Komentari na vest

Piksi se vratio na Euro: Na momente sam hteo da izađem iz kože jer igrači ne poštuju šta se kaže

I

Istino_mer

pre 10 dana

Koja gomila fudbalski polupismenih i nepismenih mediokriteta pokušava da zlobno komentariše. Čime ste vi to uzavredeli da u fudbalu komentarišete bilo koga i bilo čije rezultate. Vaše je da navija te i pružite podršku onima koji predstavljaju našu zemlju ili možda Srbija nije vaša pa ste zato zlobni ?!
H

Hana

pre 10 dana

A sta je ovde zlobno života ti????Jel zlobno da uzimaš milione da selektora ekipu i onda ti naprave spisak ko ti igra i svi se spadaju sa tobom na Svetskom ...jel zlobno što ovaj sns pijanac uzima milione da covek ne zna bre da sastavi prvih 11????????Jel zlobno kad kažemo da ne treba da igraju tadić,sms,gudelj,mitar jer ljudi su završili sa ozb fudbalom ali zato mogu da dođu u reprezenataciju i šetaju po terenu i izgledaju kao mesari????Pa jel to naša zemlja i nas fudbal ili ovog pijanca i ovih nabrojanih???Aj kad se nešto kaže što nije dobro čuti odmah je zlobno????Aj cao

'Ivan Stefanovic'

pre 10 dana

@Snoopy Ne, baš sam na Kinesku ligu mislio. Japanska liga je druga priča. Kiksi je laž i prevara od trenera.

'Ivan Stefanovic'

pre 10 dana

@Snoopy Ne, baš sam na Kinesku ligu mislio. Japanska liga je druga priča. Kiksi je laž i prevara od trenera.
Z

Zvlat BG

pre 10 dana

Koliko si piva popio? Tri. Pa od čega si se tako napio? Od vinjaka! Draganeeee ...
Z

Zokilii

pre 10 dana

Kakav smo mi narod...ma bolje ni ne zasluzujemo!Jedan Bod kuci,Piksiju na kraju aplauzi,sad su losi i krivi za sve oni sto nisu dosli!Ziveo ,majstor Vicic Piksi Dzaic da sto duze ostanete,na celu sjajnog Srpskog fudbala!
s

soichiro

pre 10 dana

dobrog golmana prave losi odbrambeni igraci, inace ga niko nebi ni primetio....dobrog napadaca prave dobri vezni koji mu jguraju loptu ispred njega i teraju ga u sansu...na njemu je da pogodi ili ne. najbolji napadac nema najbolju tehniku, najbrzi sprint ili najbolji skok...najbolji napadac realizuje 50 odsto sansi....setite se panceva i pipa inzagija...oni su samo kokoske davali i bili korisni za svoj tim, ne zbog svog talenta, vec zbog saigraca koji su svojim delima uvodili njih u sansu...drzati u ekipi mitrvica a tadica na klupi i obrnuto je antiteza fudbala.
F

FM

pre 10 dana

Da, da, sigurno je tako, igraci ga busili, nisu hteli da rade to sto je on hteo, a drzao jedne te iste svaku utakmicu. Treba prvo od sebe da krene i kaze da je gresio u i taktici, i da je stavljao igrace na neprirodne pozicije, da je pogresio jer je sa cepanicom Mitrovicem hteo da igra kontre i sta sve ne, da mu krila u odbrani nisu odrambeni igraci itd. A da je autoritet, to nije sigurno. Opet, bolje sa ovakvim timom koji izgara na terenu izgubiti, nego gledati zvezde koje se vuku na terenu. Mi smo treci sesir i samo ovako na zelju i trud mozemo igrati sa zverima. Ne bih imao nista protiv da izgubimo sve, ali da pokazemo volju kao sinoc, videlo se i po publici koja je to primetila.
I

Istino_met

pre 10 dana

Vidin kratko pamćenje. Tim istim igračima na koje aludiraš nisu valjali ni Piksijevi prethodnici. Priča je bila još gora, ni kvalifikacije nisu prolazili.
s

soichiro

pre 10 dana

igraci ne postuju sta im eje receno je stari trenerski alibi za promesenu taktiku....lepo snimis to sto si rekao, pa kad ne ide dobro onda pustis sirokom auditorijumu sta si rekao a sta su radili...ovako je ono cuveno ...sta radis to...pa ako prodje je...to majstore, a ako ne prodje, a sta sam ti ja rekao...
I

