Komentari na vest

Piksi: Dovoljno smo pametni da znamo neke stvari...

M

Mladen84

pre 10 dana

Od svih koji su sad odbili da igraju samo bi Vlahovica vratio. To je ono sto nam je sinoc nedostajalo. Ne sato sto je Jovic promasio onu sansu, vec zato sto ne igra redovno u svom klubu.
V

Voždovac

pre 10 dana

Samo je kiksi alkos koji ne zna ništa.

Usput

pre 10 dana

Sve je ovo lepo,ali šta zaista može ovaj tim mi ovde nismo mogli da vidimo. Jer mi sa odbranom problem nismo ni na euru imali. Utakmica sa Danskom će pokazati da li ima ikakvog pomaka u odnosu na euro. Jer naš problem je bila ideja u igri kad imamo loptu u nogama.
S

Smederevo23

pre 10 dana

Piksi spasise te klinci. Odigrase debitanti kao sat u odbrani. Nedeljkovic i Simic, Erakovic deluju kao da imaju po 50 utakmica u reprezentaciji.
M

Mladen84

pre 10 dana

Pa nisu ga spasili, nego slusali sta treba da rade! Zamisli da Spanci nisu radili sta im selektor i ostali pricali, da li bi bili Evropski prvaci?! Aj malo se zapitajte sad sta je zapravo prava prica sa EP-a!?
A

Alexon

pre 10 dana

Pa sad posle ovog nocas (a sumnjalo se i ranije) nisam vise siguran da je za losu igru na EP kriv Piksi. Bio sam prvi za smenu, ali posle ovog sramnog neodazivanja na poziv pre svega naroda i drzave, nisam siguran do cega je. Do Piksija ili manekena? A saudijce da smo mi ozbiljan tim i savez nije trebalo ni zvati samo zato sto igraju tu kikiriki ligu, a ne da se ponizavamo tako sto oni eto nece. Ja mislim da ih je Piksi opasno namagarcio. Evidentno je da na toj relaciji ima sumova, on ih je iskusno pozvao, ovi iskulirali sa providnim za sesti osnovne razlozima. On sad pokazao da moze bez njih, nece ih vise zvati i jos se oprao pred nacijom. Ako odigraju dobar mec protiv Danaca sa ovim zalaganjima podrzacu ih.

Usput

pre 10 dana

Ja mislim da ti opasno trčiš pred rudu. Em jedna lasta ne čini proleće em ja ne znam kakvu ste vi pomak videli večeras u odnosu na euro? Nismo primili gol,nismo ih primali ni na euru. Nismo dali gol,nismo ih davali ni na euru. Stajali smo dobro u bloku,stajali smo i na euru. Nismo znali šta ćemo sa loptom kad nam je u nogama,nismo znali ni na euru...
T

Tln

pre 10 dana

Pljuju po Jovicu a ubedljivo najgori igrac na EP je bio Vlahovic, Luka i Mitar imaju obicaj i da se vrate na nasu polovinu za razliku od manekena sa porodicnim problemima.
V

Voždovac

pre 10 dana

Dovoljno smo pametni da znamo da je kiksi alkos.
m

molim?

pre 10 dana

Ne razumem komentare tipa, Španiji se nije igralo? Jeste li normalni? Da im se nije igralo, poslali bi neki C tim. Red je da pohvalimo sve momke na zalaganju, htenju a i znanju (sem onog zicera, i dalje se čudim).11 koji žele i pristojno znaju je bolje od 6 kojih znaju ali baš i ne žele. Neka bude da je i selektor baš ovako spremio utakmicu, da i njega pohvalimo.
J

Jeli, jeli

pre 10 dana

Al one korner zastavice i transparent Zvezdin namerno ostavljen ili slucajno.
S

Sta nije jasno?

pre 10 dana

Ne kapiram sta nije jasno? Stadion Rajko Mitic je stadion Crvene Zvezde, logicno je da ce tako ostati, jer je tako svuda u svetu
J

Jeli, jeli

pre 10 dana

Pa nije igrala Zvezda nego reprezentacija, kakve veze ima ciji je stadion sta lupas.
P

Psihoza6

pre 10 dana

Sve je jasno, zna se ko mora bit ispred reprezentacije i čiji se igrači hvale ma koliko nekad bili očajni. I ne nije tako svugde po svetu...
M

