Komentari na vest

Piksi najavljuje ofanzivu: Ne možete da pobedite ako ne napadate

G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Dzabe se mi palimo, ako budete igrali kao do sad tesko nama. Gledao sam svajcarce protiv brazilaca, odigrali su deset puta bolje od nas. Mozda nas sreca posluzi pa ih dobijemo. Napred Srbijo!!!!!!!!!!!
З

Зоран

pre gotovo 2 godine

Напад је најбоља одбрана, Пикси срећно и победи Швајцарску!
M

Mitt

pre gotovo 2 godine

Momci nemojte se uplasiti kao protiv Brazila, niti da jurcate ko protiv Kameruna, vec treba naci zlatnu sredinu, pa sta Bog da.
G

Gostttt

pre gotovo 2 godine

Priča se da ide posle Katara ili na proleće... Kuva se nešto ponovo.
F

Freddie

pre gotovo 2 godine

Ista prica kao pred Kamerun, svi su bili zdravi, trenirali i opet ce ista taktika sa jednim napadacem, a onda sat vremena vracanja lopte nazad i par minuta laganog pritiska, cisto da se kaze da nismo imali srece. Daj boze da gresim, naravno da ne prizeljkujem to, ali zivi bili pa videli.
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Kad Brazilci to izjavili ti ih podbadas "ko ce odbranu da im igra".. Pa ako ce tebi Dragane?
В

Владан

pre gotovo 2 godine

''Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti'' ГРУНФ
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

To je ta Piksijeva izjava iz Alana forda😂😂
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Sto se mi vise lozimo na taj fudbal? Nije to sport za nas. Treba ga marginizovati kod nas i novac usmeriti na ostale sportove koji nam donose medalje.
D

Dachaa

pre gotovo 2 godine

Ocigledno je da se stvorila negativna atmosfera,sto zbog licnih interesa sto zbog lose igre.Daj boze da gresim ali tako deluje..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Pre svega želim da dam IZVINJENJE SELEKTORU STOJKOVIĆU I IGRAČIMA ( Tadiću i Sergeju), za neumerene i preterane kritike, kritike na ivici uvreda posle utakmice sa Kamerunom. Nisam uspeo da ugušim bes i gnev posle te utakmice, i kako to obično biva čovek u takvim trenucima kaže i napiše i opiše ono što je bilo još gorim nego što je stvarno bilo. ZATO SELEKTORE, I SVI IGRAČI, OSTAVITE NA STRANU SVE ŠTO JE DO SADA I REČENO I NAPISANO,,, TO JE SADA SVE NEVAŽNO, IZAĐITE SUTRA SA VOLJOM I NAJVEĆIM MOGUĆIM SAMOPOUZDNJEM I POBEDITE OVE. VI TO SIGURNO MOŽETE, ZA PORAZ PROTIV BRAZILA NIKO NEMA PRAVO DA VAS KRITIKUJE, BRAZIL JE BOLJI I TAČKA. ALI OVI ŠVAJCARCI NISU BOLJI !!!! NJIH MOŽETE DA POBEDITE I DA DOKAŽETE DA VAM JE MESTO U OSMINI FINALA. Što se mene lično tiče, POBEDITE SAMO OVE SUTRA I VIŠE NIKOG NE MORATE.
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Ako se ti Piksi prestanes inatiti sa celom nacijom, mozda i pobedimo. Svi komentarisemo danima sta vidimo na terenu, a ti teras po svome. Istroseni Mitar ne moze da hoda, svi salju loptu njemu, on bezidejan, i kada dobije loptu upropasti akciju svojom skrtoscu. Ili nek se uozbilji, ili ako ne moze neka kaze, ima drugih koji mogu. Nisu vazni samo njegovi rekordi, ima nesto i svetije od toga. Odbrana nam suplja ko sito, umesto da to utegnes, ti i dalje nesto mudrujes. Stavljas Sergeja na poziciju gde ne daje najbolje rezultate, tebi je samo vazno da uguras sve zvezdice na teren a dali ce to dati rezultate nije ni vazno. Uozbilji se generacijo, nisi klinac, imas dobro igracko i trenersko iskustvo, postroji to kako treba, utegni. Samo oni koji su sto posto spremni na teren, i da daju maksimum, pa i ako ne uspete, bicete ispraceni sa aplauzom. Ajmo srbi, probudite se i do pobede!!!
p