Istine radi

pre 10 dana

Ovaj me podseca na jednog kosarkaskog trenera koji nikad nije kriv i nema nikakvu odgovornost.Uvek krivi igraci ,sudije,cia,bia itd.
I

Igorgost

pre 10 dana

Džaka, Šaćiri, Dalić i Piksi - četiri osobe koje su dovele do naglog skoka popularnosti košarke kod klinaca u Srbiji.
L

LAJAVKO81

pre 10 dana

Piksi,nemoj odmah leteti..Cim nesto dobro uradis(tacnije momci) ti poletis i vredjas, omalovazavas.. Spusti se na zemlju.. Od Antica niko nije imao takvu podrsku ali si je uprljao svojim ponasanjem, nadmenoscu..Bezgresan..Budi covek,priznaj gresku,izvini se,ispravi,pricaj sa ljudima na njihovom nivou..Mnogo sam te voleo kad igraca,posle postovao kao trenera ali cemu takvo ponasanje..Ima vremena da sve ispravis,samo budi covek na zemlji i gledaj malo dalje od svog nosa..Sve najbolje!
C

COOL

pre 10 dana

Ništa novo na Mari ovako nisko igraju svi protiv Zvezde samo što smo mi sada izvukli bod protiv Španije.
L

Lalo

pre 10 dana

Ne moze niko da me ubedi da je iole dobar strucnjak covek koji od toliko igraca, odluci da pozove Mijailovica i to na Evropsko, i da ga pritom ubaci u odlucujucu utakmicu.
K

Ko reče?

pre 10 dana

Šabane taj Mijailović je odigrao perfektno tu utakmicu! Obraza nemaš a i ti si stručnjak do mojega...
U

Uuuuuuu

pre 10 dana

pa jesili to ti Murinjo,kako te nismo odmah prepoznali?
s

sajsi

pre 10 dana

Šteta što nije poveo belića da napravi direktan crveni karton ko što zamalo sinoć da ga dobije
M

Milevbb

pre 10 dana

Izvini Piksi!!!!!
.

....

pre 10 dana

Dok je igrao fudbal bio je piksi sada je samo Dragan Stojković Mister 🤣
a

asasss

pre 10 dana

ni jedan igrac koji je igrao u partizanu ne treba da igra za ovu reprezentaciju dok su tu korner zastavice sa grbom zlezde, dzajici, surbatovici, santlaci, zatvorske sudije i ostali sa severne sipke.
U

Uzzuzuuu

pre 10 dana

Mislim da nikad komandant ove nase nekakve fudbalske reprezentacije nije bio losiji, gledano iz bilo kog ugla, a nikako da ode.

KalifMestoKalifa

pre 10 dana

sve je lepo što je rekao, ali priča kao da nije on lično selektovao ekipu za Nemačku. da je ovakav rez, nezvanjem igrača koji ga bojkotuju (a zna on još posle Katara koji su), bio bi čovek, ovako je još jedna marioneta. ko zna ko tu sve sastavlja tim i šta je iza kulisa.
H

Harakiri

pre 10 dana

Kao prvo, ne zaboravimo da je Piksi odveo Srbiju na dva velika takmičenja, i to direktno. To što mi očekujemo da ih osvojimo, to je druga priča...potcjenjujemo Švajcarce, Sloveniju, Dansku a zapravo smo u rangu poslednje dvije, dok su Švajcarci stepenik iznad nas, svidjelo nam se to ili ne...Glavni igrači tog perioda su bili u velikom padu forme i na zalasku i Piksijeva najveća greška je što je na EP želio da ispoštuje njihov minuli rad. Oni su ovim neodazivanjem, tj kukavičkim načinom kako su odbili ovaj poziv, pokazali da takvo povjerenje nisu zaslužili...Takođe, sinoćnja utakmica ne govori ništa, jer su novi momci odigrali fanatično, sa puno želje, ali se vidjelo da je Španija ispražnjena od EP i da joj je fudbala preko glave. Danska će biti pravi test.
G