Max alegri

pre 10 dana

Ovaj treba da pojaca strucni stab, doveo je klimace glavom umesto da ima pomocnike koji ce skrenuti paznju na odredjene stvari, dokazao je da ego upravlja njim i da na duze staze ispasta reprezentacija.
v

vladano79

pre 10 dana

Ne zanosi se,i dalje si dundjer. Spanci igrali sa 20 % snage.
N

NemanjaVrežina

pre 10 dana

Bogu hvala što je Jović promašio zicer, u suprotnom bi rezultat bio 1:4

Nikola Kotur

pre 10 dana

E tako si Dragane trebao da odes na EP sa mladim igracima zeljnih dokazivanja, postovanje prema grbu zastavi i himni, da se SRB vise otkaci ucena menadzera i svega prateceg...
g

gostiristaa

pre 10 dana

Ne bih da mračim, ali Španija je bila totalno van ritma, bukvalno im se nije igralo, kao da su bili ubedjeni da ce dati taj gol kad tad. Tek na kraju su krenuli kad su vidjeli da je vrag odneo šalu, ali puno srece za Srbiju, šta radi Ruiz sam sa golmanom, i Rajko hobotnica vadi dva gola. Danska ce ih pregaziti realno, ova ekipa jednostavno nema potreban kvalitet za neki veci rezultat, prosek suvi. Samo realno, a Piksi je neznalica samo takva.
K

Ko bi rekao cuda da se dese

pre 10 dana

Ma da.. Bitno je da si ti veliki znalac, bio si profi sportista, a sada sada si profi trener u Ligi petice... Ajde cuti 'leba ti....
O

Ooooppp

pre 10 dana

Odmori malo..
S

Sad će da

pre 10 dana

Se pravi da nije on taj koji je forsirao neke koji su se šetali svo ovo vreme i da nije on taj koji nije davao šansu nekim od ovih momaka ,moja baba marica je to radila nije on
m

moni

pre 10 dana

svaka čast za selektora i igrače, veoma teška utakmica...
Z

ZIacM11

pre 10 dana

Kad pogledas malo u proslost i trenutno... Rajkovic je uvek bio na top nivou kad god je branio za reprezentaciuju i uvek zapostavljen bio. Poslednje vreme pokazuje veliki kvalitet a veceras je pokazao KLASU!!!
F

Fakti

pre 10 dana

Pa u pravu si Rajkovic je postao bas ozbiljan golman.
D

Dachazvezda

pre 10 dana

Pikse, kad si ovo preživeo, sad ne vraćaj one primadone NIKAKO!!! PLIVAJ ILI TONI SA OVIM KLINCIMA!👑🇷🇸 Birmančević više pretrčao i pokrio danas nego Sergej i debeli Mitar kroz celo EP!!
R

Realno89

pre 10 dana

Tako je. Naš svaki navijač će da ceni uvek požrtvovanost i zalaganje, ma kako da se rezultat završi ako se da sve od sebe neće nam biti krivo. Mladi da igraju..i samo tako. Ne trebaju nam penzioneri koji će da šetaju po terenu. Kraj sa primadonama. Reprezentacija se podmladjuje.
V

Vart

pre 10 dana

Dobar rezultat i igra. Vidim da se vodi anti Piksi kampanja među ljudima. Svi zaboravljaju Portugal i dva vezana prvenstva. Vladeta Jerotic je bio u pravu kada je govorio o negativnim osećanjima koje dominiraju kolektivnom stanju psihe ovog naroda. Nemamo mi više kvalitetne fudbalere kao nekada, samo Vlahović. Piksi ima loše igrače na raspolaganju, Muslin je imao daleko bolje igrače, Antić još bolje, dok Santrac legende.
K

Kleo

pre 10 dana

Mozda smo mi zaboravili Portugal koji je bio pre 2 godine, a ti si ocigledno zaboravio EP od pre 2 meseca i apsolutno najgoru igru od svih reprezentacija, o Kataru i Bugarima da ne pricam.
M

Mladen84

pre 10 dana

Mozda je zaboravio EP, ali mislim da je sad svima jasno da EP nema veze sa selektorom koga su igraci izbusili! Sad je to toliko ocigledno. Kuman je lepo uradio, oces Arapske pare!? Cao sa reprezentacijom!