pa što

pre gotovo 2 godine

niste,jbt
V

Vani

pre gotovo 2 godine

Koja poenta priče "mi nismo kompletni" pa druže niti si poveo 11 igrača u Katar, niti si mogao da ubaciš njih 26. Znači svi ti koji su tu trebali bi da imaju kvalitet da odigraju utakmicu...
E

ET-1

pre gotovo 2 godine

Polako se vi pakujte i hvatajte prvi avion za Beograd. Po izrazu lica Piksija vidi se da tu nešto ne štima zato je i bolje što nećemo nastaviti takmičenje dalje, samo bi nervirali ovaj napaćeni narod.
G

Gost021

pre gotovo 2 godine

Jel realno da smo mi ovakvi postali, da je svako selektor, trener, da svi sve bolje znaju. Otisli smo na svetsko budite uz njih do samog kraja sta pljujete ovde i pametujete. Odbrana ovakva, napad onakav, ovaj sa ovom bio ,ovaj nije, Bjekovic vam kriv svi su vam krivi za sve. Zato ovako i prolazimo svako nam je drugi kriv. Srbija do pobede!!!
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Ne interesuje vecinu normalnih ko je bio sa kim, to su privatne stvari i ako su se desile. Ali to sto kazes da ne komentarisemo ono sto vidimo, navedi jedan razlog zasto. Pa ljudi vide sta se desava na terenu, nismo coravi, a komentari su samo nasa pozitivne sugestije, koje bi mogle da pomognu, jer niko normalan ne zeli da nas tim ispadne, svi zelimo prolaz, pa zato i pokusavamo svojim sugestijama da pomognemo. Napred Srbijo do pobede!!!!
I

Istinu govori

pre gotovo 2 godine

Trebalo je reći: "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti"..... kako je govorio Grunf (iz Alan forda). A tako i igra naša grupa (TNT). A mi svi ostali smo kao u stripu....
e

e dragane

pre gotovo 2 godine

Taktički genije je na nekoga ljut na ovoj slici. Nije valjda na sebe? Iz kontre primio dva komada, pa mu se svi smeju.
M

Malteski soko

pre gotovo 2 godine

Dobijamo ako budu igrali spremni a ne roviti igraci
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Molim te Piksi rasturi ih sutra, vrati im za prošlo svetsko, i zapuši usta ovim "stručnjacima" što te pljuju po portalima u komentarima...A onda će isti ti pisati "bravo Piksi majstore"...A od mene puna podrška šta god uradili sutra, jer biti na svetskom je čast...Ali i verujem u VAS!!! NAPRED SRBIJO!!!
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

....................
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Питајте Бјековића зашто је атмосфера таква каква јесте.
A

Andrijav

pre gotovo 2 godine

Vrte istu priču od prvog dana,ofanziva bla,bla.Nazalost i krajnji rezultat će biti isti kao u prve dve utakmice ..
Н

Нажалост

pre gotovo 2 godine

Смучи ми се кад чујем ”нажалост”
d

deki maki

pre gotovo 2 godine

Nazalost,previse se tu stvari desilo za kratko vreme,stoga je I Piksi utucen,vidno razocaran. Ljudski je nadati se,ali protiv onako organizovane Svice tesko da ce pobediti,odbrana je blagi uzas. Mogu oni dati koji gol,ali ce i primiti vise kafa se najmqnje to ocekuje.!! Realno,Piksi je slab takticar-jedna formacija sve vreme,i samo Mitar koji jedva stoji mora da igra!! Puno nelogicnosti nas objektivnih posmatrqca.,ali nadajmo se,da ce mozda proraditi taj inat, i glad za pobedom!
V