Gostina

pre 10 dana

Samo cu kratko,nije pixieee nego Madjarska i nije pixieee nego kako sada moderno kazu "izdajnici" i medju njima najveci izdajnik Mitrovic! Dalje ne moram nista reci!
a

aaaaaa

pre 10 dana

kad ces da izadjes iz fss
P

Please

pre 10 dana

Što da ti nećeš da odigraš sa Španijom nerešeno?
K

Ksavijer

pre 10 dana

Ne treba da izlaziš iz kože nego iz "fotelje", ako nemaš autoritet nad igračima. Kako Muslin i Antić nisu "izlazili iz kože"?
P

Please

pre 10 dana

A jel su Muslin ili Antić odveli Srbiju na 2 velika takmičenha zaredom?
K

Kako?

pre 10 dana

Muslin i Antić nažalost nisu uspeli da vežu dva takmičenja jer su lopovi is FSS-a i jednom i drugom dali otkaz jer nisu hteli da se povinuju njihovim mafijaško menadžerskim kombinacijama. A ova štetočina koju sada nazivamo selektorom će sklopiti pakt i sa đavolom samo da ostane još koji mesec na čelu ,naravno pod masnim ugovorom.
G

Gostina

pre 10 dana

Ovaj partijas je toliko zlo od coveka,da je to strasno! Ako izgubimo bice svi krivi,samo ne on! Imamo u kosarci jednog "velikog" trenera kojem su igraci uvek krivi,samo ne on. Ovaj jos uvek ima obraz koji kosta oko 2m evra da se otpusti. Bagra ! I da ne zaboravim,sta je botova pa jezivo! Samo vi zaradjujte hvaljenjem fss i znate vec koga..doce i vama kraj!
O

Ojo

pre 10 dana

Podrška za Pixija,one izdajnike više ne zovi.
4

474747

pre 10 dana

U prevodu hvalis sam sebe,a sve svaljujes na igrace,znaci ti si na SP i EP sve dobro rekao samo igraci krivi sto nisu tako igrali,malo je licemerno,ali posto si ti narcis drugo ne mozemo ni ocekivati,verovatno prvi poraz opet ce igraci biti krivi a ti si sver super rekao
B

Brankoni84

pre 10 dana

Piksi doktorirao DEMAGOGIJU.🤮
D

Daj faul

pre 10 dana

Tacno sam znao da ce mnogima ovaj rezultat ostetiti vid… naravno da je ovaj trener od mesec dana sve zasluge sebi pripisao za ovaj remi… nego sto ce pola vas sad da pomisli da Piksi ipak nesto zna o trenerskom poslu, a onda kad nas prospu Danci ili vec neko, vracamo se na fabricka! P
N

Nemanja8989

pre 10 dana

Ovaj lik je definicija loseg coveka…Znaci kada pomislis na loseg coveka odmah ti je u glavi ovaj lik…Em sto je neznalica svog posla,em je nadmen,bezobrazan,materijalista,nema obraza i morala,narcisoidan itd. itd. ,em je VELIKA KUKAVICA…Krije se iza igraca svaki put kada nema rezultat,a kada ima rezultat koji mu odgovara sebe predstavlja kao genija…SRAM TE BILO! ODLAZI VEC JEDNOM,SMUCIO SI NAM SE SVIMA!
K

Koronado

pre 10 dana

Podseca li te na nekoga?
P

Poljoprivreda

pre 10 dana

Pa igrači koji poput Vlahovića i Mitra ne daju nijedan gol na Evropskom prvenstvu, ili Sergej koji gleda protivnika pored njega koji postiže gol i jesu krivi
N

Nemanja8989

pre 10 dana

@Koronado , o da! Gazda koji ga tu drzi i bira slicne sebi…Kada nam o fudbalu budu brinuli fudbalski radnici a ne politicar bice nesto od istog,a sve dok trenera postavlja Aca komandant,nema od fudbala nista.!
N

