Komentari na vest

Pikeov predlog za manje utakmica: Sva prvenstva sa 16 klubova, ne treba nam Liga nacija

N

NN3

pre 16 minuta

Nemoj samo Pike da pravi reorganizacije. Upropastio je Dejvis Kup i srozao ga na najniže grane i totalnu nebitnost.
t

tacno sve

pre 23 minute

potpuno upravu kad gledas iz ugla ljudskog tela iz ugla igraca..jer nisu samo utakmice nego i spremanje putovanja itd itd nije normalno sve se svelo na fizikalije batinjanje ..tesko da ce ista promeniti jer svi jure pare, i fifa , i uefa i ti isti klubovi..igraci su najmanje vazni, gladijatori modernog doba, a to je u vecini profi sportova, sve dosle od preko bar..profesionalizacija sporta ce unistiti sve, samo se profiti jure
К

Кљаки

pre 39 minuta

Фудбал се најмање мењао од колективних спортова. Правила су из друге половине 19 века а ми смо у трећој деценији 21 века. Или мењати правила и прилагођавати се 21 веку или смањивати број утакмица. Ова ситуација "ни тамо ни тамо" је најгора.
D

DraganKojic

pre oko 1 sat

Kad im budu rekli da je manje utakmica manje love , odmah ce da ucute .
d

d. g.

pre oko 1 sat

Nemoj da igraš u Realu nego u recimo Selti. Manje utakmica i normalno manje love. Svi pljuju ligu nacija a ona je zamišljena da se timovi uigravaju umesto prijateljskih utakmica. Tu je i baraž za ep. Glupost su super kupovi i svetsko klupko prvenstvo. Kup ali jedan nije glupost. Nama je mnogo i 12 timova u prvenstvu.
M

Maestro

pre oko 1 sat

Lige bi trebalo skratiti sa 20 klubova,ali na 18.To su 4 utakmice manje...Treba ukinuti Liga kupove da postoji samo jedan kup koji se igra na jedan mec,bez produzetaka,i treba ukinuti kvalifikacije i da se iz Evrope preko Lige nacija ide na velika takmicenja,zasto bi igrali bezvezne utakmice protiv Andore,San Marina,Lihtnestajna,time bi bilo i manje utakmica reprezentacija,plus vratiti Svetsko za klubove da igraju samo sampioni kontinenata...
H

Hazard

pre oko 2 sata

Treba ukinuti kupove, koga zanima da to gleda kad 90% ekipa igra sa drugim timom. Jos veca glupost je sto neka prvenstva imaju i po 2 kupa, kao npr. premijer liga. Takodje treba ukinuti i razne super kupove, poput community shield, itd., u nekim prvenstvima cak i tih glupih super kupova ima vise od jednog, ako se dobro secam u Portugalu i Francuskoj. Dovoljno je prvenstvo, i evropska takmicenja (liga sampiona, liga evropa i liga konferencija), i to je to. Svakako ljudima fudbal izlazi na nos, s obzirom da ima milion razlicitih takmicenja, i nebitnih utakmica na svaka dva dana. Nisam se previse udubljivao u ligu nacija, ali meni i dalje nije jasno cemu ta glupost sluzi, i vidim da je sve igraju sa pola mozga, isti im djavo pobedili ili izgubili, slicno kao prijateljske utakmice.
S

Scaloneta

pre oko 2 sata

Ukidaj Pike sve osim SP, EP i kvalifikacija za iste, izginusmo od ove buđave Lige Nacija.
O

Oksi

pre oko 2 sata

Ovaj je ozbiljna mustra. Bice on jedan od glavnih ljudi u fudbalu u buducnosti. Ozbiljan mozak, ima krug velikih autoriteta oko sebe koji ce moci da agituju za njegove predloge, prepun love (porodicno i bez fudbala), tako da ce on tek da mrsi konce svima.
H

Haxer

pre oko 2 sata

Za Ligu Nacija se slazem, ali 16 timova samo u ovim najjacim ligama je zaista premalo..
T

Triple

pre oko 2 sata

Kome se ne igra fudbal za milione može na bauštelu za par hiljada evra.
L

LFCC

pre oko 2 sata

Odlican predlog!