Vdusan

pre gotovo 2 godine

-Svi su zdravi i konacno spremni! -Problem za Piksija: 8 povredjenih pred Svajcarsku -Vlahovic nije 100% spreman -Vlahovic konacno potpuno oporavljen i u konkurenciji je za startnih 11. Narode odaberi naslov koji usima prija.
1

149

pre gotovo 2 godine

Dobro si se setio. A videćemo dal si iskren.
d

djolee13

pre gotovo 2 godine

Pobedjujemo u to sam uveren 2:1
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

A Kamerun dobija Brazil 1:0.....
3

39393939

pre gotovo 2 godine

nek igraju kao protiv norveske i nema greske
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Ne znam gde se izgubio Piksijev optimizam? Setimo se samo kako je rekao idemo u Katar, idemo u Portugal da pobedimo. Pa onda rekao bicemo prvi u Ligi nacija i stvarno tako bese sve. Gde je sad to samopouzdanje da se kaze dobicemo Svajcarce i proci cemo dalje? Ja ne znam zasto, ali imam neki osecaj da cemo ih dobiti, da ce nam se vratiti za one provokacije i za onaj nedosudjen penal. A treba biti realan i reci da ni protiv Kameruna nismo imali srece, kod drugog i treceg gola su centimetri odlucivali dal je ofsajd ili ne.
Z

Zoran M

pre gotovo 2 godine

Ako kanis pobediti, ne smes izgubiti.
L

Limeni trener

pre gotovo 2 godine

Ajde Draganeeee, ajmo Draganeee!
G

Gost127

pre gotovo 2 godine

Samo navali, do pobede!!
G

Gost. Stulimir

pre gotovo 2 godine

Nisam siguran da uopšte znaš kako da postaviš igru a pomoćnici ti nisu radili nigde ozbiljno pa i od njih slaba vajda. Neka ti je Bog u pomoći jer sudija će sigurno biti naklonjen Švajcarcima.Ne znam zašto ne menjaš ekipu a i formaciju isti igrači po cenu propasti.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Pomoćnici su prepisali istu postavku igre kada su oni igrali u Zvezdi 1995 godine kod Ljupka Petrovića i osvojili duplu krunu. Gde su Adžić i Živković koji je danas pomoćni trener u reprezentaciji kao klasična krila prebačeni da igraju ving bekove. Đorović koji je pomoćni trener je igrao desnog štopera pored Stojkovskog i Stefanović. Pokojni Radmanović i Marko Perović koji je došao iz Vojvodine su igrali ono što igraju sada Gudelj i Lukić a Rambo Petković i Krupniković ovo što igraju Tadić i SMS, jedini napadač je bio Darko Kovačević. Eto toliko o stručnosti pomoćnika u reprezentaciji koji su sve prepisali od Ljupka od pre 27 godina iz njihove igračke karijere.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Suska se da Piksi odlazi sta god da uradi na SP-u ukoliko Bjekovic ne bude izabran za predsednika FSS-a. Hteo je preko Bjekovica da upravlja savezom. Izgleda da je Terzic bio u pravu
S

Sramota

pre gotovo 2 godine

Čovek koji nas je odveo na SP pobedom protiv Portugala u Lisabonu, završili smo 1. u najtežoj grupi B Lige Nacija isto pobedom u gostima, mora da vodi našu reprezentaciju u kvalifikacijama na EP i na EP jer ćemo se plasirati 100%. To je minimun koliko je zaslužio
1

118d

pre gotovo 2 godine

Jel dudlas Terziću ispod stola u kancelariji? Priznaj
G

GostBojan

pre gotovo 2 godine

Sramota....Slazem se sa tobom ali seti se Muslina...
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

Да, то је тачно. Пикси одлази после СП. НАЖАЛОСТ !!
y

y77

pre gotovo 2 godine

idemo breeeee
d

da,da

pre gotovo 2 godine

Gde? Kući?
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Ovo je treci put da slusamo istu pricu na ovom prvenstvu…