Nemanja8989

pre 10 dana

@Poljoprivrednik,ma jeli? A dok je taj Mitar davao golove bio ti je dobar jel? A kada ne daje golove(jer zbog “genijalne taktike” ovog trenera u pokusaju nije ni mogao da udje u sansu) onda je los?!? Sram te bilo i tebe i ostale licemere! Onaj kome je ovaj kvazi trener dobar treba da se zabrine za svoju glavu i da potrazi savet nekog psihijatra.
p

pa pa

pre 10 dana

i dalje isto, ja pa ja...i jedino ja mozda jedino drugar moj radikalcic
m

ma da bre to

pre 10 dana

znaci ovo si znao i posle katara i nista nisi menjao, otisao si na ep sa igracima koji te nisu slusali... sada si silom prilika igrao bez tih igraca koji nece tebe na poziciji selektora i odma posle prvog dobrog rezultata i igre si jedva docekao da ih blatis. ti igraci su te odveli u katar i nemacku, vise od 50% tog tima je bilo i u rusiji...nemas autoritet, nacija ne zeli da ostanes selektor, ali ti imas neku svoju viziju u glavi da si tata ove igre bio i sada na klupi. pa daj covece malo oslusni sa strane....
j

jsd

pre 10 dana

Zamoli vlahovica da igra pa covjece zavrsi sa njima na EP si propao radi njih i njihove arogancije. Mislim na ovu trojku.
A

A na

pre 10 dana

Konferenciji pre meča je rekao da je on kriv što je tačno jedino za loše igre na EP a ne igrači. A sad ih pljuje a neće da imenuje. Licemer bio i ostao pixleta
F

FaljiEamadani

pre 10 dana

Najgora igra Srbije u istoriji reprezentacije. Ova utakmica je bruka za srpsku reprezentaciju.
K

Kracie Mile

pre 10 dana

A joj Dragane, spusti tu nosinu malo na zemlju… pa ti si forsirao debele i nespremne igrace na oba takmicenja jer nemas autoritet da im se suprostavis. Sad kad su ti otkazali poslusnost i odjavili te, zapravo ti ucinili veliku uslugu. Ovima kojima zbog njih, tvojih ljubimaca nisi davao sansu, sad u dupe da ih ljubis, da prostiš sto moram tako da kazem. Jedva cekamo da ti vidimo ledja, znas ti zasto. I tebi i celom savezu. Igracima svaka cast.
О

Оногост

pre 10 dana

Није тачно да једва чекамо. Није тачно ни да је вас који га пљујете више. Селектор и момци имају моју потпуну подршку!
M

Mladic

pre 10 dana

Tako je Piksi doktore Pokazao si više puta da može
.

....

pre 10 dana

videćemo protiv Danaca dali možemo i ćorava koka ubode zrno tako i mi jednu utakmicu
S

Slavija

pre 10 dana

To se Resava u Svlacionici a ne Po Medijima.
G

Gost Djape

pre 10 dana

Resio bi to on odavno u svlacionici da nema onih koji guraju I stite baletane. Seti se Muslina, oterase coveka sa klupe zbog baletana. Bolje da saopsti uedijama da znamo o cemu se stvarno radi, svi ga pljujemo vec mesecima a na kraju se uspostavi da covek zna fudbal i da se moze nadigravati sa evropskim prvakom.
R

Recko

pre 10 dana

Sta je sa ovim Covekom ?
N

Nicker

pre 10 dana

Umesto da posalje poruku da su svi dobrodosli u reprezentaciji,on nakon prvog solidnog rezultata(koji tek malo popravlja utisak nakon uzasnog Eura) ponovo leti u nebo i bocka igrace koji nisu tu.. Mitrovic i Vlahovic ce nam itekako trebati,jer ako nam je realnost da je Jovic najbolji napadac.a da je prva zamena Ratkov,onda se polako vracamo u period pre Mitra kada su nam spicevi bili braca Scepovic... Pricao je pre neki dan o inteligenciji,a on je prvi nema,bar ne kao trener...
S

Scaloneta

pre 10 dana

Koga nema bez njega se mora i moze. Ako misle da ce neko da ih moli grdno su se prevarili. Vise je Piksi zaboravio fudbala nego sto ce oni ikada znati. Sad da obuje kopacke ne bi mogli da mu pariraju te velike vedete drugorazrednih engleskih i italijanskih klubova.
T

