora pomoći preko reprezentacije. Pokušaj racionalno razmisliti kome više treba reprezentacija, Maksimoviću koji igra LŠ, ima 17 godina, na raznim evropskim listama označen kao top u svom godištu. Ili ovom iz Austrije, što niko ne zna ni gdje igra, pretpostavljam da mu klub ne igra Evropu, znači ograničen je na austrijsku ligu, niko o njemu ne piše, prvi ino klub mu je u Austriji a nije Salzburg. Kome reprezentacija treba više?
V

Veljko9

pre oko 3 sata

Zlatna sansa koju i da je dao izgubili bi a realna situacija je da je moglo biti kao mlada reprezentacija 9:1.. Pogodili stativu, precku, promasili penal.. 30suteva.. Zato fale igraci iz liga petica, Sergej, Lukic, Ilic, Vlahovic, Zivkovic.. koliko god ih kritikovali.

Usput

pre oko 3 sata

Gde nestade ono " danas svi igraju fudbal " ?
b

bosko2020

pre oko 3 sata

Ne kazem, nema snase da bi dobili ali igrati tako mlitavo kao seke perse. Izgleda da im trebaju siptari i Vucic da bi oni zaigrali agresivno i napadacki. Bez borbe,bez strasti.Bilo je kao laki trening za Spaniju , apsolutna sramota.
S

Sky888

pre oko 3 sata

Selektor nam je covek koji nije nikog vodio osim timova iz japanske lige.Toliko o nama a o spancima da trosim reci,bez 7 startnih igraca su nas razmontirali fudbalski i rezultatski.
C

Cirkus

pre oko 3 sata

Zlatna šansa nije bila sigurno, klizav teren poluvisoka lopta, ni za glavu ni za nogu, ni blizu zlatne šanse
E

E moj ti...

pre oko 2 sata

Kako se tako ne udubite u detalje kad su bile Joviceve sanse u pitanju
G

Gost Djape

pre oko 3 sata

Idi bre Piksi, niti si ti znao sta si zamislio, niti su ovi na terenu razumeli sta trebaju da igraju. Kada sam video kako si sklepao tim odma sam rekao sta ce mu dva napadaca kada nema ko da ih proigra, i na kraju se uspostavilo tacno, ovi sto su trebali da iznose loptu nisu se ni videli, vise su svojim vracanjem lopti stvarali pritisak na odbranu i golmana nego sto su smisljenim akcijama uposljavali napadace, dobro je da nisu napravili i vise gresaka. Nemamo mi ni tim, ni selektora, ni savez. Ne moze se sve svaliti ni na Piksija, i ako je limitiran selektor, mi nemamo sistem, i kao sto on rece kontinuitet, pa kako onda da se nadamo necemu. Prave reprezentacije, polagano podmladjuju tim uz veliku podrsku starijih reprezentativaca, ali kod nas niti stariji imaju neki stalni sistem igre, niti mladji imaju od koga da nauce.
T

Tln

pre oko 3 sata

Treba bit raalan, Antic je bio veliki trener, vodio real, barsu i atletiko i to niko nikad nece uradit...pa se sa Srbijom obrukao na SP i izgubio od kriketasa iz australije. Srbi veze nemaju o fudbalu i to je cinjenica, niko nije kriv, nego su budale oni koji nesto ocekuju.
Г

Гост Зеењанин

pre oko 3 sata

Пикси,ти си заиста болестан... Прво нахвалиш Шпанију и признаш да су нас растурили и онда кажеш да је Митровић дао гол из једне једине шансе(Шпанија имала 11),ко зна како би се завршило?!?

Petar Petrovic

pre oko 3 sata

Verujem da je dobar deo naroda gledao košarku, jednostavno ovde nismo mogli ništa. Neka ovi fudbaleri barem kod kuće imaju redovno onakve nastupe i ja ću biti zadovoljan. Da se razumemo, nemamo mi ne znam kakve igrače, ali oni su znatno manji problem od nestručne struke i korumpiranog saveza. Tu mi najviše zaostajemo, da imamo pravog trenera koji nepodleže pritisku već istaknutog saveza, drugačija bi priča bila. Živ primer su Grci koji se nisu videli nigde godinama, došao Jovanović i eno ih lagano prvi. Ja verujem da mi možemo bolje i više od ovoga što smo postigli u zadnjih par godina. Sigurno ne možemo osvajati medalje, ali koji stepenik više je realan. Samo tu treba dosta da se radi, da postoji plan, a toga kod nas nema.
l

lolololo

pre oko 3 sata

Grci sa duplo skromnijim timom dobili viceprvaka Evrope u sred Londona. Ali njih vodi pravi strucnjak koji nije pozeljan u Srbiji..
V

Vani

pre oko 3 sata

Upravo tako, ovaj je kad pobedi velemajstor, a kad izgubi onda je pun izgovora i kadrovskih problema
p

pantamata

pre oko 3 sata

on ne zele da ispunjava muzicke zelje i pusta mesija
P

PAOKara

pre oko 2 sata

Disciplina i poznavanje ljudi.I Rehagel je imao problema dok nije igrace dobro upoznao i nametnuo disciplinu.Na debiju je izgubio od Finske 5-1 (2001).Grci dobru igraju kad ih vodi neko ko dobro poznaje grcki fudbal.
B

Bravo Genije

pre oko 3 sata

Dok je ovaj politički poslušnik i nadobudna neznalica na klupi Srbije, želim mu svaki poraz, takođe i ljudima iz privatnog saveza.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 3 sata

Zvezda ce jos gore da prodje za nedelju dana, ona ce da primi petardu.
G

Gost Djape

pre oko 3 sata

Druze ovo je reprezentativni fudbal, svoju mrznju prema evropskom i svetskom prvaku mozes da pises na klupskim vestima. Sto se tice tvog komentara o Zvezdi pricekaj da skocis pa onda reci hop.
Z

Ze

pre oko 3 sata

Kakve veze Zvezda ima sa ovim?