Tišina tamo... (AV)

pre 10 dana

Nemoj da pričaš istinu, sad će botovi da te napadnu, od ponedeljka 37 din. pašteta. Smešan je trener, a sad se pokazuje da je odlična tračara i ništa više od toga. I ima titulu tapšanje po ramenu onog bolesnika, i ništa više od trenerske karijere,to mu je vrhunac.
d

demoha

pre 10 dana

vlahovic treba svakako, covek je mlad otvora prostor itd, mitrovic ne treba jel, prvo trazi da igra svsku kad he tu, buni se ako nije prva opcija, bunarimo na njega ne zna da otvori prostor, spor je itd, nije igrao ni za jedan ozb klub u evropi, posle sjajnih partija u fulamu valjda bi ga uzeo neki ozb klub, al svi vide njegov pravi kvalitet, ali jedino sto on stvarno poseduje je srcanost, sve ostalo je suvi prosek
P

PDK

pre 10 dana

Ko je dobrodosao druze? Za mene neki koji ne ginu za svoju drzavu (bez obzira na njihov kvalitet) a za klub gde su placeni ginu, nisu dobrodosli. Tacka, kraj rasprave svake. Ko hoce da ostavi srce na terenu i postuje svoju drzavu neka igra, ko hoce da glumi ludilo dovidjenja.
S

Statler

pre 10 dana

Mitrović više nije isti igrač dok je igrao u Engleskoj. Sada igra na višem rekreativnom nivou a koliko može pokazalo se na EP. Ako se vrati u Evropu onda može biti kandidat za reprezentaciju, do tada nikako. SMS-a nikada više ne zvati a Vlahoviću je valjda otac teško bolestan pa je iz tog razloga izostao.

'Ivan Stefanovic'

pre 10 dana

Da li ti dunsterčino misliš da tebi iko veruje posle svega?! Ti si jedva prosečan trener, ali si zato neviđeni egoista i nabeđena veličina. Šta si ti osvojio značajno kao trener? Kad si takav genije, što nisi trenirao klubove u Evropi? Što ne osvoji Kinesku ligu dok je bila dobra? Za 3 godine nisi oformio startnu postavu, ne postoji sistem nego stalno nešto izmišljaš?? Žali Bože što te lažu da si ti trener! Obraz đon, posle 2 uzastopna debakla i opet istu maglu prodaješ! Traži sad od Mađije bolji ugovor, , a da AVAVAV aminuje .
P

Pozdrav!

pre 10 dana

Hvala Bogu, nismo svi botovi. Postoje i ljudi poput tebe. Sve se slažem
S

Snoopy

pre 10 dana

Ivan Stefanović Misliš Japansku ligu ...pošto je bio trener Nagoje
R

Realan skroz

pre 10 dana

Pa Piksi brate to je u prevodu da NEMAS AUTORITET...
S

Scaloneta

pre 10 dana

I u prevodu imamo male igrace, nespremne da se zrtvuju za veci cilj i da progutaju nekad mozda i nepravdu zbog Srbije, i igrace koji svoj ego stavljaju ispred kolektiva. Sve ono sto imamo u kosarci, nemamo u fudbalu. Igraci su izbojkotovali jednog Radomira Antica i dosli mu glave u Juznoj Africi tako da me ovo ne cudi sto se Piksiju desilo. Drago mi je sto je presekao i krenuo sa mladim igracima u novi ciklus, sve i da ode uskoro makar ce sledecem selektoru ostaviti zdravu ekipu koja se (nadam se) nece iskvariti.
M

MitrovicA

pre 10 dana

Jel ima nesto sto navijace Zvezde znaju, a ne zna narod u Srbiji po pitanju Mitrovica? Ozbiljno me interesuje jer stavljati njega u isti kos sa SMSom (mrzelo ga da potrci i isprati igraca), ili Tadocem koji se naljutio sto je sedeo na klupi, jednostavno mi ne ide.. Ako je ista taj Mitrovic je sve davao na terenu za reprezentaciju, nije se ljutio kad je sedeo na klupi, tako da zaista ne znam kako smo kao narod toliko retarsirani.. Do juce je Jokic bio nepozeljan, sad je ikona, sutra ako odluci da nece ne evropsko opet izdajica... Ne razumem.. Treba razgovarati sa svim igracima i videti zasto ne zele da igraj.. Realno je da ne moze sa decom da se samo igra, Spanija ima najtalentovaniju decu, pa opet im igraju i iskusni igraci da bi stvarali uspeh.. Ne bintrebalo narod da tek tako odbacuje igrace, pogotovo one koji su dosta dali nasoj zemlji, a Mitar je svakako jedan od njih.. Vileo bih da ga vidim u reprezentaciji, u ulozi da ulazi sa klupe i bude primer mladima da se bore, daju sve od sebe, npr ono sto SMS nikad nije imao ni radio, ni u reprezentaciji ni u klubu..
7

7.1.1989.

pre 10 dana

Znamo da je otkazao zbog povrede a najnormalnije trenira. Svaka čast na golovima, ali ovo je ozbiljno nepoštovanje Srbije, koja je iznad svega.
B

Bgcz

pre 10 dana

nije problem što je on odbio reprezentaciju zbog selektora, ali Mitar ima toliko ugleda i autoriteta da to mora javno da kaže. Niko se na njega ne ljudi, ni mi, ni grobari. Kazi brate necu da igram dok je piksi tu i to je to
k

kojotski

pre 10 dana

Ne kažem da je Piksi cvećka, ali da Tadić posle prve utakmice izađe na holandskoj nacionalnoj televiziji i da blati selektora, taktiku, pa indirektno i saigrače, je za svaku osudu i momentalno slanje kući. Sačuvati mrežu protiv ekipe koja u proseku daje po tri komada zadnjih ove godine je za svaku pohvalu. Falio je Vlahović, koliko god ga ljudi blatili. Njemu je otac teško bolestan i čovek svaki slobodan trenutak provodi u okviru najuže porodice. U svakom slučaju, očigledno je da su Piksija bušili iznutra, sad zašto i kako verovatno nikad nećemo saznati.
v

verujemo na reč

pre 10 dana

Ova izjava govori sve, naravno da zbog takvih stvari u fudbalu nemamo veci uspeh već dugo, nedisciplina, neodgovornost, egoizam, nepostovanje sistema, koji su igrači u pitanju mozemo da nagadjamo ali je jasno da nije u pitanju pojedinac već više njih. Sve ovo se moglo videti i golim na Evropskom prvenstvu samo sto većina u nasoj javnosti za ovakve stvari krivi stručni stab zbog nedostatka autoriteta a manjina je svesna da odgovornost mora biti lična i odnosi se na nase fudbalske "zvezde". Ako bi poredili danasnje fudbalere i reprezentaciju koju gledamo poslednjih godina sa vremenom koje pamtimo i u kojem je igrao nas selektor lako bi zaključili da je nekada fudbal bio igra pravih profesionalaca i vrhunskih sportista sa pravim karakterom za razliku od danasnjih igrača koji su po svim karakteristikama daleko od svojih starijih kolega. Na stranu sto igrački po fudbalskom znanju dosta zaostaju i ako bi se o tome moglo diskutovati, zabrinjavajuće je što nemaju elementarnu svest o značaju dresa koji nose i ozbiljnosti profesije kojom se bave. Zaključak je da nije ni malo lako danasnjim trenerima da rade na bilo kom nivou jer moraju na silu forsirati gvozdenu disciplinu koja je potpuno nepoznata danasnjim sportistima, nažalost.
m

ma da

pre 10 dana

Da l je gori Piksi koji ni u ovom trenutku ne moze da ne spomene da nije on bio kriv, nego igraci nisu ispostovali dogovor, pa smo zbog toga gubili ili ovi sto su ga do danas pljuvali, a sad ga hvale, ipak su Tadic i Mitrovic bili krivci, ne on...do sledeceg poraza.
N

Nemoj molim te

pre 10 dana

Sad si sam rekao da nisi dorastao poslu kao i ceo savez koji pokušavaš da vodiš i to svi znaju,svi cela fudbalska Srbija.Ne poštuju te,ne slušaju, misliš da je slučajno MISTER.
M

Mikac678

pre 10 dana

Kakvi su ovo botovski komentari koji čitavo veče podržavaju Piksija i ove smešne priče, šta je ovo kekekke!
N

Nažalost...

pre 10 dana

To ti je brate moj danas Srbija. Nažalost, prava slika. Od ponedeljka 37 dinara pašteta, imaj to u vidu. Skakanje u vis od sreće na osnovu jedne utakmice, o našem fudbalu ne treba trošiti reči koliko narodski rečeno loženje nam se obilo o glavu. Jedini vredni pomena su košarkaši, koji ne dobijaju tretman kao fudbaleri. Pogledaj 3,4 vesti u jednom satu, svaka nova izjava od trenera kao da su pobedili a odigrali 0:0. Zamisli da smo kao Mađari dobili Engleze 4:0. Ne bi moglo da se diše, svaki dan po nova vest i divljenje.
О

Оногост

pre 10 dana

Ја мислим да сте ботине ви који га нападате. Или сте пиглу и несрећни јако.
O

Oksi

pre 10 dana

Nekoliko puta sam pisao da su nam treneri ukrali fudbalsku igru. Ovo “Treba da igras kako ti kazem, a ne kako mislis.” je problem. Skoro svi treneri to zahtevaju i tu su iskljucivi, a tako ne moze jer trener nekad ne vidi ono sto vidi iskljucivo igrac na terenu. Moze Gvardiola da zahteva, ali ne i Piksi. Jedini kog cujem da daje slobodu igracima je Anceloti. Ne kazem da je samo Piksi kriv, ovde pre svega on udara na Tadica, ali ipak jeste najveca odgovornost na njemu. Vlahovic takodje ima nenormalan ego i on nikako ne moze zajedno sa Piksijem. Sve u svemu ovu utakmicu su odigrali doktorski igraci, imali su zelju i prostor da napokon izadju u prvi plan i to su iskoristili. Piksijevo neznanje ce se videti vec za 3 dana u Danskoj.
P

P i k s i

pre 10 dana

Oksimoron
T

Tzv. "Piksi"

pre 10 dana

Prava uvlakačka podguzna napredna dlaka. Da ima malo dostojanstva, a nema, dao bi davno otkaz. A o našem mentalitetu ne treba trošiti reči. Napravite spomenik i na njemu nek piše odigrali smo 0:0 sa Špancima. Preterivanje i narodski rečeno loženje bez preteranog optimizma. Klupski fudbal u kanalu, "stručnjaci" u FSS, reprezentacija bez glave i repa idi mi dođi mi, e to su činjenice. Znate ko su heroji?! KOŠARKAŠI. Kraj priče, laku noć.
K

Kleo

pre 10 dana

Licemer nadobudni, opet su iskljucivo igraci krivi za EP, sad navodno nisu radili sta si rekao, inace bi bilo bolje? Ima li makar procenat tvoje odgovornosti u bilo cemu losem vezanom za reprezentaciju? Posto sve dobro pripises 100% sebi.
P

Pep

pre 10 dana

Znamo mi dobro koji! Vlahovic, Radonjic, Sergej, Gudelj, Kostic tu mislim na odbranu ne slušaju uopšte zadatke koje treba da obave na terenu. Ovi novi momci su pokazali da je tim najvažniji i ispred zvezda i manekena.
Č

Ček ček

pre 10 dana

Kakav Radonjić? Pa on nije ni igrao na EP tako da ovo za njega sada ne važi.
D

Djalminja

pre 10 dana

Da si imao hrabrosti da ove momke stavis na evropskom nesto bi mozda i napravili, a sad si ih stavio samo zato sto si bio primoran mnogobrojnim odustajanjima i odmah si umislio da si trenerima. Za Nedeljkovica si dao sramnu izjavu pred evropsko, da nisi siguran gdje je, da li u Beogradu ili u Birmingemu, od sad da Livno sa autom ides po njega, gdje god se nalazio...Pavlović pokazao da je sila, Birmancevic odlican
B

Bravonasi

pre 10 dana

Svi su se borili,necemo izdvajati pojedince. Svi i gresili ali se borili
ш

шу и

pre 10 dana

а ко ни имао храбрости да откачи тадића ,митра сергеја ко бре о чему причаш Пикси је легенда и цар и одвео над на 2 узастопна првенства
P

Piksi piksi

pre 10 dana

Reci slobodno Piksi od umisljenih zvezda SMS, Mitrovica, Vlahovica, vodjeni "najboljim i najspremnijim kapitenom" Tadicem nisi mogao da vodis reprezentaciju
N

Nenad B.

pre 10 dana

Ta četvorica su kreirali i dali 90% golova za reprezentaciju u prethodnim godinama, a ko će ih davati u ovom sastavu baš me živo interesuje?
h

haahahah

pre 10 dana

Mogu i 100% da kreiraju i daju, pljunuli po reprezentaciji ovaj na sred Eura prica da je "najbolji" u timskoj igri uz to i kapiten, a ova dvojica grickaju semenke po Arabiji i treniraju a za Srbiju su "povredjeni".Bice golova, masio je i Ronaldo i Nunjez i tako dalje, desava se
n

nešto onakon

pre 10 dana

@piksi piksi Nama su uvek krivi najbolji igrači. Kroz istoriju smo terali: Ivanovića, Kolarova, Vidića, Krstajića, Mihajlovića, Savu, Kovačevića, Jugovića, Drulovića.... Šta nam problem i ovu četvoricu da oteramo... A šta misliš da ipak nije malo do sistema i do saveza???? Taj bata Đorin savez se ne menja i on traje... A ovakvih izleta će biti, ali neke konstante neće, dok se u korenu nešto ne promeni....
B

Bukvalno11

pre 10 dana

Bukvalno pises svasta, situacija sa tim igracima i ovom dvojicom iz Arabije ne moze da se poredi.Ove su ljudi terali i to je tacno, a SMS, Mitrovic i Tadic su sami sebe oterali iz reprezentacije.Tadic po holandskim televizijama pljuje reprezentaciju, to je covek koji je do skoro bio kapiten iste
Y

Yaya Sanogo

pre 10 dana

Samo nemoj ovo da pricas, a nakon toga sledeci put iste te igrace pozoves. Svi znamo na koga si mislio.
F

Fuj

pre 10 dana

piksla
4

46

pre 10 dana

Opametio se ovaj čovek malo izgleda mi.
K

Kuvelja

pre 10 dana

Piksi 😎🥃, dobro je ovo večeras bilo!
Д

Дугоушко

pre 10 dana

Треба овом човеку дати ову шансу са младима, ако је и њему кликнуло да се може без навођењих (додуше свка част свима поготово Тадићу и Митровићу за све, иконе српског фудбала), али долази време за млађе, физички спремније који желе да гризу макар да се боље продају али су са жељом у зубима изашли на мегдан шпанији и нису се обрукали, волео бих да је ово коначно оно дуго тражено светло на крају тунела што се нашег репрезентативног фудбала тиче, на челу са неком новом младом екипом, па уз Божију помоћ Живела Србија!
Р

Реално

pre 10 dana

Само у Србији играч од 29-30 година је стар играч...
@

@realno

pre 10 dana

Da . Zato što se vuče po terenu.
L

Lazeta

pre 10 dana

U pravu je, ne moze on kontrolisati nezalganje Gacinovica protiv Slovenije i SMSa. Danas je Birmancevic pokazao da mu je velika greska sto nije verovao njemu, ja sam za to da Piksi ostane. Pozdrav. samo da odstrani SMSa i Mitrovica. Vlahovic fali i mozda stvarno ima porodicne probleme, cuo sam da mu je otac bolestan.
s

samo nije pikse kriv

pre 10 dana

Koliko kapiram čitajući komentare, glavni problemi na EP su: Mitar, Sms i Tadić... Oni su krivi za neuspeh.... Čudan smo mi narod, jako čudan i treba da nas vozaju... Pitaću vas za pola godine, ko će biti kriv kada njih ne bude...
P

PZ1997

pre 10 dana

Sreća pa te nisu slušali, inače bi bilo 0:3